haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

ben hiç tup bebek yaptırmadım ama kızlardan ve araştırdım kadarıyla transfer pek acı veren bişey değilmiş zaten ondan sonra bebişin senenle olacak sen bence mutlu ol başka şenler duşunup kendini yıpratma

meryem 500
Pinpol 1000
Polik 1000
h_derya 500
lichia 200

arkadaşlar tefriciyeyi nedense hızlı okuyamıyorum zaman alıyor. meryem suresini okuyorsak şimdilik 5 tane alayım. sonra tekrar alırım çünkü şuanda hem çalışıyorum ve yarında yumurtalarım toplanacak :)

Canim allah razi olsun okumussun Allahim kabul etsin dualarimizi polik meryem bolusturmedi cnm ama sen okumak istiyosan oku cnm onun adina bende okuycam bir kac tane

Polikcim 350 yi tamamladim bitircem insallah bugun

mechul_mim nasıl geçti transferin nasılsın şimdi ? kaç gündür göremedm seni.

Meryem 500 bitti
Pinpol 1000
Polik 1000
h_derya 500
Ozo83 500
Lichia 5 meryem suresi
356 okundu kalan 588

Diyorum o zaman arkadaslar tesekkur ediyorum hepinize vaktinize ve agziniza saglik.

Meryem 500 bitti
Pinpol 1000
Polik 1000
h_derya 500
Ozo83 500
Lichia 5 meryem suresi
356 okundu kalan 588

Diyorum o zaman arkadaslar tesekkur ediyorum hepinize vaktinize ve agziniza saglik.

Cnm lichia 200 de tefriciye yazmis unutmusun onu birde bence meryemde okuyalim bende araPca bilmiyorum turkce mealini okuyorum niyet onemli sende oku 41 e tamamliyalim derim

Cnm lichia 200 de tefriciye yazmis unutmusun onu birde bence meryemde okuyalim bende araPca bilmiyorum turkce mealini okuyorum niyet onemli sende oku 41 e tamamliyalim derim

Yarin yumurta toplamasi var tefriciye yi agir okudugu icin meryem okumak istedi.o yuzden oyle yazdim.meryemde okuyalim tabi benim az kaldi tefriciye nin bitmesine 700 deyim suan 5 tane licia aldi tefriciye bitsin meryeme devam ederim olmazsa.

Meryem 500 bitti
Pinpol 1000
Polik 1000
h_derya 500
Ozo83 500
Lichia 5 meryem suresi
356 okundu kalan 588

canım kalan tefriciyeden 200 tane alayım o zaman yükünüz azalsın

test tarihin ayın 27 siydi değilmi?

Son düzenleme:
Yarin yumurta toplamasi var tefriciye yi agir okudugu icin meryem okumak istedi.o yuzden oyle yazdim.meryemde okuyalim tabi benim az kaldi tefriciye nin bitmesine 700 deyim suan 5 tane licia aldi tefriciye bitsin meryeme devam ederim olmazsa.

Yok kendi yazmis ztn ustune gormemissin dicektimki alt iletidebir daha yazdi okey benimde 150 kaldi tefriciyeme bitiriyorum hayirlisi ile 5 meryemde okurum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…