- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.361
kizlar gununuz aydin olsun. bugun benim dogum gunum :)
O zaman
meryem 500
Pinpol 1000
Polik 1000
Simdilik bu okumak istiyen arkadaslarim sayi yazarsa ekleriz buraya tesekkur ederim arkadaslarimm.
ben hiç tup bebek yaptırmadım ama kızlardan ve araştırdım kadarıyla transfer pek acı veren bişey değilmiş zaten ondan sonra bebişin senenle olacak sen bence mutlu ol başka şenler duşunup kendini yıpratmaYa arkadaşlar kafam iyice karışmış benim yazdığıma baktım da ben aşılama yaptıramıyorum bahsettiğim transfer di, değerlerimiz aşılamaya uygun değil de transfer işlemi de zor mu diye soracaken aşılama yazmışım...
cnm seninde doğum gunun kutlu olsun bir dahaki doğum gununu bebeğin ve eşinle kutlarsın inşallahdoğum günün kutlu olsun canım.bugün benim de doğum günüm:)))
ARKADAŞLAAAAAAAR BEBİŞLERİM BENİMLEYMİŞ ALLAHIM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM HEPİNİZE YAŞATSIN BU MUTLULUĞU İNŞ hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin
Polik 500 tefriciye bitti.Rabbim niyetinin karşılığını versin inş.
meryem 500
Pinpol 1000
Polik 1000
h_derya 500
lichia 200
arkadaşlar tefriciyeyi nedense hızlı okuyamıyorum zaman alıyor. meryem suresini okuyorsak şimdilik 5 tane alayım. sonra tekrar alırım çünkü şuanda hem çalışıyorum ve yarında yumurtalarım toplanacak :)
of canım ya Allah sabrını versin işte diyecek hiçbişey yok öyle birşey ki ya var ya yok varlığı bambaşka bir boyut yokluğu dipsiz kuyu...benimde transferin 4. günü büyük bir umutsuzluk var içimde olumsuzada hazırladım kendimi napalım elimizden geleni yaptık
meryem 500
Pinpol 1000
Polik 1000
h_derya 500
lichia 200
arkadaşlar tefriciyeyi nedense hızlı okuyamıyorum zaman alıyor. meryem suresini okuyorsak şimdilik 5 tane alayım. sonra tekrar alırım çünkü şuanda hem çalışıyorum ve yarında yumurtalarım toplanacak :)
çok sevindim tatlım rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza
Meryem 500 bitti
Pinpol 1000
Polik 1000
h_derya 500
Ozo83 500
Lichia 5 meryem suresi
356 okundu kalan 588
Diyorum o zaman arkadaslar tesekkur ediyorum hepinize vaktinize ve agziniza saglik.
doğum günün kutlu olsun canım.bugün benim de doğum günüm:)))
Cnm lichia 200 de tefriciye yazmis unutmusun onu birde bence meryemde okuyalim bende araPca bilmiyorum turkce mealini okuyorum niyet onemli sende oku 41 e tamamliyalim derim
canım kalan tefriciyeden 200 tane alayım o zaman yükünüz azalsınMeryem 500 bitti
Pinpol 1000
Polik 1000
h_derya 500
Ozo83 500
Lichia 5 meryem suresi
356 okundu kalan 588
Diyorum o zaman arkadaslar tesekkur ediyorum hepinize vaktinize ve agziniza saglik.
canım kalan tefriciyeden 200 tane alayım o zaman yükünüz azalsın
test tarihin ayın 27 siydi değilmi?
Yarin yumurta toplamasi var tefriciye yi agir okudugu icin meryem okumak istedi.o yuzden oyle yazdim.meryemde okuyalim tabi benim az kaldi tefriciye nin bitmesine 700 deyim suan 5 tane licia aldi tefriciye bitsin meryeme devam ederim olmazsa.
Evet canim 27 si insallah pozitif olur.meryem kolay geliyorsa meryem oku hayatim benim icin farketmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?