- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.301
hayal cnm aşılma kendini kasmassan okadar zor değil en kötusu yaptıramıyacak gibi olursan ufak dozlu narkoz yapılmasını istersin dr sana yardımcı olacaktır
Cnm insallah hamilesin hayirli haberler vericeksin bize bende sabah test yaptim hemde adete 5-7 gun kala sonuc verenlerinden yine negatif cikti 10. Gunum bugun hala umut ediyorum belki idrara gecmemistir diye ama kismet artik korkuyorumda yarin teste gidiccem korkunun ecele faydasi yok gorucez sonucu yarin
cnm inşallah herşey iyi olurGünaydın arkadaşlar tedviye dün başladım puregon verdi dozajı 150 sonuç ne olucak bakalım hiç umudum yok((
cnm inşallah herşey iyi olur
Günaydın arkadaşlar tedviye dün başladım puregon verdi dozajı 150 sonuç ne olucak bakalım hiç umudum yok((
Günaydın arkadaşlar tedviye dün başladım puregon verdi dozajı 150 sonuç ne olucak bakalım hiç umudum yok((
İyiyim canim yatmiyorum artik dunden beri kalktim evde oyle dolaniyorum normal yasama donmeye calisiyorum bugun oldu 4. Gun bakalim sen ne zaman regl olucaksin az kaldi sanirim?
Ozonun dualari tam olarak tamamlansin bana baslariz artik
Cnm insallah hamilesin hayirli haberler vericeksin bize bende sabah test yaptim hemde adete 5-7 gun kala sonuc verenlerinden yine negatif cikti 10. Gunum bugun hala umut ediyorum belki idrara gecmemistir diye ama kismet artik korkuyorumda yarin teste gidiccem korkunun ecele faydasi yok gorucez sonucu yarin
gunaydin canim,
ya bu kadar umutsuz olma lutfen. biz isteyecegiz insallah rabbimde bizlere en guzelini verecek. bir yazi okudum gecen internette cok hosuma gitti. VERMEK ISTEMESEYDI, ISTEMEK VERMEZDI. umudumuzu sakin yitirmeyelim zamani geldiginde olacak insallah. rabbim sevdigi kullarini imtihan edermis. yeterki biz isyan etmeyip bol bol allaha dua edelim.
oooo cnm şimdiden başlarsan böyle ztn olmazki sen biraz rahat ol kısmet herşeyin hayırlısı bak benim 10. günüm ıdrar testı yaptım yıne negatıf cıktı ama hala umudum var yarın kan testım var kasıgımda ufak ufak sızlamalar var ben hep pozıtıf cıkıcagına ınandım halada ınanıyorum gerisi nasip kısmet Rabbim bana evlat edinceğim günü bugun kıldıysa bugün olucak vakti gelmemişse de olmuycak
rabbim hepimize güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inş iyi düşünelim iyi olsun biz elimizden geleni yaptık tedbir bizden takdir allahtan artık hayırlısı ne diyelim hayırsızsada rabbim hayra çevirsin inş[/QUOTE
okadar yorgunumki kolumu kaldirmaya gucum yok ama bizim dugun alisverisi maratonumuz birazdan tekrar baslayacak.
okudum mesajlarinizi icim kipir kipir oldu.birde kizlar ben disari cikmadan mutlu haberlerinizi alsamda soyle kendime gelsem.
rabbim hepimize güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inş iyi düşünelim iyi olsun biz elimizden geleni yaptık tedbir bizden takdir allahtan artık hayırlısı ne diyelim hayırsızsada rabbim hayra çevirsin inş[/QUOTE
okadar yorgunumki kolumu kaldirmaya gucum yok ama bizim dugun alisverisi maratonumuz birazdan tekrar baslayacak.
okudum mesajlarinizi icim kipir kipir oldu.birde kizlar ben disari cikmadan mutlu haberlerinizi alsamda soyle kendime gelsem.
inş kuzum beniim inş rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin kurban olduğum allahım sen büyüksün biz istiyoruz sen boş çevirme allahım
günaydın kızlaaaaar şimdi kan verdim geldim sonucum 1de çıkacakmış dua edin lütfen dünkü silik pozitiften sonra biraz ümütliyim ama yinede sevinemiyorum bugünkü önem taşıyor çünkü allahım yardımcımız olsun inş ölücem meraktan ve heyecandan
Polikcim simdi listeni yap sen herkese sor neyi nekdr okuycaklar cnm fazlaliklarida sana sayalim 356 tane fazlalik var simdi
Tamam canin allah dualarimizi kabul etmistir umarim idrar testine guvenme kan testi nde pozitif olucak insallah o zaman 356 okunmus gibi dusunuyorum.arkadaslar ne kadar okumak isterseniz yazin bolelim. Olurmu
Günaydın arkadaşlarım ,nasılsınız?
Yarın toplamam var hayırlısıyla.Dualarınızı bekliyorum.İnşallah her şey yolunda gider sağlıklı yumurtalar, spermeler çıkar ve kaliteli döllenmeler olur.
Kızlar şimdi polik'e mi başlıyoruz?.Öyleyse ben 500 tefriciye alıyorum. Ozo Allah kabul etsin cnm. Bu okunan dualar 3 aylar hürmetine Rabbim bebeğini sana bağışlamış olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?