haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

hayal cnm aşılma kendini kasmassan okadar zor değil en kötusu yaptıramıyacak gibi olursan ufak dozlu narkoz yapılmasını istersin dr sana yardımcı olacaktır

ultrason muayenesini oldum ama bundan daha zoru var mı tedavide merak ediyorum yumurta toplama zaten anestezili diye pek düşünmüyorum aşılamayı da senın dediğin gibi rica ederim olmadı saol canım cesur insanlara gıpta ediyorum ben de öle olsaydım keşke ama doktor fobisi var canı tatlı demeyin ama fobi galiba bu...

Günaydın arkadaşlar tedviye dün başladım puregon verdi dozajı 150 sonuç ne olucak bakalım hiç umudum yok((
cnm inşallah herşey iyi olur

Günaydın arkadaşlar tedviye dün başladım puregon verdi dozajı 150 sonuç ne olucak bakalım hiç umudum yok((

gunaydin canim,
ya bu kadar umutsuz olma lutfen. biz isteyecegiz insallah rabbimde bizlere en guzelini verecek. bir yazi okudum gecen internette cok hosuma gitti. VERMEK ISTEMESEYDI, ISTEMEK VERMEZDI. umudumuzu sakin yitirmeyelim zamani geldiginde olacak insallah. rabbim sevdigi kullarini imtihan edermis. yeterki biz isyan etmeyip bol bol allaha dua edelim.

oooo cnm şimdiden başlarsan böyle ztn olmazki sen biraz rahat ol kısmet herşeyin hayırlısı bak benim 10. günüm ıdrar testı yaptım yıne negatıf cıktı ama hala umudum var yarın kan testım var kasıgımda ufak ufak sızlamalar var ben hep pozıtıf cıkıcagına ınandım halada ınanıyorum gerisi nasip kısmet Rabbim bana evlat edinceğim günü bugun kıldıysa bugün olucak vakti gelmemişse de olmuycak

İyiyim canim yatmiyorum artik dunden beri kalktim evde oyle dolaniyorum normal yasama donmeye calisiyorum bugun oldu 4. Gun bakalim sen ne zaman regl olucaksin az kaldi sanirim?
Ozonun dualari tam olarak tamamlansin bana baslariz artik

en guzelini yapiyorsun canim surekli yatmakda kan dolasimi icin iyi degilmis. ama kendine dikkat et yorma sakin kendini.
benim normalde yarin adet olmam lazim ama suan hic bir belirti yok.
sanirim histeroskopiden sonra biraz gecikme ola biliyormus. bakalim insallah cok fazla beklemem.

rabbim hepimize güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin inş iyi düşünelim iyi olsun biz elimizden geleni yaptık tedbir bizden takdir allahtan artık hayırlısı ne diyelim hayırsızsada rabbim hayra çevirsin inş

hayırlısı bakalım Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin....

geçen ay tedaviye başladığımda çok umutluydum beni görmeliydiniz kıpır kıpırdım yumurta toplayana kadar herşey yolunda gitti sonrası benim için çok kötüydü döllenme oluşmadı tedavi iptal edildi belkide bu yüzden bu sefer içimde bi korku var...

günaydın cnm önce hayırlı olsun diyelim inş şunu söyleyebirim ki rabbim çok istediğimiz bir şeyi vermiyorsa yaa o bizim için hayırlı değildir ya da rabbim çok daha güzellerini nasip edeceği için bekletiyodur ben bebeğimiz olmuyor diye çok üzülüyordum bu yazıyı okuyunca her üzüldüğümde bunu getirdim aklıma sende öyle yap iyi geliyor rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş

Günaydın arkadaşlarım ,nasılsınız?
Yarın toplamam var hayırlısıyla.Dualarınızı bekliyorum.İnşallah her şey yolunda gider sağlıklı yumurtalar, spermeler çıkar ve kaliteli döllenmeler olur.
Kızlar şimdi polik'e mi başlıyoruz?.Öyleyse ben 500 tefriciye alıyorum. Ozo Allah kabul etsin cnm. Bu okunan dualar 3 aylar hürmetine Rabbim bebeğini sana bağışlamış olsun.

Meraktan ne öleceksin cnm, hamilesin Allahın izniyle. Sadece onaylamak için bu sonucu bekliyorsun.Hadi şimdiden hayırlı uğurlu olsun cnm.9 ay sonra sağlıcakla kucaklamak nasip olsun.

Polikcim simdi listeni yap sen herkese sor neyi nekdr okuycaklar cnm fazlaliklarida sana sayalim 356 tane fazlalik var simdi

Tamam canin allah dualarimizi kabul etmistir umarim idrar testine guvenme kan testi nde pozitif olucak insallah o zaman 356 okunmus gibi dusunuyorum.arkadaslar ne kadar okumak isterseniz yazin bolelim. Olurmu

Tamam canin allah dualarimizi kabul etmistir umarim idrar testine guvenme kan testi nde pozitif olucak insallah o zaman 356 okunmus gibi dusunuyorum.arkadaslar ne kadar okumak isterseniz yazin bolelim. Olurmu

ben simdilik 1000 tane diyeyim daha fazla okursam yazarim sana.

buarada mesaj sayim dolmus. yani artik ozel mesaj yollaya bilirim :))

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar buradan hamileyim diye yazabilmeyi ne çok istedim ama maalesef olmayınca olmuyormuş.dün sonucu ögrendikten sonra resmen yıkıldım o yüzden soran arkadaşlara cevap veremedim sabaha kadar agladım .bu sabah işe gelmeden önce doktorumun yanına gidip görüştük herşey gayet güzel ama elde var sıfır .ben bugünden sonra artık bu siteye girmeme kararı aldım tüm hamiş arkadaşlardan özür dilerim allah yavrularınızı size bağışlasın ama psikolojim alt üst ve hiç kimsenin mutluluguna ortak olamayacagım.4 ay sonra tekrardan tedaviye en başından başlayacagız inşallah melegim o zaman gelir annesinin kucagına bende burada o zaman sizlerle karşılaşırsam eger sevincimi paylaşırım yeniden .hepinizi tanımasamda kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN.

O zaman
meryem 500
Pinpol 1000
Polik 1000
Simdilik bu okumak istiyen arkadaslarim sayi yazarsa ekleriz buraya tesekkur ederim arkadaslarimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…