- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.381
ozo83 canım bitirdim sonunda.Allah kabul etsin dualarımızı...
Agzina yuregine saglik cnm benim dualarimiz kabul olur insallah bu arad iyiki dogdun iyiki varsin guzel insanlar tanidigim icin cok mutluyummm muckkkkk:)
tesekkur ederim canim o zaman seninde dogum gunun kutlu olsun yeni yasinda sevdiklerinle ve insallah bebeginle gecirmeni dilerim
hepimizin duygusuna tercuman olmuşsun cnmŞu yazılanları okuyunca inanın duygulanıyorum.Ne kadar güzel, aynı hisleri paylaşarak birbirimiz için dualar ediyoruz.Tanışmıyor olsak bile, aynı duygularla atan kalplerin taaa uzaklardan bir yerlerde senin için dua ediyor olması harika bir duygu.Çok sağolun arkadaşlar.Rabbim o güzel gönlünüze, gönlümüze göre versin.
Arkadaslar yarin yumurta toplamaya giricekler lichia ve meryem dualarimiz onlarla bol bol kaliteli yumurtalari olsin insallahhhhh
Arkadaslar yarin yumurta toplamaya giricekler lichia ve meryem dualarimiz onlarla bol bol kaliteli yumurtalari olsin insallahhhhh
polikcim allah kabul etsin cnm bitirdim 500 tefriciyeni sımdı bır kac tanede meryem okuycam kısmetse sana
meryemcım sanada Allah bol bol yumurta ve embrio versin inşallah hayırlı haberlerle gelırsın..
lichiacim canım ınsallah guzel gecer opun hayırlı haberler verirsin bı suru yumoşun ve embrion olsun:)
çook teşekkürler canım. benim yumurta sayım az olacak galiba hayırlısı inşallah.. ya birde ben ağrısında falan çok değilim ama o pozisyon öldürecek beni bitsede kurtulsak artık..
canımm çok teşekkürler.. ben biraz stresliyim ama yarın erken saatte olucak 8.30 -9:00 arası ..
Haklisin pozisyon kotu ama anestezi alicaksin ya gormuyceksin yumurta nin az olmasina uzulme az olur kaliteli olur bizim icin 1 tane kaliteli yumurta yeter benimde 10 taneden 1 tane kaldi oda icimde tutundu bence bana
ilkmi olucak cnm sıkıntı yapma zaten hıcbısey anlamıyosun
Kizlar benim testim persembeye kaldi drum 1 gun bile cok etkili hergun ikiye katladigini dusununce o yuzden persembe yaptir dedi 2 gun daha sabir artik cok heyecan var icimde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?