haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Şu yazılanları okuyunca inanın duygulanıyorum.Ne kadar güzel, aynı hisleri paylaşarak birbirimiz için dualar ediyoruz.Tanışmıyor olsak bile, aynı duygularla atan kalplerin taaa uzaklardan bir yerlerde senin için dua ediyor olması harika bir duygu.Çok sağolun arkadaşlar.Rabbim o güzel gönlünüze, gönlümüze göre versin.

Arkadaslar yarin yumurta toplamaya giricekler lichia ve meryem dualarimiz onlarla bol bol kaliteli yumurtalari olsin insallahhhhh

hepimizin duygusuna tercuman olmuşsun cnm

kızlar size bir şey soracaktım ben belfıtıgından ameliyat oldum ara ara ağrılarım oluyor hala son iki aydır tam tupbebeğe başlıyacağım zamana denk gelince bende korku başladı acaba sizin çevrenizde bu şekilde hamile kalıp rahat bir sureç geçiren var mı

polikcim allah kabul etsin cnm bitirdim 500 tefriciyeni sımdı bır kac tanede meryem okuycam kısmetse sana

meryemcım sanada Allah bol bol yumurta ve embrio versin inşallah hayırlı haberlerle gelırsın..

Arkadaslar yarin yumurta toplamaya giricekler lichia ve meryem dualarimiz onlarla bol bol kaliteli yumurtalari olsin insallahhhhh

çook teşekkürler canım. benim yumurta sayım az olacak galiba hayırlısı inşallah.. ya birde ben ağrısında falan çok değilim ama o pozisyon öldürecek beni bitsede kurtulsak artık..

polikcim allah kabul etsin cnm bitirdim 500 tefriciyeni sımdı bır kac tanede meryem okuycam kısmetse sana

meryemcım sanada Allah bol bol yumurta ve embrio versin inşallah hayırlı haberlerle gelırsın..

Agzina saglik canim dualariniz kabul olsun insallahh bende 1000 okudum son durum

356 okundu
Meryem 500 okundu
Polik 1000 okundu
Ozo83 500 okundu
Pinpol 1000
H_derya 500
Lichia 5 meryem suresi

588 tefriciye kaldi okumaya calisacagim yarin bugunluk yoruldum o bitincede meryeme baslarim artik.

çook teşekkürler canım. benim yumurta sayım az olacak galiba hayırlısı inşallah.. ya birde ben ağrısında falan çok değilim ama o pozisyon öldürecek beni bitsede kurtulsak artık..

Haklisin pozisyon kotu ama anestezi alicaksin ya gormuyceksin yumurta nin az olmasina uzulme az olur kaliteli olur bizim icin 1 tane kaliteli yumurta yeter benimde 10 taneden 1 tane kaldi oda icimde tutundu bence bana

Haklisin pozisyon kotu ama anestezi alicaksin ya gormuyceksin yumurta nin az olmasina uzulme az olur kaliteli olur bizim icin 1 tane kaliteli yumurta yeter benimde 10 taneden 1 tane kaldi oda icimde tutundu bence bana

haklısın doktor kontrol ederken 6 tane falan demişti.. inşallah sağlam olurlar.. destekleriniz için çok teşekkürler

ilkmi olucak cnm sıkıntı yapma zaten hıcbısey anlamıyosun

evet bu ilk olucak.. bana yarım saat falan sürüyo dediler inşallah daha azdır.
bakalım yarın nete girdiğimde iyi haber veririm inşallah tabi senden güzel bir haber bekliyor olacağım.
sonra da polik'ten inşallah..

Kizlar benim testim persembeye kaldi drum 1 gun bile cok etkili hergun ikiye katladigini dusununce o yuzden persembe yaptir dedi 2 gun daha sabir artik cok heyecan var icimde:)

Kizlar benim testim persembeye kaldi drum 1 gun bile cok etkili hergun ikiye katladigini dusununce o yuzden persembe yaptir dedi 2 gun daha sabir artik cok heyecan var icimde:)

Hayirlisi olsun persembe olsun gec olsun pozitif olsun insallahhh bu arada senin lekelenmeler devam ediyormu birde regl gunun gecti mi?

polikciğim canım bende tefriciye alayım nekadar varsa canım ya kusura bakma ben biraz sancılı adet oluyorum endometriyozis var bende kendimde deyilim birde düğün telaşı var gelen giden eksik deyil canım nekadar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…