haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Hayirlisi olsun persembe olsun gec olsun pozitif olsun insallahhh bu arada senin lekelenmeler devam ediyormu birde regl gunun gecti mi?

yok cnm ben gecen ay 22sini 23üne baglayan gece hastalandım. benım lekelenmem 7. günü sabahı oldu sılınce cok hafıf pembe renklı ve gecesınde de acık kahve gıbıydı ertesı gunler gelmedı sadece akıntım arttıı benım sarı renklı ben jel kullanmıyorum tek progestan kullanıyorum gunde 3 kere vajınal druma sordum olur onlar kötü seyler dııl dedı...bugunde ben aradım yarınmı yaptırıyım persembemı dıye guzel haberlerını beklıyorum senden sonra daha ıyı olucam dedı...hamılesın görürsün dedi inşallah hayırlısı dedımm sen merak etme ben dogurtucm seni dediii....yaa cok sevıyorum drumu bız resmen kanka gıbı oldukk :) benı her görüşünde yüzündeki tebessümünü hıc kaybetme hep böle ol dıyıp duruyoo...onunda esı pkoluymus evlenmısler cerrahpaşada kendı hocasına götürmüşler sen hamıle kalamazsın kolay kolay demiş hocası 1 ay gecmedı hamıle kaldı dıyoo bana hep örnek verdıgı bu bak 2 tane cocugumuz var dıyooo bana cok umut oluyo

slm kızlar ben dun de yazdm haziranın sonu gibi başlıcak bnm de igneler Allahın izniyle ben de bu surecte siznle brlkte olmak isterm eger kabul edersnz tabii brbnrz için dualar edıomşsnz ne mutlu allah kabul etsn inşşş ben de katılmak isterm dualara da ...Allah hepmzn tedavisini hayırlı ve sonunu bebişli nasip etsn inşşşşşş

amınn cnmm transferınle bırlıkte haber verırsın sıraya koyarız senıde cnmmm ama senın temmuzun 20sını bulur transferın cnmm daha önce olanları bıtırelımm ozaman sımdı polıkı okuyoruz...kendısıne yazarsan sana söyler cnm kac tane kaldıgını..dualarımız kabul olması dileğiyle....

dua okuyan arkadaslar okumalarınız bıttıkten sonra bıtırdık dıye dua sahıbınee yazarsa ıyı olur yoksa gerıye dönup tek tek herkese sormak zor oluyoo

polikcim allah kabul etsin cnm bitirdim 500 tefriciyeni sımdı bır kac tanede meryem okuycam kısmetse sana

meryemcım sanada Allah bol bol yumurta ve embrio versin inşallah hayırlı haberlerle gelırsın..

Çok sağol cnm arkadaşım, bizlere de senden müjdeli haberler almak nasip olsun...

polikciğim canım bende tefriciye alayım nekadar varsa canım ya kusura bakma ben biraz sancılı adet oluyorum endometriyozis var bende kendimde deyilim birde düğün telaşı var gelen giden eksik deyil canım nekadar var

Olurmu canim ne kusuru tesekkur ederim 588 kaldi ne kadarini alirsan kalani yarin ben tamamlarim.

O zaman persembe gunu bizde senden guzel haberler bekliyoruz.

356 okundu
Meryem 500 okundu
Polik 1000 okundu
Ozo83 500 okundu
Pinpol 1000
H_derya 500
Lichia 5 meryem suresi
Encan 200

388 tefriciye kaldi 36 tane meryem suresi

356 okundu
Meryem 500 okundu
Polik 1000 okundu
Ozo83 500 okundu
Pinpol 1000
H_derya 500
Lichia 5 meryem suresi
Encan 200

388 tefriciye kaldi 36 tane meryem suresi

canım 388 tefriciyeyi ben alıyorumm listeye yazın benii.....çalıştığım için çok fazla alamıyorum yinede elimden geldiğince okumaya devam edicem......Allah kabul etsin....

ARKADAŞLAAAAAAAR BEBİŞLERİM BENİMLEYMİŞ ALLAHIM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM HEPİNİZE YAŞATSIN BU MUTLULUĞU İNŞ hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin canımmm.inşallah darısı burdaki bütün bebek isteyen herkese olsunnn..tebrik ederimmmm...

selam kızlar..
benimde pazartesi kontrolüm vardı.. çikolata kistim olduğu gibi duruyor, bu sevindirici enazından büyümemiş :) (buna bile sevinir oldum).. iğnelere devam perşembe tekrar kontrol, sonrasında yumurta toplama günü netleşecek gibi görünüyor.. işlerim de bu yaz bir rayına oturamadı izin dönemine denk getirebilmeyi istiyorum, bakalım tarih bir netleşse..

forumdan takip ediyorum dua okuyanları, beni de dua listenize dahil ederseniz çok sevinirim..

sevgiler..

Kızlar ilk okuduğumuz 445 tefriciye bitmişti..(Allah Kabul etsin)
2.okuma 500 tefriciye bitti Allah kabul etsinnnn...
3. okuma 388 tefriciyeye başlıyorummm.....Allah kabul etsin inşallah......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…