haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

iyi dileklerde bulunan sevincime ortak olan bütün arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum darısı sizlerin başına rabbim herseyi gönlünüze göre versin inş sizlerinde güzel haberlerinizi almak dileğiyle

iyi dileklerde bulunan sevincime ortak olan bütün arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum darısı sizlerin başına rabbim herseyi gönlünüze göre versin inş sizlerinde güzel haberlerinizi almak dileğiyle
canım benim aslında az bile kutlama yaptık çoçoçok mutlu oldum inan rabbim tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağına al tatlım inşallah o günleride görürüz beraber ama ilk aylar çok önemli kendine çok iyi bak canım

Evet yaaaaaaaaaaaaa ilk hamişimiz değil miiii??? Rabbim devamını getirsin inşallah AMAN NAZAR DEĞMESİNNNNNNNNN BÖYLE DEVAM ETSİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

evet ya hiç kutlama yapmadık ilk hamiş hiç sohbette yok bu topikte biraz kafamız dağılsın demi ama :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

bende çok sabırsızlanıyorum inşallah rahatsızlığım geçtiği an adana başkentte allah izin verirse tupbebeğe başlıyacağım

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne güzel cıvıl cıvıl olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ........hakettik bu sevinciii..rabbim devamını nasip etsinnnnnnnnn darısı bizlereeeeeeeeeeeeeeeeeeee inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kızlar ben çıkıyorummmmmmmmmm..yazılı kağıtlarını düzenlemem lazım yarın götürüp teslim edicem ayrıca yarın toplantı varrrrrr.....sabah erken gidecemmm..şimdilik Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnn....sevgilerimleeeeee.....

ssonmezzzzzzzz canım tam benim kafadansın sen sevdim seni ohhhhhhhhhhh be kendime geldim valla

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmmmmmm hepimiz mutlu haberler alalım istiyorummmmm inşallahhhhh..ama şimdi bu mutluluğu atlamamak lazım değil mi????bizde inşallah böyle sevinirizzzzz.....paylaşırız mutluluğumuzuu....
Sonucumu görünce gözlerim böyle açılsın istiyorummmmmmmmmmm.... sonrada mutluluktanhem bağırayım hem de ağlayayımmmmmmmmmmmmmmm........(AMİNNNN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…