- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.441
iyi dileklerde bulunan sevincime ortak olan bütün arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum darısı sizlerin başına rabbim herseyi gönlünüze göre versin inş sizlerinde güzel haberlerinizi almak dileğiyle
benimkide böyle açılsın
vallla ya hele ben 15 yıl dile kolayyyİnşallah açılsın yeterki yaaaaaaaa gelsin bebişlerimizzzzzzzzzzzz inşallah çooooooooooooooook özledikkkkkkkkkkkk........
vallla ya hele ben 15 yıl dile kolayyy
aminnnnnnnnnnnnn inşallah gelecek annesi yolda meraklanma sen hemde elele tutuşmuşlar bebeklerimiz geliyorlarAl benden de 10 yıl.....gel bebeğim gel artıkk.istersen çifter çifter gel ama sağlıkla sıhhatle gelllllllllllllllllll......
sanada iyi geceler tatlımkızlar hepinize iyi geceler int. ten çıkıyorim
aminnnnnnnnnnnnn inşallah gelecek annesi yolda meraklanma sen hemde elele tutuşmuşlar bebeklerimiz geliyorlar
ozo83.... okuma sırasını birkez daha yazarmısınız tatlımmmmmmmmmmmmm
cnm dileksultan var sırada polıkten sonra dun transferı yapıldı 18 haziran transfer test tarıhı 30u sanırım
yarın meryemın ve lichianın opusu var transferlerıde 5 gun surse en fazla sırada onlar var ama arada sen varsan daha erken yazın cnm herkes aslında transfer tarıhını ve test tarıhını yazarsa ıyı olur sımdılık bıldıklerım bunlar
ozocum canım sende ver güzel haberler buralar bayram yerine dönsün inşallah
Evet ozocum inşallah perşembeye güzel haberler vereceksin bizlereeeeeeeeeeeee burası dahada şenlenecekkkkkkkkkkkkkkk.
ozocum o zaman polik ve dileksultan bitti...3.yü kim için başladık senin için miydi??* sormamın nedeni adınızı okuyarak duayı okumak içindi...benim 26 hazirandan önce transfer olmazzz..26 haziran ve sonrası olabilir..benim kesin tarih belli olunca yazıcam....
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler allah rahatlık versin rüyanızda bebişlerinizi görün inşallah
amın canım hayırlısı olsun bende ümitliyim öle hissediyorum sanki artık görcez:))
cnm ılk sırada ben vardım benımkı bıttıı
polıkın meryemlerı kaldı devam edıyorum suan
dıleksultan sıradaki şuan
lichia ve meryem aynı anda okuncak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?