haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

iyi dileklerde bulunan sevincime ortak olan bütün arkadaşlar hepinize çok tşk ediyorum darısı sizlerin başına rabbim herseyi gönlünüze göre versin inş sizlerinde güzel haberlerinizi almak dileğiyle

canım gözün aydınn Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı basımıza inşallah...bizler için dua et tatlım

sonucu görünceeeeee ahanda böyle açılsın salaklaşayımmm kendime gelemeyeyimm dilim tutulsunnn...sonra koyuvereyim kahkahayı sonrada ağlamayııııı..................

cosmussunuz valla ooohhhh dediğiniz gibi kutlama sart sırayla güzel haberler gelir hep inşallahhh
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

yarın topiği görenler şaşıracak neolmuş burda ohhhhhhhhh be inanın neşem yerine geldi bazen insan böyle güzel haberler duymak istiyor valla sıkıntım geçti bi anda rabbim hep güldürsün inşallah

aminnnnnnnnnnnnn inşallah gelecek annesi yolda meraklanma sen hemde elele tutuşmuşlar bebeklerimiz geliyorlar

İnşallah encanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....gelsinler di mi ama....bekletmesinler artık bizleri....vallahi çooooook sevicem kuzucuklarımı çoooooooooooooooook iyi bakıcam onlara yaşadığım süreceeeeeeeeeeeeee........ezmicem ezdirmicemmmmm...... kıymetlimiz olucak onlarrrrrrrrrrr bizimmm...hemde sülalede kıymetli olucaklarrrr.....çooooooooooooooook bekledik bebeğim son ver artık bu gelmemelereeeeeeeeeeeeeeee.gel anneye gell babayaaaaaaaaaaaa kuzucummmmmmmmmmmmmmmmmmm....... hasretle bekleniyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........

ozo83.... okuma sırasını birkez daha yazarmısınız tatlımmmmmmmmmmmmm

cnm dileksultan var sırada polıkten sonra dun transferı yapıldı 18 haziran transfer test tarıhı 30u sanırım
yarın meryemın ve lichianın opusu var transferlerıde 5 gun surse en fazla sırada onlar var ama arada sen varsan daha erken yazın cnm herkes aslında transfer tarıhını ve test tarıhını yazarsa ıyı olur sımdılık bıldıklerım bunlar

ozocum o zaman polik ve dileksultan bitti...3.yü kim için başladık senin için miydi??* sormamın nedeni adınızı okuyarak duayı okumak içindi...benim 26 hazirandan önce transfer olmazzz..26 haziran ve sonrası olabilir..benim kesin tarih belli olunca yazıcam....

ozocum canım sende ver güzel haberler buralar bayram yerine dönsün inşallah

Evet ozocum inşallah perşembeye güzel haberler vereceksin bizlereeeeeeeeeeeee burası dahada şenlenecekkkkkkkkkkkkkkk.

amın canım hayırlısı olsun bende ümitliyim öle hissediyorum sanki artık görcez:))

cnm ılk sırada ben vardım benımkı bıttıı
polıkın meryemlerı kaldı devam edıyorum suan
dıleksultan sıradaki şuan
lichia ve meryem aynı anda okuncak...

Tamam canımmm Allah kabul etsin o zamannnnnnnnnnnnn.......inşallah canım güzel haberler alıcaksınnn.....iyi geceler ozocum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…