- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.461
polik canim ben bugun 600 tanesini okudum. yarinda 1000 e tamamlarim insallah.eksik varsa ben onlarida okuya bilirim.
belirti aramak için çokkkkk erken sen bunlara takılma herşey guzel olacak inşallahTesekkur ederim pinpolcum
ozo83 5 meryem
Ssonmez 388 tefriciye
Suesue 5 meryem aldilar tefriciyede eksikkalmadi meryemide ben bugun okur bitiririm herkesin agzina saglik arkadaslar allah hepinizin dualarini kabul etsin insallahhh
Bu arada bugun 5 . Gunum ister istemez belirti ariyor insan pofffff yani
belirti aramak için çokkkkk erken sen bunlara takılma herşey guzel olacak inşallah
Tesekkur ederim pinpolcum
ozo83 5 meryem
Ssonmez 388 tefriciye
Suesue 5 meryem aldilar tefriciyede eksikkalmadi meryemide ben bugun okur bitiririm herkesin agzina saglik arkadaslar allah hepinizin dualarini kabul etsin insallahhh
Bu arada bugun 5 . Gunum ister istemez belirti ariyor insan pofffff yani
kızlar geç oldu ama hepinize günaydınn. akşam giremedim coşmuşsunuz maşallah. inşallah burası bayramm yerine döner her test gününde hepimizn çok ihtiyacı var buna.
ozo83 bugün senin test günün değil mi? merakla bekliyorum canım. allah sana müjde vermeyi nasip etsin. bize de almayı.
Bu arada dua listemize dahil olmak isteyen arkadaslar var geride kalmis iletileri sanmayinki cevaP vermedik uzerine ileti geldigi icin geride kalmis hepiniz canlarim transferiniz oldugu zamanlar burdan yazinki bilelim
Merhaba arkadaşlarım,nasılsınız?
Opudan geldim çok şükür iyiyim.10 adet yumurtam toplandı.Biraz ağrım var ama olsun. Yarın döllenmeyle ilgili bilgi vereceklar.Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu arada dua sırası kimdeyse ben tefriciyeye başlayabilirim.
Opudan geldim çok şükür iyiyim.10 adet yumurtam toplandı.Biraz ağrım var ama olsun. Yarın döllenmeyle ilgili bilgi vereceklar.Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu arada dua sırası kimdeyse ben tefriciyeye başlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?