haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

merhaba kizlar nasilsiniz?

zlmns16 canim cok cok cok mutlu oldum rabbim tamamina erdirsin insallah. sirayla insallah hepimiz boyle guzel haberler verecegiz. ozo'cum yarinda hayirlisiyla sira sende.

kizlar teyze oluyoruz :))

polik canim ben bugun 600 tanesini okudum. yarinda 1000 e tamamlarim insallah.eksik varsa ben onlarida okuya bilirim.

Tesekkur ederim pinpolcum
ozo83 5 meryem
Ssonmez 388 tefriciye
Suesue 5 meryem aldilar tefriciyede eksikkalmadi meryemide ben bugun okur bitiririm herkesin agzina saglik arkadaslar allah hepinizin dualarini kabul etsin insallahhh
Bu arada bugun 5 . Gunum ister istemez belirti ariyor insan pofffff yani

gunaydınnnn kızlarrrrrrrr bugun yumuş toplatmaya gidecek kızların bol ve kaliteli yumuşları olur inşallah

belirti aramak için çokkkkk erken sen bunlara takılma herşey guzel olacak inşallah

günaydın kızlar gününüz hep güzel geçsin bugün opusu olacak arkadaşlarada rabbim yardım etsin

Eklentiler

• $images (65).webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 44
belirti aramak için çokkkkk erken sen bunlara takılma herşey guzel olacak inşallah

Gunaydiiiiiinnn kizlar

Evet haklisin nesecim aramamaya calisacagim.
Dun baya ilerletmissiniz gece kuslariiii ben dun gece 10 gibi sizmisim bu ilaclarmi yapiyo bilemedim surekli uykum geliyo erkenden tavuk gibi yatilirmi yahu

kızlar geç oldu ama hepinize günaydınn. akşam giremedim coşmuşsunuz maşallah. inşallah burası bayramm yerine döner her test gününde hepimizn çok ihtiyacı var buna.

ozo83 bugün senin test günün değil mi? merakla bekliyorum canım. allah sana müjde vermeyi nasip etsin. bize de almayı.

Bir 5 de cnm lichia almisti meryem toplam 15 yani kalAn 26 cnm
Belirtiler pek olmuyo cnm yaa bende aradim ama 7.8. Gunlerine dikkat et bakalim lekelenmem oluccakmi herkeste kesin diil ama olunca genelde hamile kalanlarda oluyomus ama olmadanda kalanlar var tabi bir belirti al sana:) benimde son gunum heyecan basti Allahim hayirli haber almami nasip et, hayirli haberler vermemi nasipp et aminnnnnnn......

Canim yarina kaldi benimki drum 12. Gun yaptir dedi neyse gec olaun guc olmasin yeterki Rabbim yuzumuze baksin hepimizin

Bu arada dua listemize dahil olmak isteyen arkadaslar var geride kalmis iletileri sanmayinki cevaP vermedik uzerine ileti geldigi icin geride kalmis hepiniz canlarim transferiniz oldugu zamanlar burdan yazinki bilelim

mrb kızlar merkezden aradılar yarın transferim var ne olur dua edin bana 5 tane 2 hücreli,2 tane 4 hücreliymiş bugün bakalım ne olacak yarına ne olur duaaaaaaaaaaa çok heyecanlıyım

Merhaba arkadaşlarım,nasılsınız?
Opudan geldim çok şükür iyiyim.10 adet yumurtam toplandı.Biraz ağrım var ama olsun. Yarın döllenmeyle ilgili bilgi vereceklar.Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu arada dua sırası kimdeyse ben tefriciyeye başlayabilirim.

Meryemcim geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.....

Bende sana bakiyodum gecmis olsun canim gozünaydin 10 tane yumurta gayet iyi guzel guzel dollensinler simdi yolun yarisi bitti .

hayırlısı olsun bıtanem super sayın ınsallah guzel haberlerle gelıceksın....dua sırasıda polıkın meryemlerı kaldı kendısı devam edıyor bıldıgım kadarıyla sırada dıleksultan olması gerekama kendısyle konusalım bölüştürsün lıstesını fln hazırlasın başlayalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…