- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.481
polıkcım 5 meryemınde bıttı Allah kabul etsin arkadaşım güzel haberler alırsın inşallah....
İnsallah canim allah kabul eder insallah
ilk haberi senden bekliyoruz yarin sonrada benden insallah allahim duy sesimizii
Hayırlısı olsun hayatım artıkk benım ıcımde kocamannnnnn bir umuttt var kısmet dıyorummm artıkk:)
cnm ben inanıyorum yarın yine buyuk bir kutlamamız olacakkkkkkHayırlısı olsun hayatım artıkk benım ıcımde kocamannnnnn bir umuttt var kısmet dıyorummm artıkk:)
selam kızlar nasılsınız??bende doktordan geldim ilçede oturduğum için gidiş geliş felan uzun sürüyor.gonalf 300 le basladık ben iğneden korktuğum için bugün çok olaylı geçti benim için.(( damar yolunda sıkıntı yasadık anestezi için gerekiyordu.sonra iğneyi nasıl yapacağımı gösterdiler ama bilmiyorum kendim yapabilecekmiyim ooofff (( ilk günden çok strese girdim giderken çok heyecanlıydım simdi yerini korku ve strese bıraktı inşallah atlatırım....
su an elazığda yasıyorum opu ve transfer de merkezdeki aksaklık nedeniyle diyarbakırda yapılacakmıs ayrıca buna sıkıldım iyice bunalımdayım yaniii..........
cnm ben inanıyorum yarın yine buyuk bir kutlamamız olacakkkkkk
canım sıkıntını yen o herşeyin baş düşmanı... olsun diyarbakır olsun yeterkiii sonu iyi bitsin burdan fizana bilde gideriz yeri geldiğinde bebek için öle diilmi? sen yüreğini ferah tut bende 29 gundur hersey cok yolunda yarın son gun dıye bugun gergınım kım ne dese patlıcak gıbıyım annanemın gel yemek ye kayısı ye peklık yapmasın demesını bile kaldıramıyorum... offf yerımm bılmem ne dıye terslıyommm sonrada üzülüyorum sanırım gerildim iyicebı gelsede şu yarın hayırlısıyla....
çok sağol canım benim haklısın bebişim gelsin de onun için her seyi yaparım her seye katlanırım..her yönden zorlu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun...
yarın pozitif haber alacağımıza inanıyorumm
çok sağol canım benim haklısın bebişim gelsin de onun için her seyi yaparım her seye katlanırım..her yönden zorlu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun...
yarın pozitif haber alacağımıza inanıyorumm
Merhaba arkadaşlarım,nasılsınız?
Opudan geldim çok şükür iyiyim.10 adet yumurtam toplandı.Biraz ağrım var ama olsun. Yarın döllenmeyle ilgili bilgi vereceklar.Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bu arada dua sırası kimdeyse ben tefriciyeye başlayabilirim.
inşallah cnm allah hepimizin kalblerine göre versinarkadalar ben cumartesinden bu yana elevit ve coraspin kullanıyorum sizler ne içiyosunuz içim kıpır kıpır cok heyecanlıyım umarım tutar emeklerimiz boşa çıkmaz allah hepimize versin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
arkdaşlarım ben bu ay tüpe geçtim şuan coraspin ve elevit içiyorum banada dua ederseniz sevinirim benimde dualarım burdaki herkesle beraber birbirimiz için dua edelim tıp ne kadar ilerlesede rabbim ol derse olcak rabbimin ol dediği bebişlerden olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?