haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

selam kızlar nasılsınız??bende doktordan geldim ilçede oturduğum için gidiş geliş felan uzun sürüyor.gonalf 300 le basladık ben iğneden korktuğum için bugün çok olaylı geçti benim için.(( damar yolunda sıkıntı yasadık anestezi için gerekiyordu.sonra iğneyi nasıl yapacağımı gösterdiler ama bilmiyorum kendim yapabilecekmiyim ooofff(( ilk günden çok strese girdim giderken çok heyecanlıydım simdi yerini korku ve strese bıraktı inşallah atlatırım....
su an elazığda yasıyorum opu ve transfer de merkezdeki aksaklık nedeniyle diyarbakırda yapılacakmıs ayrıca buna sıkıldım iyice bunalımdayım yaniii..........

deryacığım sonunda yaşıyacağın mutluluğun yanında bu yaşadıkların ne ki bebişin için değmez mi

canım sıkıntını yen o herşeyin baş düşmanı... olsun diyarbakır olsun yeterkiii sonu iyi bitsin burdan fizana bilde gideriz yeri geldiğinde bebek için öle diilmi? sen yüreğini ferah tut bende 29 gundur hersey cok yolunda yarın son gun dıye bugun gergınım kım ne dese patlıcak gıbıyım annanemın gel yemek ye kayısı ye peklık yapmasın demesını bile kaldıramıyorum... offf yerımm bılmem ne dıye terslıyommm sonrada üzülüyorum sanırım gerildim iyice bı gelsede şu yarın hayırlısıyla....

çok sağol canım benim haklısın bebişim gelsin de onun için her seyi yaparım her seye katlanırım..her yönden zorlu bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun...
yarın pozitif haber alacağımıza inanıyorumm

neler adadım ne adaklar ne dualar valla cnm ınsallahhh hayırlısıyla haber verırımm

neler adadım ne adaklar ne dualar valla cnm ınsallahhh hayırlısıyla haber verırımm

geçmiş olsun canım inşallah transferinde basarılı bir sekilde gerçeklesir...

arkdaşlarım ben bu ay tüpe geçtim şuan coraspin ve elevit içiyorum banada dua ederseniz sevinirim benimde dualarım burdaki herkesle beraber birbirimiz için dua edelim tıp ne kadar ilerlesede rabbim ol derse olcak rabbimin ol dediği bebişlerden olsun inşallah

arkadalar ben cumartesinden bu yana elevit ve coraspin kullanıyorum sizler ne içiyosunuz içim kıpır kıpır cok heyecanlıyım umarım tutar emeklerimiz boşa çıkmaz allah hepimize versin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Hapinize ayrı ayrı tşk.ederim arkadaşlar.İnşallah hepimiz güzel sonuçlarla burdan mutluluğumuzu paylaşır, sevinç gözyaşları dökeriz.

inşallah cnm allah hepimizin kalblerine göre versin

Lichia bugun senin yumuşların toplanmıyacamıydı cnm inşallah sendende guzel haberler alırız

hayırlı olsun canım inşallah tez zamanda bebişine kavusursun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…