haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

dişimi çektirdim geldiimm bugünkü bu kadar olayın üstüne bu sekilde kapanısı yaptım:)))

sağol canım...yaklasık 3 haftadır vardı canım antibiyotik kullandım 1 hafta bugün de çektirdim..
cnm en azından tedavinin başına denk gelmesi iyi olmuş kullandığın ilaçlarla etkileşim falan yapabilirdi tekrardan çok geçmiş olsun bugun tum yaşadıkların için cnm

ilk denemem 2 embriyo transferi...

Canım sei çok iyi anlıyorum.Benim de ilkinde başarısız oldu,hem de benimki doktor hatasıydı...2010da idi ilk denemem BAHÇECİ TEŞVİKİYE'de ...Ama Ümidimizi kaybetmeden yola devam etmeliyiz.Ben ikinci denememi bugün diğer doktorların ilk başladığın yerde devam ettir ve sabat et şeklindeki tavsiyeleriyle tekrar Bahçeci Fulya'da devam etme kararı aldık ve bugün eşimle gidip yeni doktorumuz ERBİL YAĞMUR'la görüştük,bize çok ümit verdi,yeni yöntemler uygulayacağını ve bunun da başarı oranımızı en az % 10 artıracağını söyledi.Çok ilgilendi,ona güveniyoruz eşimle.İnşallah Doktorum Erbil bey ve benim Allah yardımcımız olsun da ,ikince de bebeğimizi/bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız...

cnm en azından tedavinin başına denk gelmesi iyi olmuş kullandığın ilaçlarla etkileşim falan yapabilirdi tekrardan çok geçmiş olsun bugun tum yaşadıkların için cnm

sağol canım düşündüğün için.az önce sana yazdım ama görmedin sanırımsenin yumurtadan haber var mı canım???:26:

canım senin yumurtadan haber varmı????:26::26::26:
cnm ben3 aşılama yaptırmıştım olmadı bendeki sorun tupun biri yok ben iki dış gebelik geçirdim ilkinde çok geç kalındığı için tupum alındı ikinci diğer tupte oldu erken tanı oldugu için o ilaçla duşuruldu bir ay önce adana başk.tedaviye başlıyacakken tam ev işi yaparken belimi incittim oyuzden tedatimi tem. yada ağostosa kaldı cnm

canım çok özür dilerimm:26:ben geçmişe baktığımda senin yazdığın sey baskasına cvpmıs karısmıs yazılar.ayy kusura bakma lütfen nolurr
çok üzüldüm canım senin adına inşallah bir an önce tedavine baslarsın ve pozitif sonuç alırsın tatlımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…