- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.501
geçmiş olsun birden mi diş ağrın oldu cnmdişimi çektirdim geldiimm bugünkü bu kadar olayın üstüne bu sekilde kapanısı yaptım:)))
geçmiş olsun birden mi diş ağrın oldu cnm
dişimi çektirdim geldiimm bugünkü bu kadar olayın üstüne bu sekilde kapanısı yaptım:)))
cnm en azından tedavinin başına denk gelmesi iyi olmuş kullandığın ilaçlarla etkileşim falan yapabilirdi tekrardan çok geçmiş olsun bugun tum yaşadıkların için cnmsağol canım...yaklasık 3 haftadır vardı canım antibiyotik kullandım 1 hafta bugün de çektirdim..
transferin 10. günü test sonucum 0.99
canım benim üzme kendini hayırlısı olsun bakalım bizler neler görücez biliyorum çok zor ben ikikere yaşadım bu duyguyu ama ne yapalım bizimde imtahanımız bundantransferin 10. günü test sonucum 0.99
çok üzüldüm canım yaaailk deneme miydi peki???
canım üzme kendini inan ne söyliceğimi bilemiyorum ne söylesem boş offfffffff çok moralim bozulduilk denemem 2 embriyo transferi...
ilk denemem 2 embriyo transferi...
ilk denemem 2 embriyo transferi...
cnm en azından tedavinin başına denk gelmesi iyi olmuş kullandığın ilaçlarla etkileşim falan yapabilirdi tekrardan çok geçmiş olsun bugun tum yaşadıkların için cnm
cnm ben3 aşılama yaptırmıştım olmadı bendeki sorun tupun biri yok ben iki dış gebelik geçirdim ilkinde çok geç kalındığı için tupum alındı ikinci diğer tupte oldu erken tanı oldugu için o ilaçla duşuruldu bir ay önce adana başk.tedaviye başlıyacakken tam ev işi yaparken belimi incittim oyuzden tedatimi tem. yada ağostosa kaldı cnmcanım senin yumurtadan haber varmı????:26::26::26:
cnm ben3 aşılama yaptırmıştım olmadı bendeki sorun tupun biri yok ben iki dış gebelik geçirdim ilkinde çok geç kalındığı için tupum alındı ikinci diğer tupte oldu erken tanı oldugu için o ilaçla duşuruldu bir ay önce adana başk.tedaviye başlıyacakken tam ev işi yaparken belimi incittim oyuzden tedatimi tem. yada ağostosa kaldı cnm
hayırlısı olsun tatlım allah yardımcın olsuRabbim dileyen herkeze hayırlısıyla versin.. Bende 20 gün qeçikme sonucunda buqun adet oldum.. Tüp bebek tedavisini için yarın doktora qidicem.. Hakkımızda hayırlısı inş..
Rabbim dileyen herkeze hayırlısıyla versin.. Bende 20 gün qeçikme sonucunda buqun adet oldum.. Tüp bebek tedavisini için yarın doktora qidicem.. Hakkımızda hayırlısı inş..
Hayırlısı olsun cnm.. Zor bi süreç Rabbim yanında olsun. Meleklerin sana tutunsun inş.hayırlı olsun tatlım..bende bugün basladım pespese gidicez desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?