haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

olurmu cnm birbirimizi sora sora tanıyacağız hem ben artık olanları sizlerin yazılarnı okudukça ve paylaştıkça atlatıyorum

olurmu cnm birbirimizi sora sora tanıyacağız hem ben artık olanları sizlerin yazılarnı okudukça ve paylaştıkça atlatıyorum

anlayısın için sağol canım yaa.gerçekten kendimi kötü hissettim..haklısın bu sekilde tanıyacağız birbirimizi yanlıs okuyarak felan
buradaki arkadaslıklar iyi oluyo insan kafasını dağıtabiliyor..

Kizlar Selam

Sali gunu yumurtalar toplandi.. Iki tane toplandi ve ikiside dollendi Cuma gunu transferim var hayirlisi olur INSALLAH.. Unutanlar/Bilmeyenler icin yaziyorum 32 yasindayim ve bu ilk tup bebek denememiz.. Yumurtalarin ikiside yerlestirilecek, cok duygusal ve heyecanliyim.. Ilk once sadece 2 yumurta olustu diye cok moralim bozulmustu ama doktorum bizim ihtiyacimiz olan saglikli TEK bir yumurta dedi..daha iyi hissediyorum simdi.. Cuma transferden sonra yazarim.. Cuma gunu transferi olacak baska arkadaslar varmi?

Hamile olan herkeze ALLAH kucaklarina almaya kismet etsin INSALLAH!!!!! Cok opuyorum herkezi

sonuçta hepimiz tek bir yumurtadan oluştuk. önemli olan kalitesi. allah yardımcın olsun. güzel haberlerini verirsin inşallah buradan..

Gunaydiiiin kizlar

Bugun ozonun test gunu topigimiz senlenir insallahhh

Kizlar verdim tahlilimi netice bekliyorum olumsuz olursa aramayin beni dedim drumun asistanina kurbanlik koyun gibi hissettim kendimi kalbim sikisti yuregim daraldi hatta agladim Allahimm hayra yor sevinc gozyaslarim olsun bunlar nolurrrrrrr

Kizlar verdim tahlilimi netice bekliyorum olumsuz olursa aramayin beni dedim drumun asistanina kurbanlik koyun gibi hissettim kendimi kalbim sikisti yuregim daraldi hatta agladim Allahimm hayra yor sevinc gozyaslarim olsun bunlar nolurrrrrrr

allah kalbine genişlik versn. hayırlı müjdeli haberler alırsın inşallah.

Aminn inş. sevinç gözyaşların olur pozitif hissediyorum bebişin seni bırakmadı bence sımsıkı tutundu sana......

Yazını okuyunca boncuk boncuk yaşlar süzüldü gözlerimden.Ne olur böyle düşünme iyi olacak inşallah.Çok hassasım bu günlerde, güzel haberlerle gel inşallah.

kızlar benim iğnelerin 4. günü olucak bugün kasıklarımda çok sancı var karnım şişti nefes almakda güçlük çekiyorum sizde bu durum oldumu??

gunaydın kızlar cnm kalbini ferah tut guzel haberlerini bekliyoruzzzz

Yazını okuyunca boncuk boncuk yaşlar süzüldü gözlerimden.Ne olur böyle düşünme iyi olacak inşallah.Çok hassasım bu günlerde, güzel haberlerle gel inşallah.

Canim benim elde diilki son gun herkes bole oluyomus napalim
Nasip artik ama ole cok istiyorum ole cok istiyorumki baska topictw bir arkadas ilac ariyomus yazdim elimde kalan ilaclarla bir kutuda gonal f alip yollucam Rabbim gonlumuze gore versin

Canim benim elde diilki son gun herkes bole oluyomus napalim
Nasip artik ama ole cok istiyorum ole cok istiyorumki baska topictw bir arkadas ilac ariyomus yazdim elimde kalan ilaclarla bir kutuda gonal f alip yollucam Rabbim gonlumuze gore versin

İstemez misin cnm, istemiyor olsak ,bu gibi riskli ve zor bir sürece girer miyiz.Rabbim büyüktür,hikmeti daha da büyüktür içini ferah tut.

İstemez misin cnm, istemiyor olsak ,bu gibi riskli ve zor bir sürece girer miyiz.Rabbim büyüktür,hikmeti daha da büyüktür içini ferah tut.

gunaydın kızlar cnm kalbini ferah tut guzel haberlerini bekliyoruzzzz

Aminn inş. sevinç gözyaşların olur pozitif hissediyorum bebişin seni bırakmadı bence sımsıkı tutundu sana......

allah kalbine genişlik versn. hayırlı müjdeli haberler alırsın inşallah.

Canlarim benim aglattiniz yine beni hic birbirimizi tanimayip bole hissetmek birbirimize sevinmek birlikte uzulmek Allah hepinizden razi olsun iyiki yanimdasiniz iyiki varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…