- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.541
Kizlar verdim tahlilimi netice bekliyorum olumsuz olursa aramayin beni dedim drumun asistanina kurbanlik koyun gibi hissettim kendimi kalbim sikisti yuregim daraldi hatta agladim Allahimm hayra yor sevinc gozyaslarim olsun bunlar nolurrrrrrr
inşallah rabbim yüzünü güldürür bu maddi ve manevi olarak cıktığımız yolda rabbim hepimize versin
Hadi bakalim ozo rabbim insallah mukafatini vericek ne zaman cikicak sonuc saat verdilermi?
Normalde 4 muste erken cikarsa hbr veririz dediler ztn olumsuzsa aramayin dedim 5 e kdr kimse aramazsa bilcemki kotu
Kizlar verdim tahlilimi netice bekliyorum olumsuz olursa aramayin beni dedim drumun asistanina kurbanlik koyun gibi hissettim kendimi kalbim sikisti yuregim daraldi hatta agladim Allahimm hayra yor sevinc gozyaslarim olsun bunlar nolurrrrrrr
Kizlar Selam
Sali gunu yumurtalar toplandi.. Iki tane toplandi ve ikiside dollendi Cuma gunu transferim var hayirlisi olur INSALLAH.. Unutanlar/Bilmeyenler icin yaziyorum 32 yasindayim ve bu ilk tup bebek denememiz.. Yumurtalarin ikiside yerlestirilecek, cok duygusal ve heyecanliyim.. Ilk once sadece 2 yumurta olustu diye cok moralim bozulmustu ama doktorum bizim ihtiyacimiz olan saglikli TEK bir yumurta dedi..daha iyi hissediyorum simdi.. Cuma transferden sonra yazarim.. Cuma gunu transferi olacak baska arkadaslar varmi?
Hamile olan herkeze ALLAH kucaklarina almaya kismet etsin INSALLAH!!!!! Cok opuyorum herkezi
bugün kan tahlili verdim sonuç pozitif çıktı çıkan değerim 600 çok şükür allahıma çok sevindim, inş bugün benim gibi sonuç alacak herkes güzel sonuçlar alır allah herkesin gönlüne göre versin bu arada 8. 9. ve 11. günümde evde idrar testlerimde pozitif çıkmıştı..
bugün kan tahlili verdim sonuç pozitif çıktı çıkan değerim 600 çok şükür allahıma çok sevindim, inş bugün benim gibi sonuç alacak herkes güzel sonuçlar alır allah herkesin gönlüne göre versin bu arada 8. 9. ve 11. günümde evde idrar testlerimde pozitif çıkmıştı..
hayırlı olsun allah hepimize nasip etsin bu sevinci. test gününü beklerken gebeliğe yorduğun belirtiler olmuş muydu?ne gibi değişiklikler yaşadın?
hayırlı olsun canımmmdarısı basımıza inşallahhh bizlere de dua etttt
Lichia bugun senin yumuşların toplanmıyacamıydı cnm inşallah sendende guzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?