haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Kizlar verdim tahlilimi netice bekliyorum olumsuz olursa aramayin beni dedim drumun asistanina kurbanlik koyun gibi hissettim kendimi kalbim sikisti yuregim daraldi hatta agladim Allahimm hayra yor sevinc gozyaslarim olsun bunlar nolurrrrrrr

inşallah rabbim yüzünü güldürür bu maddi ve manevi olarak cıktığımız yolda rabbim hepimize versin

Kizlar verdim tahlilimi netice bekliyorum olumsuz olursa aramayin beni dedim drumun asistanina kurbanlik koyun gibi hissettim kendimi kalbim sikisti yuregim daraldi hatta agladim Allahimm hayra yor sevinc gozyaslarim olsun bunlar nolurrrrrrr

canım Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin..seni tanıdığım ilk günden beri pozitif hissettim açıkçası inşallah güzel haberler gelir sana.dualarımız seninle arkadasım yüreğini ferah tut...

merhaba Janim.ne kadar güzel iki yumurtan da döllenmiş transferin de basarılı bir sekilde gerçeklesir inşallah..darısı basıma inşallah..

bugün kan tahlili verdim sonuç pozitif çıktı çıkan değerim 600 çok şükür allahıma çok sevindim, inş bugün benim gibi sonuç alacak herkes güzel sonuçlar alır allah herkesin gönlüne göre versin bu arada 8. 9. ve 11. günümde evde idrar testlerimde pozitif çıkmıştı..

hayırlı olsun cnm allah kucağına almayıda nasip etsin

hayırlı olsun allah hepimize nasip etsin bu sevinci. test gününü beklerken gebeliğe yorduğun belirtiler olmuş muydu?ne gibi değişiklikler yaşadın?

hayırlı olsun canımmm darısı basımıza inşallahhh bizlere de dua etttt

hayırlı olsun allah hepimize nasip etsin bu sevinci. test gününü beklerken gebeliğe yorduğun belirtiler olmuş muydu?ne gibi değişiklikler yaşadın?

ilk etapta göğüs uçlarım çok büyüdü ve etrafında süt bezelerim çıktı, sonra çok fazla akıntım vardı ama en çok beni ümitlendiren göğüslerimdi öyle çok acıma hissi felan yoktu da göğüs uçlarımı ilk defa o şekilde görmüştüm canım başka da belirti yaşamadım.

Lichia bugun senin yumuşların toplanmıyacamıydı cnm inşallah sendende guzel haberler alırız

evet canım dün toplandı ağrım çoktu o yüzden giremedim nete.. zaten sadece 4 tane toplanmıştı bugün aradılar ve sadece bir tanesi döllenmiş üzüldüm Allahtan umut kesilmez ama pek ümidim yok benim hayırlısı..

canım hayırlı olsun darısı başımıza bana da cok dua edermisn neler yedin içtin bu dönemde bekleyişte aslında cok kısa bir süre ama biz bebek hasretiyle yanan anneler için cok uzun bi süre gelcek gibi geliyo transfer sonrası.allah bebişini kucağına almayı nasip etsin

canım benim bugün bitirdim meryem surelerini (5 tane) ..dün okuyamadım..
yumurta toplama sonrası çok sancılıydı bugün daha iyiyim ama maalesef şuan elimde sadece bir yumurta var döllenmiş.. cumartesiye kadar dayanırsa transfer oolacak hayırlsı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…