haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

ozo83 heyecanla sonucunu bekliyorum dualarım senle 1 saatimiz kaldı senin için hadi kızlar ozo83 dua edelim rabbim yüzünü güldürsün yollasın bebişini artık

bu hasretle bekleyiş yoluna cıktığımız maddi ve manevi yorulduğumuz yolculuğumuz inşallah güzel biter hepimiz için şimdi hepinize soruyorum ben şuan coraspin ve elevit içiyorum sizler ne yaptınız dr unuz ne verdi daha ben iğnelerime geçmedim adet olmamı bekliyoruz transfer sonrası drum jel vericeğini falan söyledi bu kullananız varmı ve sorun eşinizdemi sizdemiydi benim az eşimde problem var morfolojide azda bende sorun var rahim t şeklindeymiş şimdiki drum az bi eğimsilik var cok olumsuz değil dedi diğer dr um yumurtalarımın tembel olduğunu söylemişte bu dr umda cok fazla bi sorun olmadığını kendi kendime hamile kalcağımı söylesede olmadı 2 aşılama geçirdim 2 kez yumurta takibi yapılarak çatlatma denendi ama olmadı dualarınızda bende olmayım kızlar benim içinde dua edermisiniz ve transfer sonrası neler yediniz neler içtiniz ne yapmak gerekir lütfen birbirimiz bilgilendirelim

Caim uzulme hic bize lazim olan 1 tane oda dollenmis icini ferah tut.

canım ben de tüp bbek tedavisine dün basladım.bebe asprini folbiol kullanıyorum ayrıca bende pco olduğu için glukofen kullanıyorum antidiyabetik ilaç..
doktorun bahsettiği jel düşük önleyici progesteron jeldir sanırım ben 2 asılama sonrası kullandım onu..benim eşimde sorun yok bende pco var...

geçmiş olsun canmmmm...umutsuzluk yookkk arkadasların da dediği gibi bir tane olsun bizim olsun:))

canım bende transfer sonrası coraspin, elevit, folbiol, crıone jel, climara forte bant ve clexane 0.4 enjeksiyon göbekten kullanıyorum. bende 4 senelik evliyim bizim bir problemimiz yoktu herşey yolundaydı fakat 4 senedir olmadı 2 sefer yumurtalama takibi 1 seferde iğne tedavisi oldum sonrasında aşılama yaptırmak istemedik ve tüp bebeğe geçtik direkt allaha çok şükür pozitif sonuç aldık bugün merkezden arayıp cumartesi tekrar test yapmamı istediler bakalım hayırlısı artık ilaçlarıma da devam edecekmişim, transfer sonrası da ilk 5 gün devamlı evdeydim dışarı dahi çıkmadım ama devamlı da yapmadım evin içinde devamlı hareket halindeydim 5. günden sonra da devamlı geziyorum çarşıya felan çıkıyorum eşimle dolaşıyoruz sadece çok dikkat ediyorum hareketlerime ve ağır işler yapmıyorum yemek olarakta devamlı çok sıvı aldım protein ağırlıklı beslendim ablam sağolsun hergun düzenli ve dengeli beslenmemi sağladı, hergün ananas ceviz badem yemeğe ve bol meyve yemeğe özen gösterdim okadar canım benim yaptıklarım

merhaba arkadaslar,
nasilsiniz? ben sonunda adet oldum bugun. buna bu kadar sevinecegim aklima gelmezdi :))

kizlar sizde son durum nedir, neler yaptiniz?

polik canim bizim doktor 1 ayligina tatite cikmis ayin 20 sinde gelecekmis. ben malesef baska doktorla devam edecegim tedaviye. uzuldum ya doktorumun bayan olmasini istemistim ama vardir bundada bir hayir.
bu arada canim dua mizin son durumu nedir. ben bugun bititirim insallah, az kaldi.

ozo canim merakla sonucunu bekliyorum. dualarim seninle.

bilgi mesajın için cok sağol canım transfer döneminde benide yalnız bırakma kafamla konuşmak istemiyorum inşallah bende senin gibi güzel bi sonuç yazabilirim buraya benim ailem yanımda değil yemek işi bana bakıyo keşke banada bakan bi ablam olsaydı ben kendim hazırlıycam yemeğimi bişiy olmaz dimi ondan cok sıvı aldım yazmışın protein ağırlıklı diye ayran ve süt falanmı içtin bol bol bende içeyim bari katkı maddesi içiren şeyler yemememiz lazımdır heralde dimi azcık seni yorucam ama topiğin tatlı ve yeni hamişi sensin bizim uğurumuz ve umudumuzsun sen şuan dualrın benle de olsun lütfen coooook heyecanlıyım

canım aşılamada bana dr um hapını vermişti jel vermemişti jel daha mı iyidir inşallah bizde yazarız bebek haberlerimizi buraya

Pinol ben de Aysun Hocayla başladım, son kontrolümü yaptı ve o gün çatlatma iğnemi verdikten sonra beni Sertaç Hocaya teslim etti.Dün de yumurtalarım toplandı.Senin de tedavini Sertaç Hoca yapacaktır.İyi bir doktor merak etme.Aysun Hocanın dediği gibi önemli olan işin mutfağı. Canını sıkma doktoruna güven.

ne guzel aramizda bir genart li daha varmis :)
biliyorum canim ben ilk gorusmeyide sertac beyle yapmistim gercekten iyi bir doktor. sadece bayan oldugu icin aysun hanimi istemistim. yani imkan varsa neden bayan olmasin diye aysun hanimi istedim. ama olmassada doktorun kadini erkegi olmaz sonucda keyfi birsey degil bu.

ben once allaha sonrada merkezime guveniyorum insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz hayirlisiyla.

Kızlar, yeni dualarımıza başlıyor muyuz? başlıyorsak sırada kim var? Şu günleri boş geçirmeyelim ,sonra üst üste denk gelirse yetiştiremeyiz. ozo ne yaptı acaba? inşallah hayırlı haberlerle gelir.

canım ben bitiremedim tefriciyeyleri.dün tüm gün doktorda uğrastım ardından diş çektirdim aksam onun derdi vardı...bugün de yıl sonu evraklarıyla uğrasıyorum.yarına bitiririm inşallah..

Tamam cnm sanırım sen polikin dualarını okuyorsun.Bundan sonra sırada kim varsa hemen başlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…