haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

kızlar benim transferimin 4. günü kasıklarımda ağrı ve ara batmalar var bazen de rahmime doğru kramplar giriyor. moralim bozuluyor ya sanki adet ağrısı gibi..

canım listeye benide yazarmısınız benimde okursanız sevinirim bende sıradaki arkadaş için okuyabilirim

tabiki canim sen iste yeterki. herkes ne kadar okuya biliyorsa yaziyor gerisini dagitiyoruz aramizda.

sen bize transfer tarihini ve test gununu soyle ona gore siralamayi belirliyoruz.

bu arada kizlar sira kimdeyse yazssin lutfen ben siralamayi kaybettim. bitiren arkadaslar var vakit kaybi olmadan okumaya devam edelim.

kızlar benim transferimin 4. günü kasıklarımda ağrı ve ara batmalar var bazen de rahmime doğru kramplar giriyor. moralim bozuluyor ya sanki adet ağrısı gibi..

canim bu normal hatta iyiye isaret diye biliyorum buradaki tecrubeli arkadaslardan duydugum kadariyla. o yuzden sakin umitsizlenme. hersey insallah cok guzel olacak.

Kizlar malesef negatif sonucum yikildi yine hayallerim bana ne zaman gelecegini bilmedigim bosluklara yine dustm ole yoruldumki tedavi flnda yaptirmiycam artik neden zorluyosam bilmiyorum olmuyosa olmuyodur kader degismiomus elimden geleni yaptim bu sefer sonuc yine husrann

Allah sabır versin canım burda ne yazsak senin moralini düzeltmeyecek biliyorum ama yine de umudunu kaybetme (

canım ( lütfen böyle düşünme emin ol bir gün bizde anne olucaz bugün değil ise yarın ama bir gün olucak sakın pes etme....

canim ya cok uzuldum. rabbim sabir versin. suan sana ne desem bos biliyorum ama allahdan umuit kesilmezmis. hic vazgecme ne olur insallah bir gun olacak suan olmadi belki ama olacak sen yeterki vazgecme rabbimden istemekden.

simdi bir kac ay dinlen kafani toparla insallah sonra kaldigimiz yerden devam edelim olurmu canim.

heyecandan bende kalkamıyorum yerimden aaayyyyy kendi sonucumu bekler gibiyimm

Cnmozellikle sana soylemek istedigim sey biz pkolularin kaderi bu ben kilo aldim son iki senede vermeye basladim drum biraz daha verelim dedi cunku cok etkilio dedi artik bunuda duymak istemiyorum dedim herkes 100 kg doguruyo benim 10 kg fazlaligimmi bu kadar sorun dedimm demek istedigim varsa ole bi problemin sende az vermeye calis

canim ya cok uzuldum. rabbim sabir versin. suan sana ne desem bos biliyorum ama allahdan umuit kesilmezmis. hic vazgecme ne olur insallah bir gun olacak suan olmadi belki ama olacak sen yeterki vazgecme rabbimden istemekden.

simdi bir kac ay dinlen kafani toparla insallah sonra kaldigimiz yerden devam edelim olurmu canim.

heyecandan bende kalkamıyorum yerimden aaayyyyy kendi sonucumu bekler gibiyimm

Cnmozellikle sana soylemek istedigim sey biz pkolularin kaderi bu ben kilo aldim son iki senede vermeye basladim drum biraz daha verelim dedi cunku cok etkilio dedi artik bunuda duymak istemiyorum dedim herkes 100 kg doguruyo benim 10 kg fazlaligimmi bu kadar sorun dedimm demek istedigim varsa ole bi problemin sende az vermeye calis

inan çok üzüldüm canım ama elden ne gelir. belki hayırlısı buymuş. allahın peygamberleri bile bununla imtihan edildi. üzülme demek anlamsız aolur belki ama kendini hırpalama ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…