- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.581
canim sirayla hepimize 4444 tane tefriciye ve 41 tane meryem suresi okuyoruz.
canım kim ihtiyacı var şuanda ve kaçtane lazım
Kizlar drum henuz aramadi ondan beklemedeyim
canim pinpol sanirim hepsini dagitti siradaki arkadas kim ben bilmiyorum ozo daha once liste hazirlamisti ben bakayim bi bulabilirsem sana yazarim.
canım listeye benide yazarmısınız benimde okursanız sevinirim bende sıradaki arkadaş için okuyabilirim
kızlar benim transferimin 4. günü kasıklarımda ağrı ve ara batmalar var bazen de rahmime doğru kramplar giriyor. moralim bozuluyor ya sanki adet ağrısı gibi..
Kizlar malesef negatif sonucum yikildi yine hayallerim bana ne zaman gelecegini bilmedigim bosluklara yine dustm ole yoruldumki tedavi flnda yaptirmiycam artik neden zorluyosam bilmiyorum olmuyosa olmuyodur kader degismiomus elimden geleni yaptim bu sefer sonuc yine husrann
Kizlar malesef negatif sonucum yikildi yine hayallerim bana ne zaman gelecegini bilmedigim bosluklara yine dustm ole yoruldumki tedavi flnda yaptirmiycam artik neden zorluyosam bilmiyorum olmuyosa olmuyodur kader degismiomus elimden geleni yaptim bu sefer sonuc yine husrann
kızlar benim transferimin 4. günü kasıklarımda ağrı ve ara batmalar var bazen de rahmime doğru kramplar giriyor. moralim bozuluyor ya sanki adet ağrısı gibi..
heyecandan bende kalkamıyorum yerimden aaayyyyy kendi sonucumu bekler gibiyimm
heyecandan bende kalkamıyorum yerimden aaayyyyy kendi sonucumu bekler gibiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?