- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.601
Kizlar malesef negatif sonucum yikildi yine hayallerim bana ne zaman gelecegini bilmedigim bosluklara yine dustm ole yoruldumki tedavi flnda yaptirmiycam artik neden zorluyosam bilmiyorum olmuyosa olmuyodur kader degismiomus elimden geleni yaptim bu sefer sonuc yine husrann
tabiki canim sen iste yeterki. herkes ne kadar okuya biliyorsa yaziyor gerisini dagitiyoruz aramizda.
sen bize transfer tarihini ve test gununu soyle ona gore siralamayi belirliyoruz.
bu arada kizlar sira kimdeyse yazssin lutfen ben siralamayi kaybettim. bitiren arkadaslar var vakit kaybi olmadan okumaya devam edelim.
arkadaşlar çok sancım var kasıllarımda batmalar iğnenin dördüncü gününde normalmi
Kizlar malesef negatif sonucum yikildi yine hayallerim bana ne zaman gelecegini bilmedigim bosluklara yine dustm ole yoruldumki tedavi flnda yaptirmiycam artik neden zorluyosam bilmiyorum olmuyosa olmuyodur kader degismiomus elimden geleni yaptim bu sefer sonuc yine husrann
merhaba arkadaslar,
nasilsiniz? ben sonunda adet oldum bugun. buna bu kadar sevinecegim aklima gelmezdi :))
kizlar sizde son durum nedir, neler yaptiniz?
polik canim bizim doktor 1 ayligina tatite cikmis ayin 20 sinde gelecekmis. ben malesef baska doktorla devam edecegim tedaviye. uzuldum ya doktorumun bayan olmasini istemistim ama vardir bundada bir hayir.
bu arada canim dua mizin son durumu nedir. ben bugun bititirim insallah, az kaldi.
ozo canim merakla sonucunu bekliyorum. dualarim seninle.
korkma normal canm hatta iyi bisey yumurtalarn büyüyor demek
Genetik tarama yapilmasi gerekiyomus sana yapilmisti diilmi?
Pinpolcum nerelerdeydin ozlettin kendini evet demek adet oldun hayirli ugurlu olsun aldin mi randevu aysun hoca tatile cikti sertac hoca da gayet iyi hatta meryem onunla devam etti izne cikinca
dualarimiz bitti diye dusunuyorum dagitildi okundu sanirim.meryemleride bitirdim ben sende tamamlarsan son bulucak.benim de bugun 6. Gunum ama Hiç belirti yok bence
Benim kaderimi yasamayin tek tesellim buolur Allah sizlere nasipp etsin ben gercekten uzun sure bise yapmiycam esimde yok burda aksam aricak gemiye aldirsin yanina tek istedigim bu
canim ben almanyada buyudum evlenince esimle ankaraya yerlestik. kiskardesimin ekimde dugunu var onun dugun alisverisi icin ailem almanyadan buraya benim yanima geldi. 1 haftadir alisveris yapiyoruz cok yorucu bir surec sabah cikip aksam eve geliyoruz. oyuzden fazla giremiyorum. suan biraz islerimiz yavasladi ufak tefek seyler kaldi. bundan sonra daha sik girebilirim sanirim.
canim ben 1 saate kadar bitiririm. sen duani yapa bilirsin
bu arada senden sonra sira kimde hemen ona okumaya baslayalim. herkes kendi duasini dagitip takip etsin. karisiklik olmasin.
canım senin trasferin oldumu.
cnm int.yeni girebildim annem rahatsızlandı senin içnde çok uzuldum cnm sen bununda ustesinden gelirsin cnm hayırlısı olsun cnm sakın inancını yitirme senin arkanda bunca yureği guzel insan varkenKizlar malesef negatif sonucum yikildi yine hayallerim bana ne zaman gelecegini bilmedigim bosluklara yine dustm ole yoruldumki tedavi flnda yaptirmiycam artik neden zorluyosam bilmiyorum olmuyosa olmuyodur kader degismiomus elimden geleni yaptim bu sefer sonuc yine husrann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?