haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canını sıkma canım elbet bir gün olcak rabbim yeterki ol desin en azından elimden geleni yaptım diyosun içinde ukte kalıcak bişiy yok dimi tatlım her yolu denedn rabbim böyle istemiş sıkma canını yola devam biz istiycek yinede

Benim kaderimi yasamayin tek tesellim buolur Allah sizlere nasipp etsin ben gercekten uzun sure bise yapmiycam esimde yok burda aksam aricak gemiye aldirsin yanina tek istedigim bu

ÜZÜLME .....der mevlana istediğiniz birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir yada istediğin şeyin senin için hayırlı olmadığı içindir.İNŞALLAH daha iyisi olacağı içindir.Allaha sığınmaktan vazgeçme.

cok ama cok sağol canım daha adet olmadım eli kulağında bu gün yarın bekliyorum belli olunca hemen yazarım buraya transfer tarihi

Canim ozo üzülme lütfen hayirlisi boyleymis gibi dusun.zamani gelince olucak hepimizin

Pinpolcum nerelerdeydin ozlettin kendini evet demek adet oldun hayirli ugurlu olsun aldin mi randevu aysun hoca tatile cikti sertac hoca da gayet iyi hatta meryem onunla devam etti izne cikinca
dualarimiz bitti diye dusunuyorum dagitildi okundu sanirim.meryemleride bitirdim ben sende tamamlarsan son bulucak.benim de bugun 6. Gunum ama Hiç belirti yok bence

Hiçbir şeyin,hiçbir sözün teselli edemediği bir an.Elden birşey gelmiyor, sen inançlı bir insansın, inancını hiçbir zaman kaybetme, vakti elbet gelecek yeter ki sabreden kullardan olalım cnm...

Genetik tarama yapilmasi gerekiyomus sana yapilmisti diilmi?

Evet canim yapilmisti bende problem yoktu bastan esimde sperm azligi hareketsizligi ve dna si bozuktu onun tedavisini gordukten sonra genetik tani testi yapildi her ikimizede esimde bisi cikmadi ama bende 46 xx1qh+ diye bisi cikti fazlam var yani buda sorun oluyomus pgt ye 5 yumurtam gitti 1 tanesi duzgun cikti düsün bozuk cikanlarda kaliteli gözüküyormus mesela gorunurde ama ici kotuymus birdaha ki denemende pgt yaptir bence tabi bakalim benim sonucum nasil olucak meraktayim ama hersey kismet kismetten öteye yol yok

sevinçleri paylastığımız gibi üzüntülerimizi de birlikte paylasacağız.hakkımızda hayırlısı ne diyeceğimi de bilemiyorum...Allah ım tez zamanda nasip eder bebeğini sana inşallah....

kızlar ben çıkıyorum kocam gelcek daha yemek hazırlıycam hepimiz için gece dua edicem rabbimiz yardımcımız olsun bebişlerimiz bizimle olsun duayla olcak inşallah zekeriya a.s bile duayla olmuş onun duasını okuyalım

canim ben almanyada buyudum evlenince esimle ankaraya yerlestik. kiskardesimin ekimde dugunu var onun dugun alisverisi icin ailem almanyadan buraya benim yanima geldi. 1 haftadir alisveris yapiyoruz cok yorucu bir surec sabah cikip aksam eve geliyoruz. oyuzden fazla giremiyorum. suan biraz islerimiz yavasladi ufak tefek seyler kaldi. bundan sonra daha sik girebilirim sanirim.

canim ben 1 saate kadar bitiririm. sen duani yapa bilirsin
bu arada senden sonra sira kimde hemen ona okumaya baslayalim. herkes kendi duasini dagitip takip etsin. karisiklik olmasin.

Benim kaderimi yasamayin tek tesellim buolur Allah sizlere nasipp etsin ben gercekten uzun sure bise yapmiycam esimde yok burda aksam aricak gemiye aldirsin yanina tek istedigim bu

canim yarim saattir ne yazssam diye dusunuyorum. biliyorum ne soylesek bos. rabbim sabir versin. bir dahaki sefere insallah. vazgecmek yok allahin izni ile.
herseyin bir vakti vardir rabbim insallah en kisa zamanda sanada anne olmayi nasib edecektir.

Ne guzel bende istanbuldan geldim evlenince ankaraya kolay gelsin dügün alisverisi kolay degildir allah kolaylik versin benden sonra dua sirasi sanirim dileksultanda idi yanilmiyorsam yanlisim varsa duzeltin arkadaslar

cnm int.yeni girebildim annem rahatsızlandı senin içnde çok uzuldum cnm sen bununda ustesinden gelirsin cnm hayırlısı olsun cnm sakın inancını yitirme senin arkanda bunca yureği guzel insan varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…