haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Ne guzel bende istanbuldan geldim evlenince ankaraya kolay gelsin dügün alisverisi kolay degildir allah kolaylik versin benden sonra dua sirasi sanirim dileksultanda idi yanilmiyorsam yanlisim varsa duzeltin arkadaslar

Polik ben de İst.dan Ank.ya geldim. İst.neresinde ikamet ediyordun?

Benim kaderimi yasamayin tek tesellim buolur Allah sizlere nasipp etsin ben gercekten uzun sure bise yapmiycam esimde yok burda aksam aricak gemiye aldirsin yanina tek istedigim bu
canım benim ya çok üzüldüm ufffffff biyandan güzel haber alıyorum biyandan üzücü napalım tatlım hayat biz elimizden geleni yapacağız verecek olan rabbim

Polik ben de İst.dan Ank.ya geldim. İst.neresinde ikamet ediyordun?

Gercekten sasirdim bak ortak noktalar cogaliyor.istanbulda bahcelievlerde oturuyordum canim ailem hala orda tabi ben ankarada yanlizim pek alistigimda soylenemez gerci ankarayi sevemedim ben. Cok özlüyorum calismasam ayda 1 gidicem de olmuyor iste.

Evet ortak noktalarımız çoğalıyor.Yakınmışız ben de Şirinevler de oturuyordum.Benim ailem de İst.da.İst.dan sonra buraya alışmak zor geldi.Gerçi şehire alışmak zor değil de alışamadığı tek şey kendi ailemden hiçkimsenin olmaması, hep şunu söylerim , yeter ki iyi olsunlar 7 dağın ardında olsunlar. Özlem,hasret çok zor...

kizlar vakit kaybediyoruz. sira kimdeyse lutfen dualari paylastirsin....

acilisi yapayim ben insallah 1000 tefriciye okurum suan adetliyim meryem suresini okuyamam.

Aynen katiliyorum sana kimsenin olmamasina alisamadim.

kizlar vakit kaybediyoruz. sira kimdeyse lutfen dualari paylastirsin....

acilisi yapayim ben insallah 1000 tefriciye okurum suan adetliyim meryem suresini okuyamam.

ben de 500 tefriciye alıyorum daha fazla okuyabilirsem haber veririm. sanırım sıra dileksultanda ama ondan hiç ses yok.

kizlar sira dileksultanda
acele edelim yetissini lichia ve meryem ayni anda okunacakmis.

dileksultan canim sen kendi duani dagitip takibini yaparsan daha cabuk ilerleriz

ben 1000 tane tefriciye okurum insallah.

Bu arada benim durumum şöyle; embriyolarım c.tesine kadar yeterli sayıda olurlarsa pgt ye girecek, bu durumda transferim ya pazar ya da p.tesi olacak. benden önce olan arkadaşlar lütfen sıralarını bildirsin.

kizlar sira dileksultanda
acele edelim yetissini lichia ve meryem ayni anda okunacakmis.

dileksultan canim sen kendi duani dagitip takibini yaparsan daha cabuk ilerleriz

ben 1000 tane tefriciye okurum insallah.

kızlar dua sırası bende sanırım. okuyabilenler meryem suresi okurlarsa ve test günüme kadar dualarında unutmazlarsa bana yeter. sayı önemli değil. sadece dua istiyorum hepinizden içten olacağını biliyorum çünkü biz birbirimizi iyi anlarız. bu bana yeter.
tefriciye için sıramı sonraki arkadaşa devretmek istiyorum.
hepinizden allah razı olsun..

tamam canim. ben adetliyim suan meryem suresini okuyamam.

lichia ve meryem icin tefriciyeye baslayalim oyleyse dileksultan tefriciye sirasini arkadaslara verdi ona meryem okunacak ve ayriyeten istediginiz dualari okuya bilirsiniz sayi onemli degil.

ben lichia ve meryem icin 1000 tane okuyabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…