- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.621
Ne guzel bende istanbuldan geldim evlenince ankaraya kolay gelsin dügün alisverisi kolay degildir allah kolaylik versin benden sonra dua sirasi sanirim dileksultanda idi yanilmiyorsam yanlisim varsa duzeltin arkadaslar
canım benim ya çok üzüldüm ufffffff biyandan güzel haber alıyorum biyandan üzücü napalım tatlım hayat biz elimizden geleni yapacağız verecek olan rabbimBenim kaderimi yasamayin tek tesellim buolur Allah sizlere nasipp etsin ben gercekten uzun sure bise yapmiycam esimde yok burda aksam aricak gemiye aldirsin yanina tek istedigim bu
Polik ben de İst.dan Ank.ya geldim. İst.neresinde ikamet ediyordun?
Gercekten sasirdim bak ortak noktalar cogaliyor.istanbulda bahcelievlerde oturuyordum canim ailem hala orda tabi ben ankarada yanlizim pek alistigimda soylenemez gerci ankarayi sevemedim ben. Cok özlüyorum calismasam ayda 1 gidicem de olmuyor iste.
Evet ortak noktalarımız çoğalıyor.Yakınmışız ben de Şirinevler de oturuyordum.Benim ailem de İst.da.İst.dan sonra buraya alışmak zor geldi.Gerçi şehire alışmak zor değil de alışamadığı tek şey kendi ailemden hiçkimsenin olmaması, hep şunu söylerim , yeter ki iyi olsunlar 7 dağın ardında olsunlar. Özlem,hasret çok zor...
kizlar vakit kaybediyoruz. sira kimdeyse lutfen dualari paylastirsin....
acilisi yapayim ben insallah 1000 tefriciye okurum suan adetliyim meryem suresini okuyamam.
amın canım hayırlısı olsun bende ümitliyim öle hissediyorum sanki artık görcez:))
cnm ılk sırada ben vardım benımkı bıttıı
polıkın meryemlerı kaldı devam edıyorum suan
dıleksultan sıradaki şuan
lichia ve meryem aynı anda okuncak...
Aynen katiliyorum sana kimsenin olmamasina alisamadim.
mrb arkadaşlar bugün transferim oldu 2 tane iyi kaliteli embriyo transfer ettiler inşallah sonuda iyi olur
inşallah iyi olacak tatlım 2 embriyı çok iyi hadi güzel sonuçlar almayı nasip etsin mevlammrb arkadaşlar bugün transferim oldu 2 tane iyi kaliteli embriyo transfer ettiler inşallah sonuda iyi olur
hadi hayırlısı inşallah pozitif haberinide okuruzmrb arkadaşlar bugün transferim oldu 2 tane iyi kaliteli embriyo transfer ettiler inşallah sonuda iyi olur
kizlar sira dileksultanda
acele edelim yetissini lichia ve meryem ayni anda okunacakmis.
dileksultan canim sen kendi duani dagitip takibini yaparsan daha cabuk ilerleriz
ben 1000 tane tefriciye okurum insallah.
kızlar dua sırası bende sanırım. okuyabilenler meryem suresi okurlarsa ve test günüme kadar dualarında unutmazlarsa bana yeter. sayı önemli değil. sadece dua istiyorum hepinizden içten olacağını biliyorum çünkü biz birbirimizi iyi anlarız. bu bana yeter.
tefriciye için sıramı sonraki arkadaşa devretmek istiyorum.
hepinizden allah razı olsun..
tamam canim. ben adetliyim suan meryem suresini okuyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?