- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.641
dualarında yer vermen bile yeter canım.
lichia ve meryem icin tefriciyeye baslayalim oyleyse dileksultan tefriciye sirasini arkadaslara verdi ona meryem okunacak ve ayriyeten istediginiz dualari okuya bilirsiniz sayi onemli degil.
ben lichia ve meryem icin 1000 tane okuyabilirim.
arkadaşlar rabbim dualarınızı kabul etsin benim test günümdü bugün pozitifi gördük şükürler olsun darısı c.tesi değerlerin katlamasına....
canım benim çok sevindim hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallaharkadaşlar rabbim dualarınızı kabul etsin benim test günümdü bugün pozitifi gördük şükürler olsun darısı c.tesi değerlerin katlamasına....
cnm annem her cuma yasin ve bir çok dua okuyor yarın anneme senin ve diğer kızlar isminide söyleyeceğim dualarına sizleride eklemesi içindualarında yer vermen bile yeter canım.
dileksultan canım ben 5 tane meryem suresi alayım olurmu tatlım
arkadaşlar rabbim dualarınızı kabul etsin benim test günümdü bugün pozitifi gördük şükürler olsun darısı c.tesi değerlerin katlamasına....
tamam tatlım sen nasıl istersen dualarım seninleben saymıyorum canım okuyabildiğin kadar oku hiç önemli değil çünkü saymayacağım. kendim de okurken saymıyorum.
hayırlı olsun cnm gözun aydınarkadaşlar rabbim dualarınızı kabul etsin benim test günümdü bugün pozitifi gördük şükürler olsun darısı c.tesi değerlerin katlamasına....
Arkadaşlar o zaman ilk önce lichia ya okuyalım karışıklık olmasın olur mu? ben de lichia için 500 tefriciye başladım.
cnm senin yumuşlardan ne habercanım çok teşekkürler.. arkadaşlar içinizden ne geliyorsa o kadarını yapın siz tamam deyince de meryem00006 için devam edelim..
cnm senin yumuşlardan ne haber
kızlar ben de okuorm once lichia arkdasa sonra da meryem arkdasa her gece okumaya çalşıorm meryem ve tefriciye bence de sayıdan ziyade gönülden olması onmli allah cümleten dualarımızı kabul etsin inşşş sonra bebişlermzi büyütelm göbüşlermzde aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah razı olsun canım.. sen ne aşamadasın? toplandı mı yumurtaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?