haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

arkadaşlar rabbim dualarınızı kabul etsin benim test günümdü bugün pozitifi gördük şükürler olsun darısı c.tesi değerlerin katlamasına....

lichia ve meryem icin tefriciyeye baslayalim oyleyse dileksultan tefriciye sirasini arkadaslara verdi ona meryem okunacak ve ayriyeten istediginiz dualari okuya bilirsiniz sayi onemli degil.

ben lichia ve meryem icin 1000 tane okuyabilirim.

O zaman lichia ve meryem icin simdilik 500 tefriciye diyelim dilek sultan icinde 5 meryem olur mu.

Arkadaşlar o zaman ilk önce lichia ya okuyalım karışıklık olmasın olur mu? ben de lichia için 500 tefriciye başladım.

arkadaşlar bende dileksultan için meryem suresini okuyabildiğim kadar okurum.. aslında dilek sultanın da dediği gibi sayının önemi yok içten dua edelim yeter.. yunus emrenin dediği gibi sevgiliye verilen armağan sayılır mı.. Allah şimdiden dualarımızı kabul etsin

meloni84 cnm çook ama çokk sevndmmm Allah kucagına da almanı nasip etsn inşşşş Allah bize de o pozitf degeri duyacagmz gunu nasip etsn inşşşşşşşşşşş

kızlar ben de okuorm once lichia arkdasa sonra da meryem arkdasa her gece okumaya çalşıorm meryem ve tefriciye bence de sayıdan ziyade gönülden olması onmli allah cümleten dualarımızı kabul etsin inşşş sonra bebişlermzi büyütelm göbüşlermzde aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah razı olsun canım.. sen ne aşamadasın? toplandı mı yumurtaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…