haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

sadece bir tanesi ayakta:) bilmiyorum transfere kadar o da dayanırmı. cumartesi sağlam kalırsa benimle olur inş.

şuan sana bu mesajı yazarken cuma selası okunuyor bende diyoromki o bir yumurtan inşallah cumarteiye kalır cnm bize gereken zaten bir yumurta değilmi cnm

şuan sana bu mesajı yazarken cuma selası okunuyor bende diyoromki o bir yumurtan inşallah cumarteiye kalır cnm bize gereken zaten bir yumurta değilmi cnm

ben de içimde inşşş o yumrta kaliteli kaliteli durur die gecrdm aklmdan allahım dualarmızı kabul et inşşş

canım benim benimde 2. denememde sadece 2 yumurta döllenmişti ve sadece 1 ayakta kalmıştı tıransver olmicağını hiç düşünmedim aklıma bile getirmedim ve ogüne kadar savaştı tıransverim gerçekleşti bize lazım olan tek yumurta korkma ve aklına getirme ben tek yumurtayla hamile kalanları çok gördüm meraklanma sen

canım sağol hayırlısı.. sağlıklı olsun da beklicez artık. bakalım yarın ne haber gelecek mekrezden

Canlarim dualariniza katilicam 1-2 gune kendimi topluyim cok basim agriyo yarin insallah 500 taneyle baslicam meryeme ve lichiaya

canım dinlen, kafanı toparla.. ben üzücü durumlarda pek konuşamam kalırım öyle ama Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına verir inşallah.

canım dinlen, kafanı toparla.. ben üzücü durumlarda pek konuşamam kalırım öyle ama Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına verir inşallah.

Amin cnm nasip ben duami edicem inancimi kaybetmiycem gerisi takdiri ilahi ama biraz kaderime birakicam 1 senedir cok yoruldum dinlenmem gerek beynimi toplamam gerek ne zamandir almak istedigim kedimi alicam hep bebek icin erteliyodum bu sefer ertelemicem

belki dediğin gibi unutman
iyi olacak bir bakmışın meleğin seninle olur inşallah tedaviye gerek kalmadan......

kızlar neden durgunlaştınız yazmıyorsunuz morelimizi düzgün tutalım herşey güzel olacak inşallah

ağrılarım var moralim biraz bozuldu benim. 3 aşılamamda da bu ağrıları hissetmiştim. üçü de negatifti. bu sefer biraz erken başladı ama yine de canımı sıkmaya yetiyor.

ağrılarım var moralim biraz bozuldu benim. 3 aşılamamda da bu ağrıları hissetmiştim. üçü de negatifti. bu sefer biraz erken başladı ama yine de canımı sıkmaya yetiyor.

hiç belli olmaz o cnm yaa belrtiler tutmuo ki hiç sen kalbini ferah tut bu sefer sonuç ii olacak inşşşşş

canım sakın ağrıları takma bak benim ilk denememde çok ağrım olmuştu hemde ne ağrı ağlıyordum test günü adet olacağım diye kanı verdikten sonra eşimle gönderip arabadan bile inmemiştim nasılsa adet olacağım diye eşim ve hemşire aradı hamilesin deyince çok şaşımıştım biraz erken kaybettim 2.5 aylık ama kan pıhtılaşması varmış bende tabi sonradan öğrendik ben çok sancılı hamile kalmıştım

daha çok erken aşılama ile tupbebek çok farklı bence sen geçmişi unut içindeki meleğe sımsıkı tutun guzel şeyler duşunki herşey çok guzel olsun

Arkadaşlar herkeze selam
Topik ne kadar dolmuş takip etmekte zorlandım gerçekten
Benimde yarın yumurta toplama işlemim var tabi yumoşlarım büyüdüyse
Çarşamba günü 14 mm geldi :2::2::2:
Dr bir daha gonal f aldırdı toplamda 3 kutu vurundum.
Sizlerin yumurtaları kaç mm toplandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…