haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Kızlar hamilelerden bilgi istiyorum bugün benim transferimin 4. Günü ama hiç agrım falan olmadı bugüne kadar korkuyorum sizce bu normalmi iyi biseymi kötü bişeymi (((

S.A. arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar, Rabbim bu mübarek günümüzü hayırlara vesile etsin.

a.s canim, nasilsin?

durum nedir dualarin ne kadari dagitildi? bilgi verirmisin?

senin ve lichia icin birlikde okunmasi gerekiyormus sanirim ben ikinize toplam 1000 tane okuyabilirim polikde 500 tefriciye 5 tanede dileksultan icin meryem suresi okurum diye yazmis. ben gecmisi okudum baska birsey bulamadim.
acele edelim yoksa yetismiyecek.

Son düzenleme:

500 tefriciye ve 5 meryem bitti canim meryem ayri ayri okunsun istemisti o yuzden 500 de meryem icin okuycam bugun kismet olursa

Merhaba canim bugun 7. Gunum kaldi 5 gunum hayirlisi ile test gunum gelsin artik 27 haziran buyuk gun bakalim sen ne yaptin?

benimde yarin ilk randevum var ya boyle adetliyken kontol nasil olacagim? hic guzel bir durum degil ama yapacak birsey yok sanirim. hakkimda hayirli olur insallah.

Merhaba canim bugun 7. Gunum kaldi 5 gunum hayirlisi ile test gunum gelsin artik 27 haziran buyuk gun bakalim sen ne yaptin?

benimde yarin ilk randevum var ya boyle adetliyken kontol nasil olacagim? hic guzel bir durum degil ama yapacak birsey yok sanirim. hakkimda hayirli olur insallah.

Haklisin en sevimsiz tarafi o kismi fena ama ustunde ortu olucak rahimin durumuna yumurtalarin durumuna bakilicak 2 dakika surucek kisacik
Benim 7 gunum ilk gunler kasik agrim vardi batmalar falan arada dunde oldu kasiklarimda batma bugun bisi yok gogusler dolgun sis ve aciyorlar iyiyemi yorsam bilemedim zaman gectikce korkuyorum valla

500 tefriciye ve 5 meryem bitti canim meryem ayri ayri okunsun istemisti o yuzden 500 de meryem icin okuycam bugun kismet olursa

tamam canim o zaman bende 500 meryem icin 500 de lichia icin okuyayim. ama takibini kendileri yapsinlar ve eksikleri dagitsinlar. yoksa yetismez. kimseye haksizlik olmasin.

bu arada kizlar okumak isteyenler tefriciye veya meryem suresini. lichia ve meryeme yazsinlar. dileksultan icinde dua edelim lutfen sayi onemli degil...

canim iyiye isaret tabii allah bilir tabi ama en belirgin belirtilerden biri goguslerin dolgunlasmasi ve agrimasi. insallah canim rabbim hepimize anne olmayi tattirsin en kisa zamanda...

Çok şükür iyiyim cnm, ben lichia için 500 adet okuyorum.lichianınkiler bitince bana devam ederiz olur mu? Hadi sen de start vermişsin hayırlısı ile su gibi geçer ve evladına kavuşmak nasip olur.

aynen canım ya ben de nefret ediyorum o durumdan 2 kere oldum muayene bugune kadar ilkinde hatta muayene etmezler herhalde adetliyim demiştim ama esas öyle istiyolarmış, adetliyken daha çok canım yanıyor gibi hissediyorum kasıklarım zaten ağrıyor o dönemde size de oluyo mu?

Çok şükür iyiyim cnm, ben lichia için 500 adet okuyorum.lichianınkiler bitince bana devam ederiz olur mu? Hadi sen de start vermişsin hayırlısı ile su gibi geçer ve evladına kavuşmak nasip olur.

cok tesekkur ederim canim insallah hepimiz hayirlisiyla en kisa zamanda bebeklerimize kavusuruz.

canım yumurta toplama işlemin iyi geçer inşallah bizleri de haberdar et

canım yumurta toplama işlemin iyi geçer inşallah bizleri de haberdar et

Arkadaşlar tüp bebek merkezleri RAPORLU olunca indirim yapıyormuş.Örneğin UMUT TÜP BEBEK 5.850 TL imiş,RAPORLU olunca 2.000 TL alıyormuş.Rapordan kastınız ne? hANİ DEVLET 39 YAŞINA KADAR 2 TÜP BEBEK DENEMEYİ ödüyor o mu? Benim de raporum var ALMAN HASTANESİNDEN 37 Yaşımdayken almıştım.Ama şu an 69 doğumluyum,43 yaşımdayım.Bankamız da 40 yaşına kadar 3 tüp bebeği ödüyor,gerisi cepten.Bu rapor dediğiniz nedir,bilen varsa lütfen açıklasın.Çünkü benim için maliyet çok önemli şu günlerde.

rapor devlete bağlı araştırma yada fakülte hastanelerinin infertilite bölümünden çeşitli tetkiklerin heyet tarafından incelenmesinden sonra sana verdikleri belgedir. bu belgeyle sgk anlaşması olan özel tüp bebek merkezlerinde de tedavi görebilirsin. mesela ben raporlu olarak umutta tüp bebek yaptırdm. 2000 lira kliniğe 750 lira yumurta büyütücü ilaçlara vw 300 küsür de dr un çeşitli zamanlarda yazdığı ilaçlara verdim. normalde ilaç dahil 5.850 lira.
alman hastanesinden aldığın rapor ne raporuydu bilemiyorum ama devlet raporu farklı bir olay devlet hastaneleri veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…