haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canim evet dedigin gibi devletin 2 denemeyi odedigi rapordan bahsediliyor. benim merkezimde normal raporsuz yaklasik 4000 tl raporlu 950 tl tutuyor.
sen malesef yasindan dolayi yararlanamiyorsun canim.

suan agridan yerimde duramiyorum ara ara artiyor sanci yatiyorum olmuyor ayaga kalkiyorum olmuyor benim birde kasiklarimin disinda suan belim cok agriyor.... yarin nasil muayene olcam bilmiyorum. agriya dayanikliyimdir ama bu cok rahatsiz edici bir durum yaa. birde beni kan tutuyor adet oldugumda bu yuzden cok zorlaniyorum....(

Bende bahçeçide 15 inde transfer oldum, 27 sinde sonucu alıcam inşallah, sonucu paylaşmayı çok isterim.

Uzun protokol uygulandı, mayısın 19 undan beri iğne, ilaç kullanıyorum. transferden sonrada kan sulandırıcı iğnelerim var, baya zor bir süreç oldu ama inşallah hayırlısıyla değecek emeklerime. umarım bu ay hepimize uğurlu gelir :)

Selam Kizlar,

Bugun transfer oldu.. Iki tane embriyo transfer edildi zaten iki tane yumurta toplanmisti.. Transfer gayet hizli gecti.. Ben o spekulum denen aletten nefret ediyorum ama yinede hic fena degildi islem.. Test gunum 4 Temmuz.. Testte sonuc kac olmali ki pozitif olsun ? Herkese bol sanslar.. Allah Hepimizin yardimcisi olsun..

kizlar az once baska bir topikde bir arkadas ''kenzul ars'' duasindan bahsetmis bende merak ettim okudum cok guzel mutlaka manasini okuyun. adetli oldugum icin arapcasini okuyamiyorum suan sadece mealini okuya biliyorum oda cok guzel.

İnşallah pozitif olur sonucun,bana da hepimize de umut olursun.Hangi hastanede deneyeceksin.Ben de tedaviye başladım..Bahçeci Fulyada ikinci denemem,inşallah tutar artık,,,hem maddi hem manevi,hem fiziksel,hem psikolojik yıpratıcı çok,ama değer,o evladın kokusu için değer...

hayırlı olsun canım transferin basarılı geçmiş sevindim.sonucun da pozitif olur inşallah dikkat et kendinneee

canm tebrik ederimm ilk denemenmiydi kac embriyo koydular ve belirtilerin nelerdi

öncelikle herkese çok ama çok tşk....3. deneme 2 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi 2.denemeden 1 tane kızım var şükürler olsun rabbime 10. güne kadar hiç belirtim olmadı 10 günde şiddetli bel ve bacak ağrısı çektim klasik adet olacakmışım gibi 11. gün rahattım 12 gün yine bel ağrısı oldu bu gün yine rahatım...yarında değerim katlarsa ne mutlu bana

hayırlı olsun canım iyi haberler verirsin inş...testte 5 ten yukarı gebelik kabul ediliyor tabi ne kadar yüksek o kadar iyi

hayırlı olsun canım iyi haberler verirsin inş...testte 5 ten yukarı gebelik kabul ediliyor tabi ne kadar yüksek o kadar iyi

Kızlar bende de 4 yumurta oluştu. 4'ü de dollendi. 3. gün yani dün 2'si transfer oldu. Bugün 3. embriyo donduruldu. Birisinin gelişimi durdu.
sonuç tarihim 5 Temmuz. Bana ve tüp bebek ve ya aşılama yaptıran herkese hayırlı olsun. Şimdi beklemedeyiz. Bende kabızlık sorunu var. Tuvalete çıkıyorum düzenli ama zor oluyor. Yatmaktan belim çok ağrıyor. :))

Devlet ilk iki denemeyi eh birazcık kısmını oduyor. Ben Ege Universitesine gidiyorum. Normal 2700 TL. Rapordan dolayı 1000 TL odedik. Ayrıca ilaç paralarının da % 60'ını oduyor. yANİ %40'INI YİNE SİZ ODUYORSUNUZ. 39 yaşından gün almamış olmak sebepsiz infertile durumunda 3 yıllık evliik ve 2 aşılama şartı var. Benim AMH testi sonucum 0,25 oduğundan yani kotü overyen rezervim oldugundan bizden 3 yıllık evlilik şartı istenmedi. Kotu overyen rezerv ya da eşinizde ciddi problemler varsa rapor çıkabiliyor.

Başbakan 3 çocuk deyip duruyor ama her şey lafta. 2010 yılına kadar 3 deneme hakkını 2 ye indirdi. Ayrıca doktor uygun gordugunde istenildigi kadar embriyo transferi yapılabilip gebelik şansı artırılırken şimdi 35 yaş altı 1, 35 yaş ustu 2 embriyo transferi yapılabiyor. Saglık falan diyorlar. Boş 35 yaş ustune 2 transfer yapılabiliyorda niye 35 yaş altına farklı diye soru geliyor akla. Saçmalık yani. Çogul gebelik olayına gelince buna aile karar vermeli ben şahsen ikiz isterim. ucuzu bile reddetmem. Ama devlet yok yapamazsın diyor. ondan sonra da 3 cocuk diyorlar. ayrıca eşinizin onceki evliliğinden 1 cocugu varsa devlet odeme yapmıyor sanki bu sizin suçunuzmuş gibi.

Soylenenlerle uygulama birbirini tutmuyor

kesinlikle katılıyrum hükümetin söylemiyle uygulaması arasında büyük bir çelişki var. ben bimer e yazmayı düşünüyorum bu konuyla alakalı. aslında hepimiz yazsak belki bir sonuç elde edebiliriz.

Canim selam ben Amerikan Hastanesin'de tedavi oldum.. Memnun kaldim doktorlardan, hemsirelerden ve ilgiden.. Biz yurtdisindan geldik tup bebek yaptirmaya cunku oturdugumuz yerde tup bebek icin bekleme listesi vardi bizde beklemek istemedik. Ustelik Turkiye'de yaptirmak cok daha ucuz. Bu bizim ilk denememiz ben 32 esim 34 yasinda..Benim yumurtalarimdan birisi 2. kalite digeri ise 3. kalite.. 1. kalitede yumurtamiz cikmadi ama dollenmeden sonra embryonun gelisimi gayet iyi gitti.. Ikiside 10 hucreli.. INSALLAH tutar.. Tutmaz ise ne yapacagz simdilik dusunmek istemiyorum ona o zaman karar veririz sanirim. INSALLAH hepimizinki tutar..

Simdilik oturuyorum, yatiyorum filan cunku bu daha ilk gun fakat 12 gun boyle gecmez :) Bana ilk 3 gunu tatil modunda gecir sonra hersey normal tabii ki kendini hicbirsey icin zorlama dendi.. Bende ilk 3 gun gecsin diye beklicem simdi :)

Senin ne zaman transferin?

Canim hayirli olsun sonucun COK COK sevindim.. Daha cok duyariz INSALLAH hamilelik haberlerini.. Ben simdi 12 gun beklemedeyim bakalim ne olacak :)

Bu arada aranizda sigara icen varmi kizlar? Ben biraktim ama cok sinirli ve stresliyim :)

Canim hayirli olsun benimde transferim bugundu..Bana 12. gun test yap sonra birde 14. gun yaptir dediler.. Bence sende oyle yap.. Ne kadar erken o kadar iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…