- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.701
Arkadaşlar tüp bebek merkezleri RAPORLU olunca indirim yapıyormuş.Örneğin UMUT TÜP BEBEK 5.850 TL imiş,RAPORLU olunca 2.000 TL alıyormuş.Rapordan kastınız ne? hANİ DEVLET 39 YAŞINA KADAR 2 TÜP BEBEK DENEMEYİ ödüyor o mu? Benim de raporum var ALMAN HASTANESİNDEN 37 Yaşımdayken almıştım.Ama şu an 69 doğumluyum,43 yaşımdayım.Bankamız da 40 yaşına kadar 3 tüp bebeği ödüyor,gerisi cepten.Bu rapor dediğiniz nedir,bilen varsa lütfen açıklasın.Çünkü benim için maliyet çok önemli şu günlerde.
aynen canım ya ben de nefret ediyorum o durumdan 2 kere oldum muayene bugune kadar ilkinde hatta muayene etmezler herhalde adetliyim demiştim ama esas öyle istiyolarmış, adetliyken daha çok canım yanıyor gibi hissediyorum kasıklarım zaten ağrıyor o dönemde size de oluyo mu?
Selam Kizlar,
Bugun transfer oldu.. Iki tane embriyo transfer edildi zaten iki tane yumurta toplanmisti.. Transfer gayet hizli gecti.. Ben o spekulum denen aletten nefret ediyorum ama yinede hic fena degildi islem.. Test gunum 4 Temmuz.. Testte sonuc kac olmali ki pozitif olsun ? Herkese bol sanslar.. Allah Hepimizin yardimcisi olsun..
Selam Kizlar,
Bugun transfer oldu.. Iki tane embriyo transfer edildi zaten iki tane yumurta toplanmisti.. Transfer gayet hizli gecti.. Ben o spekulum denen aletten nefret ediyorum ama yinede hic fena degildi islem.. Test gunum 4 Temmuz.. Testte sonuc kac olmali ki pozitif olsun ? Herkese bol sanslar.. Allah Hepimizin yardimcisi olsun..
canm tebrik ederimm ilk denemenmiydi kac embriyo koydular ve belirtilerin nelerdi
Selam Kizlar,
Selam Kizlar,
Devlet ilk iki denemeyi eh birazcık kısmını oduyor. Ben Ege Universitesine gidiyorum. Normal 2700 TL. Rapordan dolayı 1000 TL odedik. Ayrıca ilaç paralarının da % 60'ını oduyor. yANİ %40'INI YİNE SİZ ODUYORSUNUZ. 39 yaşından gün almamış olmak sebepsiz infertile durumunda 3 yıllık evliik ve 2 aşılama şartı var. Benim AMH testi sonucum 0,25 oduğundan yani kotü overyen rezervim oldugundan bizden 3 yıllık evlilik şartı istenmedi. Kotu overyen rezerv ya da eşinizde ciddi problemler varsa rapor çıkabiliyor.
Başbakan 3 çocuk deyip duruyor ama her şey lafta. 2010 yılına kadar 3 deneme hakkını 2 ye indirdi. Ayrıca doktor uygun gordugunde istenildigi kadar embriyo transferi yapılabilip gebelik şansı artırılırken şimdi 35 yaş altı 1, 35 yaş ustu 2 embriyo transferi yapılabiyor. Saglık falan diyorlar. Boş 35 yaş ustune 2 transfer yapılabiliyorda niye 35 yaş altına farklı diye soru geliyor akla. Saçmalık yani. Çogul gebelik olayına gelince buna aile karar vermeli ben şahsen ikiz isterim. ucuzu bile reddetmem. Ama devlet yok yapamazsın diyor. ondan sonra da 3 cocuk diyorlar. ayrıca eşinizin onceki evliliğinden 1 cocugu varsa devlet odeme yapmıyor sanki bu sizin suçunuzmuş gibi.
Soylenenlerle uygulama birbirini tutmuyor
İnşallah pozitif olur sonucun,bana da hepimize de umut olursun.Hangi hastanede deneyeceksin.Ben de tedaviye başladım..Bahçeci Fulyada ikinci denemem,inşallah tutar artık,,,hem maddi hem manevi,hem fiziksel,hem psikolojik yıpratıcı çok,ama değer,o evladın kokusu için değer...
hayırlı olsun canım transferin basarılı geçmiş sevindim.sonucun da pozitif olur inşallah dikkat et kendinneee
hayırlı olsun canım iyi haberler verirsin inş...testte 5 ten yukarı gebelik kabul ediliyor tabi ne kadar yüksek o kadar iyi
Kızlar bende de 4 yumurta oluştu. 4'ü de dollendi. 3. gün yani dün 2'si transfer oldu. Bugün 3. embriyo donduruldu. Birisinin gelişimi durdu.
sonuç tarihim 5 Temmuz. Bana ve tüp bebek ve ya aşılama yaptıran herkese hayırlı olsun. Şimdi beklemedeyiz. Bende kabızlık sorunu var. Tuvalete çıkıyorum düzenli ama zor oluyor. Yatmaktan belim çok ağrıyor. :))
arkadaşlar var mı haziran 2012 de tüp bebek yaptıracak benden başka kimse. olsa ne güzel olurdu :)
canım benim çok üzüldüm sana üzülme demicem çünkü boş laf ama elden bişi gelmiyor sabırdan başka rabbim sabır versin canımsonucum negatif oldu.bebişler gelmedi ben çok kötüyüm.İNŞALLAH SİZLERİN TUTAR DA MUTLU OLURUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?