haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

transferi negatifle sonuçlanan arkadaşlara geçmiş olsun inşallah bu son negatifleri olsunnnnn yeni transferi olan arkadaşlarında pozitif haberlerini almamız dileğiyleeee

teşekkur ederim cnm annem rahatsız olduğu için pek bakamamıştım da her zaman birbirimizin halini hatrını soralım tabiki cnm iğnelerine alışabildin mi nasıl gidiyor

geçmiş olsunnn Allah şifa versinn...eşim yapıyor iğnelerimi ben kendim yapamam zaten iğneden korkuyorum( eşim de normalde ben yapamam diyordu ama iş başa düşünce her sey yapılıyor napalım

geçmiş olsunnn Allah şifa versinn...eşim yapıyor iğnelerimi ben kendim yapamam zaten iğneden korkuyorum( eşim de normalde ben yapamam diyordu ama iş başa düşünce her sey yapılıyor napalım

ben de kendmz yapalım dıorm eşime o da biz beceremeyiz dio ama her gun de saglık ocagına taşnmak ilaç için zor gerçkten iş başa düşnce belki biz de yaparız igneleri bakalm :))

ben de kendmz yapalım dıorm eşime o da biz beceremeyiz dio ama her gun de saglık ocagına taşnmak ilaç için zor gerçkten iş başa düşnce belki biz de yaparız igneleri bakalm :))
canım ben ilk denememde hep kendim yaptım 2. denemede hastanenin misafirhanesinde kaldım hemşireler yapıyordu şimdi 3. denemem yine hastanede kalacağım sanırım hemşireler yapar ama kendimde yapabilirim korkulacak bişi deyil rabbim vesinde katlanacağız napalım

ben de biraz cesaret olsa yaparım da iğne yapılırken bakamıyorum eee o zaman nereye soktuğumu da göremem çok basit yapılması ilk gün çok korkmustum ama sğolsun eşimin de desteğiyle yapıyoruz çok sükür:)) eşim dalga geçiyo bi iğne yapmadığım kalmıstı onu da yapıyorum tam oldu diyor

canım sende sorun neydi???farklı bir ilde mi yaptırıyosun misafirhanede kalıyorsun??
bende elazığda tedavi görüyorum ama opu ve transfer diyarbakırda yapılacak.dönüşte yol sıkıntı olurmu acaba :26:

cnm özel değilse neden hastanenin misafirhanesinde kalmayı duşunuyorsun

bu igneler boyle normal igne gibi bi kaç ilaçla karışan igneler mi yoksa bir ilaç mı koyuluo enjektore hoş ilaca göre de degşr ...

tabi yapacak yok öyle zaten bütün acıları biz çekiyoruz nevarki iğnelerin birazınıda koçişlere yapsalarama benim koçiş keşke bana yapsalar sana hiç kıyamıyorum diyor

cnm özel değilse neden hastanenin misafirhanesinde kalmayı duşunuyorsun
canım ben kendim konyada oturuyorum ama antalyada tedavi olacağım kalacak yer olmadığı için mecburum aslında iyide oluyor birsürü arkadaş ediniyorsun diğer denememde ankarada olmuştu bi daire tutmuşlar 15 kişi kalıyorduk çok eğlenceli geçiyor

canım sende sorun neydi???farklı bir ilde mi yaptırıyosun misafirhanede kalıyorsun??
bende elazığda tedavi görüyorum ama opu ve transfer diyarbakırda yapılacak.dönüşte yol sıkıntı olurmu acaba :26:

cnm transferden sonra yatrsalar ii olur ben en az üç saat yatcam orda oyleymş zaten prenspleri hatta uzaktan kalanları bi gecede orda tutuolarmış boyle bi imkan olursa ben de kalmak istıorm bi gece orda bakalm inş ayarlayablrsem...

bu igneler boyle normal igne gibi bi kaç ilaçla karışan igneler mi yoksa bir ilaç mı koyuluo enjektore hoş ilaca göre de degşr ...

canım ben gonalf kullanıyorum göbekten yapılıyor küçücük bi iğne zaten dik bir şekilde yavasça sokup yapıyorsun..ben bile artık korkmuyorum düşün yani

Ben ilkinin sonlarına doğru yapmıştım...şimdi de yapmak isterim...ikinciyi de bahçecide deniycem hayırlısıyla..

bana da ilk 6 saat önemli dediler bende 6 saat hiç kalkmamayı düşünüyorum.1 gece de kalırım zaten dönmem hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…