- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.741
canım evet başka ilde yapılıyor mesela opudan sonrada kaldım tıransver gününe kadar tıransverden sonrada 2 yada 3 gün kalıyorsun sonrada eve dönüyorsuncanım sende sorun neydi???farklı bir ilde mi yaptırıyosun misafirhanede kalıyorsun??
bende elazığda tedavi görüyorum ama opu ve transfer diyarbakırda yapılacak.dönüşte yol sıkıntı olurmu acaba :26:
canım evet başka ilde yapılıyor mesela opudan sonrada kaldım tıransver gününe kadar tıransverden sonrada 2 yada 3 gün kalıyorsun sonrada eve dönüyorsun
bana da ilk 6 saat önemli dediler bende 6 saat hiç kalkmamayı düşünüyorum.1 gece de kalırım zaten dönmem hemen..
biz de bi bucuk saat mesafede otruorz merkze ...orda bi kızı yatrmşlarda o da uzaktanmış ben de dicem yatırın die inş yatırırlar ben de kalmak istemıorm tuvalet işi sakat gelıo sadece bana malum başta çok su iç dıolarmış ya :44:
hadi yaawwwwayy ben hiç dayanamam hemen sıkısırımmm
canım ben ikinci denememi ankarada yaptırdım tıransverden sonra sedyeyle yatağıma getirdiler hatta tuvalete bile kaldırmadı dr eşime sürgü verdiler ama ben dayanamayıp yatağa işemiştimbiz de bi bucuk saat mesafede otruorz merkze ...orda bi kızı yatrmşlarda o da uzaktanmış ben de dicem yatırın die inş yatırırlar ben de kalmak istemıorm tuvalet işi sakat gelıo sadece bana malum başta çok su iç dıolarmış ya :44:
evt valla cnm su içmessen çok goremıolar rahmi rahat o yuzden içmeliymişiz kızlar gulmeyn ama yannda bebek bezi götrenler rahat edıomş ya da sürgü sürülcek başka çarek yok off bunu takıorm kafama ama annem gelck yanmda nasipse bi şeklde bu zorukları da atlatcz inşş sonunnda da bebişlermz gelckkk
canım ben ikinci denememi ankarada yaptırdım tıransverden sonra sedyeyle yatağıma getirdiler hatta tuvalete bile kaldırmadı dr eşime sürgü verdiler ama ben dayanamayıp yatağa işemiştimhasta bakıcı geldi dedim kusura bakmayın ben kaçırdım üzülme sen kıpırdama dedi işte böyle çok komikti
zaten benim en korktuğum an:18:okadar idrara sürgümü dayanıryapacak bişey yoko kadar su içirirlerse sonuç bu yaniii sürgü için de yerinden oynaman gerekiyo ooff Allah ım hayırlısıyla atlatırız inşallah sonunda da bebişlerimize kavusuruzz
zaten benim en korktuğum an:18:okadar idrara sürgümü dayanırdoktorun suratına yapmadan bi atlatsam
insanlık hali cnm tabii olur olur aslnda yataga ped gibi bşey koyuyolar zaten histeroskopi için gttggmde koymşlarda benm de altıma olmadı koyuver gtsn ne yapcaksncanım ben ikinci denememi ankarada yaptırdım tıransverden sonra sedyeyle yatağıma getirdiler hatta tuvalete bile kaldırmadı dr eşime sürgü verdiler ama ben dayanamayıp yatağa işemiştimhasta bakıcı geldi dedim kusura bakmayın ben kaçırdım üzülme sen kıpırdama dedi işte böyle çok komikti
yanii demiii en iisi şu buyukler içn alt bezlernden mi alsak kızlar yaa :44:yapacak bişey yoko kadar su içirirlerse sonuç bu yaniii sürgü için de yerinden oynaman gerekiyo ooff Allah ım hayırlısıyla atlatırız inşallah sonunda da bebişlerimize kavusuruzz
zaten benim en korktuğum an:18:okadar idrara sürgümü dayanırdoktorun suratına yapmadan bi atlatsam
insanlık hali cnm tabii olur olur aslnda yataga ped gibi bşey koyuyolar zaten histeroskopi için gttggmde koymşlarda benm de altıma olmadı koyuver gtsn ne yapcaksn
yanii demiii en iisi şu buyukler içn alt bezlernden mi alsak kızlar yaa :44:
valla yaaa
valla ben almadım anetezi ama nasıl oluyor merak ediyorum bayılınca boşalmıyormu acaba idrar:26:dediğin gibi hasta bezi almak mantıklı...ya bu arada siz bu işlemler sırasında anestezi alıyormusunuz??? yaptıranlar için sorayım..
dediğin gibi hasta bezi almak mantıklı...ya bu arada siz bu işlemler sırasında anestezi alıyormusunuz??? yaptıranlar için sorayım..
valla ben almadım anetezi ama nasıl oluyor merak ediyorum bayılınca boşalmıyormu acaba idrar:26:
toplamada alcakmşm cnm bi tek aneztezi transfer zaten kısa ve agrısız oluyomş ...
iyi aksamlar arkadaslar bugun ignemin 6 gunuydu bugunden itibaren sabah aksam vurunmaya basladim.bugun ultrasona girdim 8 tane yumos gordu doktor.rabbim yuzumuze gulsun hepimizin insallah
aman boşver nasıl olsa baygın olucaksın boşaltsanda sorun olmaz manzetet hazır ama bi düşün sene doktorun gözünün içine baka baka boşaldığını idrarın ayyyyyy allah korusunbende vajinismus olduğu için asılamalarım rahim filmim hep anestezili oldu..bu işlemlerim de anestezili olur o zaman su içme derdim olmazgece 12den sonra yeme içme yasak oluyor da o zaman..ama yinede idrara sıkısık olmanı istiyolar püüüff:18:
iyi aksamlar arkadaslar bugun ignemin 6 gunuydu bugunden itibaren sabah aksam vurunmaya basladim.bugun ultrasona girdim 8 tane yumos gordu doktor.rabbim yuzumuze gulsun hepimizin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?