- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.761
iyi aksamlar arkadaslar bugun ignemin 6 gunuydu bugunden itibaren sabah aksam vurunmaya basladim.bugun ultrasona girdim 8 tane yumos gordu doktor.rabbim yuzumuze gulsun hepimizin insallah
bende vajinismus olduğu için asılamalarım rahim filmim hep anestezili oldu..bu işlemlerim de anestezili olur o zaman su içme derdim olmazgece 12den sonra yeme içme yasak oluyor da o zaman..ama yinede idrara sıkısık olmanı istiyolar püüüff:18:
Canim hayirli olsun sonucun COK COK sevindim.. Daha cok duyariz INSALLAH hamilelik haberlerini.. Ben simdi 12 gun beklemedeyim bakalim ne olacak :)
Bu arada aranizda sigara icen varmi kizlar? Ben biraktim ama cok sinirli ve stresliyim :)
kızLar ne guzel muhabbet ettk bu akşam daha ederiz bol bol ben artık çıkaym hepmz için hayırlısı olsn inşşş bu tedaviler meleklerimizi getrsn opyrmm hepnziiibende vajinismus olduğu için asılamalarım rahim filmim hep anestezili oldu..bu işlemlerim de anestezili olur o zaman su içme derdim olmazgece 12den sonra yeme içme yasak oluyor da o zaman..ama yinede idrara sıkısık olmanı istiyolar püüüff:18:
kızLar ne guzel muhabbet ettk bu akşam daha ederiz bol bol ben artık çıkaym hepmz için hayırlısı olsn inşşş bu tedaviler meleklerimizi getrsn opyrmm hepnziii
maşallahhh ne güzel darısı basıma inşallahh :)))
ben de kullaniyorum transfer oldugunda icmem sen igne vurunurken sigara kullandin mi ? insallah bebisin simsiki tutunur sana
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
yumurta toplama islemi ignenin kacinci gunu oluyor?
yumurta toplama islemi ignenin kacinci gunu oluyor?
sanırım yumurtanın gelişimine bağlı canım istenilen boyuta gelince toplama işlemi yapılıyordur.diğer kontrolün ne zaman peki???
sali gunu ikinci kontrolum var.ben yurtdisinda tedavi goruyorum.bugunki ultrasonla bakan doktor farkliydi. hastanede tedavi goruyorum yan yana bir suru kadindogumcular var hangisinde sira bossa oraya giriyorum. doktorum ayri tedavi yontemini doktorum belirledi.takim halinde calisiyolar.
Bir de komik olan yani var ultrasona bakacak doktorun odasina belden assagiya ciplak giriliyo.
neresi orasi ya bende 25 sene almanyada yasadim oyle birsey ne gordum ne duydum
sali gunu ikinci kontrolum var.ben yurtdisinda tedavi goruyorum.bugunki ultrasonla bakan doktor farkliydi. hastanede tedavi goruyorum yan yana bir suru kadindogumcular var hangisinde sira bossa oraya giriyorum. doktorum ayri tedavi yontemini doktorum belirledi.takim halinde calisiyolar.
Bir de komik olan yani var ultrasona bakacak doktorun odasina belden assagiya ciplak giriliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?