haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

anlıorm cnm evt ultrasonla karından baktıkları için idrara sıkşk olmak lazmmş evt...şu da var korkulu rüya hayıraymş oyle boyle gececek bu gunler sonu ii olsun inşşşşşşşş

Canim hayirli olsun sonucun COK COK sevindim.. Daha cok duyariz INSALLAH hamilelik haberlerini.. Ben simdi 12 gun beklemedeyim bakalim ne olacak :)

Bu arada aranizda sigara icen varmi kizlar? Ben biraktim ama cok sinirli ve stresliyim :)

ben de kullaniyorum transfer oldugunda icmem sen igne vurunurken sigara kullandin mi ? insallah bebisin simsiki tutunur sana

kızLar ne guzel muhabbet ettk bu akşam daha ederiz bol bol ben artık çıkaym hepmz için hayırlısı olsn inşşş bu tedaviler meleklerimizi getrsn opyrmm hepnziii

ben de kullaniyorum transfer oldugunda icmem sen igne vurunurken sigara kullandin mi ? insallah bebisin simsiki tutunur sana

kızzllaarrr kııızzlllaarrr vazgeçin su sigaradann bebişleriniz için yapın bunuuu...tedavi baslangıcında belirttiler eşler sigara alkol kullanmamalı diye...çok şükür eşim de ben de kullanmıyoruz..
biliyorum bırakmak tabiki zor olmalı ama sonuçta bebiişş söz konusu onlar için neleri göze alıyoruz sigara ne kii

sanırım yumurtanın gelişimine bağlı canım istenilen boyuta gelince toplama işlemi yapılıyordur.diğer kontrolün ne zaman peki???

sali gunu ikinci kontrolum var.ben yurtdisinda tedavi goruyorum.bugunki ultrasonla bakan doktor farkliydi. hastanede tedavi goruyorum yan yana bir suru kadindogumcular var hangisinde sira bossa oraya giriyorum. doktorum ayri tedavi yontemini doktorum belirledi.takim halinde calisiyolar.
Bir de komik olan yani var ultrasona bakacak doktorun odasina belden assagiya ciplak giriliyo.

neresi orasi ya bende 25 sene almanyada yasadim oyle birsey ne gordum ne duydum

neresi orasi ya bende 25 sene almanyada yasadim oyle birsey ne gordum ne duydum

belcika bende ilk burda gordum kucuk bir odaya giriyosun orda doktorun odasina giden bir kapi daha var.kucucuk yerde soyunup doktorda zile basiyo gir diye oyle yani ben cok utanmistim ilk ultrasonda

Son düzenleme:

çok enteresan yaaa..insan utancından yerin dibine girer aayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…