haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

yerin dibine girmezmi insan ben aacayip utandim :) hatta cikarken doktor popoma baktimi filan diye hayiflandim
basi kapali olanlara daha zor gelirdir

sanirim doktora giderken tunik yada elbise giyersen daha rahat edersin. masaya oturdugunda yukari cekersin odaya girip cikarken daha rahat olur. ya acaba soyundugun odada ortu gibi birsey yokmuydu? bu arada yoksa sende yaninda ortu goture bilirsin bence. yani ben olsam gotururdum.

canım antalyada sen nerde tedavi görüyosun bende antalyada tedavi görüyorum hangi merkez

canım ya o vajinusmus denen illet bende de vardı ama biz yendik onu murat berkkanoğlu sayesinde şimdide dr um yine kendisi benimde sanırım anestesili olcak

Günaydın Arkadaşlar
Herkez daha uyuyor herhalde.
Bugün yumurta toplama işlemim var 12 de .
Sabaha kadar heyecandan uyuyamadım. Benim yumurtalar biraz sıkıntı çıkardı
Fazla büyümedi.:2::2::2::2::2::2:
Bakalım ne kadar olmuşlar.
İnşaallah büyümüşlerdir:18::18::18::18::18::18:

içim şimdi rahatladı arkadaşlar...beta hcg ikiye katladı şükürler olsun şimdi sıra kese ve kalp atışında darısı hepinize

içim şimdi rahatladı arkadaşlar...beta hcg ikiye katladı şükürler olsun şimdi sıra kese ve kalp atışında darısı hepinize

gözün aydın bitanem rabbim kucagnada almayı nasib etsin insallah ya bugün benim transferimin 5. günü ama halen bi belirtim yok bu normalmi acabaa of cok korkuyorum (((

canım antalyada sen nerde tedavi görüyosun bende antalyada tedavi görüyorum hangi merkez
canım biraz geç farkettim kusura bakma vitale kadın doğum hastanesi dr ali fuat şengör tıransverde antalya tüpbebek merkezinde olacak nasip olursa sen nerde tedavi oluyorsun canım

canım allah yardımcın olsun bol bol dua et bende edicem herşey güzel olacak inşallah

bnm gtttgm merkzde oyle cnm ama askıya b i ortu koymşlar o ortuyu alıosn ustune hemen hatta ben ortuyu goremedm once hemen hemşre verdi saolsn sen de olmadı bi ortu gibi bşey götür yannda o zaman daha rahat edersn cnm...

dedigin gibi tunik filan olsa olabilir ama ortu yasak hatta resim koymuslar bu sekilde girilir diye kilotla girmek yasaktir filan diye

kızlar bnm adet başladı pazartesi başlıorm nasipse merkeze gelgitlere şimdi pazartesi genel bi kontrol yapcaklar dimi peki ignelere başlarlar mı üçüncü günü ?

kızlar mrb nasılsınız tedavideki arkadaşlara kolay gelsin inşallah bol yumuşları olsun bizim buralar çok sıcak sizin orlarda havalar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…