- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.781
belcika bende ilk burda gordum kucuk bir odaya giriyosun orda doktorun odasina giden bir kapi daha var.kucucuk yerde soyunup doktorda zile basiyo gir diye oyle yani ben cok utanmistim ilk ultrasonda
çok enteresan yaaa..insan utancından yerin dibine girer aayyyy
yerin dibine girmezmi insan ben aacayip utandim :) hatta cikarken doktor popoma baktimi filan diye hayiflandim
basi kapali olanlara daha zor gelirdir
canım ben kendim konyada oturuyorum ama antalyada tedavi olacağım kalacak yer olmadığı için mecburum aslında iyide oluyor birsürü arkadaş ediniyorsun diğer denememde ankarada olmuştu bi daire tutmuşlar 15 kişi kalıyorduk çok eğlenceli geçiyor
bende vajinismus olduğu için asılamalarım rahim filmim hep anestezili oldu..bu işlemlerim de anestezili olur o zaman su içme derdim olmazgece 12den sonra yeme içme yasak oluyor da o zaman..ama yinede idrara sıkısık olmanı istiyolar püüüff:18:
içim şimdi rahatladı arkadaşlar...beta hcg ikiye katladı şükürler olsun şimdi sıra kese ve kalp atışında darısı hepinize
canım biraz geç farkettim kusura bakma vitale kadın doğum hastanesi dr ali fuat şengör tıransverde antalya tüpbebek merkezinde olacak nasip olursa sen nerde tedavi oluyorsun canımcanım antalyada sen nerde tedavi görüyosun bende antalyada tedavi görüyorum hangi merkez
canım allah yardımcın olsun bol bol dua et bende edicem herşey güzel olacak inşallahGünaydın Arkadaşlar
Herkez daha uyuyor herhalde.
Bugün yumurta toplama işlemim var 12 de .
Sabaha kadar heyecandan uyuyamadım. Benim yumurtalar biraz sıkıntı çıkardı
Fazla büyümedi.:2::2::2::2::2::2:
Bakalım ne kadar olmuşlar.
İnşaallah büyümüşlerdir:18::18::18::18::18::18:
sali gunu ikinci kontrolum var.ben yurtdisinda tedavi goruyorum.bugunki ultrasonla bakan doktor farkliydi. hastanede tedavi goruyorum yan yana bir suru kadindogumcular var hangisinde sira bossa oraya giriyorum. doktorum ayri tedavi yontemini doktorum belirledi.takim halinde calisiyolar.
Bir de komik olan yani var ultrasona bakacak doktorun odasina belden assagiya ciplak giriliyo.
sanirim doktora giderken tunik yada elbise giyersen daha rahat edersin. masaya oturdugunda yukari cekersin odaya girip cikarken daha rahat olur. ya acaba soyundugun odada ortu gibi birsey yokmuydu? bu arada yoksa sende yaninda ortu goture bilirsin bence. yani ben olsam gotururdum.
canım allah yardımcın olsun bol bol dua et bende edicem herşey güzel olacak inşallah
içim şimdi rahatladı arkadaşlar...beta hcg ikiye katladı şükürler olsun şimdi sıra kese ve kalp atışında darısı hepinize
canım ya o vajinusmus denen illet bende de vardı ama biz yendik onu murat berkkanoğlu sayesinde şimdide dr um yine kendisi benimde sanırım anestesili olcak
kızlar bnm adet başladı pazartesi başlıorm nasipse merkeze gelgitlere şimdi pazartesi genel bi kontrol yapcaklar dimi peki ignelere başlarlar mı üçüncü günü ?
bende 3.günümde basladım iğnelere canım.simdiden hayırlı olsun tedavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?