haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

kızlar mrb nasılsınız tedavideki arkadaşlara kolay gelsin inşallah bol yumuşları olsun bizim buralar çok sıcak sizin orlarda havalar nasıl

iyilik canım sen nasılsın annen nasıl oldu?? pazartesi kontrolüm var bakalım benim yumoşlardan ne haber
bizde de yağmur var hayret ettim ama yine de sıcak tabiii

iyilik canım sen nasılsın annen nasıl oldu?? pazartesi kontrolüm var bakalım benim yumoşlardan ne haber
bizde de yağmur var hayret ettim ama yine de sıcak tabiii

sağol cnm iyiyim annem bugun daha iyi inşallah cnm yumurtaların iyi çıkar pzt sonuçlarını hemen buraya yaz merak ettirme bizi

Selam arkadaşlar
Yumoşlarım toplandı
Dr gayet güzel dedi sanırım 10 tane felan vardı
Allahtan korktuğum başıma gelmedi
Salıda büyük ihtimal transfer var
İşlemden sonra felaket acıkmışım eşim bişeyler yaptırdı yemek yiyorum
Hoşçakalın

yne kan alcaklarmş benden hormonlara bakcaklar sanrm yne aç gel falan demedi ama gerek yok heralde aç gtmeme demi ?

geçmiş olsun canımmm ne güzel 10 yumoşşş
transferin de güzelce geçer inşallah gelsin bebişlerrr

evet ilk denemem canım.pco var bende.3 hap tedavisi 2 asılama geçirdim olmadı hayırlısı olur inşallah

Bende aynı tedavileri oldum ama tutmadı. Onlara harcadığım para tüp bebeğide geçti.
Şans tüp bebekte daha fazla.
İnşaallah seneye bugün bebişlerimiz hayırlısıyla kucağımızda olur

Bende aynı tedavileri oldum ama tutmadı. Onlara harcadığım para tüp bebeğide geçti.
Şans tüp bebekte daha fazla.
İnşaallah seneye bugün bebişlerimiz hayırlısıyla kucağımızda olur

inşalllaahhhhh
bebişlerle ilgili konusuruz inşallahh sen tecrübelisin bizleri bilgilendirirsin

ben de kullaniyorum transfer oldugunda icmem sen igne vurunurken sigara kullandin mi ? insallah bebisin simsiki tutunur sana

igneler esnasinda kullandim ben.. cok stresliydim.. gorumcem icmisti hamileyken ona nasil kizmistim sonra ayni seyi kendim yaptim.. buyuk konusmmak lazim hakkaten
Sen iciyormusun su anda?

Canim hangi ulkedesin? bende yurtisindayim ama tup bebek icin turkiyedeyim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…