- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.801
kızlar mrb nasılsınız tedavideki arkadaşlara kolay gelsin inşallah bol yumuşları olsun bizim buralar çok sıcak sizin orlarda havalar nasıl
iyilik canım sen nasılsın annen nasıl oldu?? pazartesi kontrolüm var bakalım benim yumoşlardan ne haber
bizde de yağmur var hayret ettim ama yine de sıcak tabiii
sağol cnm iyiyim annem bugun daha iyi inşallah cnm yumurtaların iyi çıkar pzt sonuçlarını hemen buraya yaz merak ettirme bizi
tamam canım eve gelir gelmez ilk işim kk açmak olur zaten
Selam arkadaşlar
Yumoşlarım toplandı
Dr gayet güzel dedi sanırım 10 tane felan vardı
Allahtan korktuğum başıma gelmedi
Salıda büyük ihtimal transfer var
İşlemden sonra felaket acıkmışım eşim bişeyler yaptırdı yemek yiyorum
Hoşçakalın
yne kan alcaklarmş benden hormonlara bakcaklar sanrm yne aç gel falan demedi ama gerek yok heralde aç gtmeme demi ?
Canım senin yumoşlar ne zaman toplandı
canım hormon bakılacaksa aç gitmelisin sabah erkenden gidersin zaten değil mi
evt cnm erken gel dedi ama daha once sormştm hormonlara baklcgı zaman aç gelmene gerek yok demişti :44:
evt cnm erken gel dedi ama daha once sormştm hormonlara baklcgı zaman aç gelmene gerek yok demişti :44:
canım ben iğne aşamasındayım henüz 4.iğnemi yaptık bugün..ptesi kontrolüm var sadece.senin ilk tüp denemen mi tatlım???
Evet canım ilk tüp bebek denemem bir tane kızım var ikinci olmadı ona uğraşıyoruz.
Senin ilk denemenmi
evet ilk denemem canım.pco var bende.3 hap tedavisi 2 asılama geçirdim olmadıhayırlısı olur inşallah
Bende aynı tedavileri oldum ama tutmadı. Onlara harcadığım para tüp bebeğide geçti.
Şans tüp bebekte daha fazla.
İnşaallah seneye bugün bebişlerimiz hayırlısıyla kucağımızda olur
ben de kullaniyorum transfer oldugunda icmem sen igne vurunurken sigara kullandin mi ? insallah bebisin simsiki tutunur sana
yumurta toplama islemi ignenin kacinci gunu oluyor?
sali gunu ikinci kontrolum var.ben yurtdisinda tedavi goruyorum.bugunki ultrasonla bakan doktor farkliydi. hastanede tedavi goruyorum yan yana bir suru kadindogumcular var hangisinde sira bossa oraya giriyorum. doktorum ayri tedavi yontemini doktorum belirledi.takim halinde calisiyolar.
Bir de komik olan yani var ultrasona bakacak doktorun odasina belden assagiya ciplak giriliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?