haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

inşallah bol ve kaliteli yumoşlar olur canım yaa...dediğin gibi ne kadar çok olursa iyi ama kalitesi de önemli tabiki.

çevremde çok duydum pcolu olup ilk tupbebekte hamile kalan çunku bende pcoluyum ve çok arştırdım sende fazla kilo varmı bende yok sayılır

çevremde çok duydum pcolu olup ilk tupbebekte hamile kalan çunku bende pcoluyum ve çok arştırdım sende fazla kilo varmı bende yok sayılır

bende asırı kilolu sayılmam 57 kiloyum 160 boy.biraz verebilsem iyi olacaktı ama tedavi süresince ya hamileysem psikolojisiyle spor felan yapmadım..

bende asırı kilolu sayılmam 57 kiloyum 160 boy.biraz verebilsem iyi olacaktı ama tedavi süresince ya hamileysem psikolojisiyle spor felan yapmadım..
benimde boyum 1.73 e 72 kiloyum bende senin gibi pek spor yapamıyorum en azından almamaya çalışıyorum

benimde boyum 1.73 e 72 kiloyum bende senin gibi pek spor yapamıyorum en azından almamaya çalışıyorum

sende gayet normalsin canım
ben bir de yemeğe çok düşkünüm hiç kısıtlayamıyorum kendimi.ekmeksiz hiçbir sey yiyemem nerdeyse.önceden zayıftım son 3 yılda 10 kilo aldım.adet düzensizliğim de kilodan sonra basladı pco olduğumu öğrenince hepsinin birbiriyle bağlantısını çözmüş oldum..
hayırlısıyla hamiş olayım bebişm gelsin de kilo verilir Allah ın izniyle:)))

E2 LH FSH hormonlarına bakılacaksa açlık tokluk fark etmiyor cnm.

cnm sanrm onlara baklcak hemşre de aç gel demedi ama ben yne her ihtmale karşı aç gdeym zaten bi iki dk iş merkz de çok bekletmıo saolsn gttgmzde hemen alıolar o yuzden farketmz bi de oyle deneym bakalm....

kızlar incir de yiyin blıosnz incir de yumoşlar için çok ii ben her gun yemege başladm brer tane kocişe de yedirıorm adam artık bıktı biraz zorlamayla yıo :)))))

Son düzenleme:
kızlar incir de yiyin blıosnz incir de yumoşlar için çok ii ben her gun yemege başladm brer tane kocişe de yedirıorm adam artık bıktı biraz zorlamayla yıo :)))))

Evet incir konusunda sana katılıyorum.Denemiş ve faydasını görmüş biri olarak söylüyorum. 5-6 adet inciri bölüp saf zeytinyağında bekletin ve her gün birer ikişer adete tekabül edecek kadar yiyin.Yumurta sayısı,gelişimi ve kalitesi için birebir. Benim önceki tedavilerimde oluşan 15 folükül, toplandıktan sonra 4-5 tane boş çıkıyordu. Bu kürü tedaviden 1 ay önce yapmaya başladım ve yumurtalarım gayet sağlıklı bir şekilde toplandı ve hiç boş çıkmadı.

Son düzenleme:

evt zeytinyaglı çok daha ii ben şimdi ceviz koyup yıorm içine ama zeytinyaglı da yapmıştım yne oyle de yapayım

Son düzenleme:
görev tmmdır gtttm incirlerimi saf zeytinyagınn içine boldum attm içine ceviz de koydum bi tane de incir yedim şifa olsun inşşş hepmzzz top top kaliteli kaliteli yumoşları olsn inşşşş

evt zeytinyaglı çok daha ii ben şimdi ceviz koyup yıorm içine ama zeytinyaglı da yapmıştım yne oyle de yapayım

Tabi bunun yanında doktorum günlük düzenli olarak ,ceviz badem fındık fıstık çekirdekli siyah üzüm kurusu yemeyi de tavsiye etmişti. Aslında kalite için yapabileceğimiz çok şey var.

Tabi bunun yanında doktorum günlük düzenli olarak ,ceviz badem fındık fıstık çekirdekli siyah üzüm kurusu yemeyi de tavsiye etmişti. Aslında kalite için yapabileceğimiz çok şey var.

ne varsa yapalım o zaman şu saydgn şeylere bayılırımmm yerm de ama her gun birer avuç yemek lazım evt varr ve yapalımmm elmzden geleni yapalım da gerisi Allahtan Allah emeklerimi boşa çıkarmasın inşşşşşş

Kızlar bu arada dua grubumuz nerelerde? Bu günlerde dağılmışlık var sanki. Silkelenip Bismillah deyip başlayalım arkadaşlar.Dua her kapıyı açan, her zorluğu aşan anahtarımız.Son olarak lichia da kalmıştık.Ben onun adına 500 tefriciye bitirdim.Sizlerden haber bekliyorum.

gözün aydın bitanem rabbim kucagnada almayı nasib etsin insallah ya bugün benim transferimin 5. günü ama halen bi belirtim yok bu normalmi acabaa of cok korkuyorum (((

canım çok tşk darısı sana diyelim o zaman:) valla ben 10.güne kadar milim bir belirti yaşamadım 10. günde adet belirtilerim başladı harici hep rahattım

bende dün yazmıstım sıra kimdeydi diye kimseden cvp gelmemişti sağoalsın canım.500 de ben okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…