- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.821
içim şimdi rahatladı arkadaşlar...beta hcg ikiye katladı şükürler olsun şimdi sıra kese ve kalp atışında darısı hepinize
cnm ozaman inşallah senin bol yumurtan olacak araştırmalarıma ve burdaki kızlardan okuduğuma göre ve buda tupbebek için iyi bişeyevet ilk denemem canım.pco var bende.3 hap tedavisi 2 asılama geçirdim olmadıhayırlısı olur inşallah
cnm ozaman inşallah senin bol yumurtan olacak araştırmalarıma ve burdaki kızlardan okuduğuma göre ve buda tupbebek için iyi bişey
yne kan alcaklarmş benden hormonlara bakcaklar sanrm yne aç gel falan demedi ama gerek yok heralde aç gtmeme demi ?
inşallah bol ve kaliteli yumoşlar olur canım yaa...dediğin gibi ne kadar çok olursa iyi ama kalitesi de önemli tabiki.
çevremde çok duydum pcolu olup ilk tupbebekte hamile kalan çunku bende pcoluyum ve çok arştırdım sende fazla kilo varmı bende yok sayılır
benimde boyum 1.73 e 72 kiloyum bende senin gibi pek spor yapamıyorum en azından almamaya çalışıyorumbende asırı kilolu sayılmam 57 kiloyum 160 boy.biraz verebilsem iyi olacaktı ama tedavi süresince ya hamileysem psikolojisiyle spor felan yapmadım..
benimde boyum 1.73 e 72 kiloyum bende senin gibi pek spor yapamıyorum en azından almamaya çalışıyorum
cnm sen aç git işin garanti olsun bence zaman kaybetmemen açısından
E2 LH FSH hormonlarına bakılacaksa açlık tokluk fark etmiyor cnm.
kızlar incir de yiyin blıosnz incir de yumoşlar için çok ii ben her gun yemege başladm brer tanekocişe de yedirıorm adam artık bıktı biraz zorlamayla yıo :)))))
Evet incir konusunda sana katılıyorum.Denemiş ve faydasını görmüş biri olarak söylüyorum. 5-6 adet inciri bölüp saf zeytinyağında bekletin ve her gün birer ikişer adete tekabül edecek kadar yiyin.Yumurta sayısı,gelişimi ve kalitesi için birebir. Benim önceki tedavilerimde oluşan folüküller, toplandıktan sonra 4-5 tane boş çıkıyordu. Bu kürü tedaviden 1 ay önce yapmaya başladım ve yumurtalarım gayet sağlıklı bir şekilde toplandı ve hiç boş çıkmadı.
evt zeytinyaglı çok daha ii ben şimdi ceviz koyup yıorm içine ama zeytinyaglı da yapmıştım yne oyle de yapayım
Tabi bunun yanında doktorum günlük düzenli olarak ,ceviz badem fındık fıstık çekirdekli siyah üzüm kurusu yemeyi de tavsiye etmişti. Aslında kalite için yapabileceğimiz çok şey var.
gözün aydın bitanem rabbim kucagnada almayı nasib etsin insallah ya bugün benim transferimin 5. günü ama halen bi belirtim yok bu normalmi acabaa of cok korkuyorum(((
Kızlar bu arada dua grubumuz nerelerde? Bu günlerde dağılmışlık var sanki. Silkelenip Bismillah deyip başlayalım arkadaşlar.Dua her kapıyı açan, her zorluğu aşan anahtarımız.Son olarak lichia da kalmıştık.Ben onun adına 500 tefriciye bitirdim.Sizlerden haber bekliyorum.
valla kızlar sırada dileksultan vardı ama o sayı istemedi gönlünüze göre dua edin dedi ben saymıyorum dedi öylece kaldıbende dün yazmıstım sıra kimdeydi diye kimseden cvp gelmemişti sağoalsın canım.500 de ben okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?