- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.841
aslında sırası gelen arkadaş kendi takip etmeli:26:sanırım negatif sonuçlar bizi biraz dağıttı
cnm elimde bir kupa bardak çayla topiği geziyordum sen nasılsın cnm çok uzun zamandır göruşmuyoruz yakızlar nasılsınızz ne var ne yok????
cnm elimde bir kupa bardak çayla topiği geziyordum sen nasılsın cnm çok uzun zamandır göruşmuyoruz ya
cnm aynen benimde cnm çok sıkılıyor cnm sen çalışıyormuydunyaa bende canım sıkılıyo topictekilerle sohbet edelim diye yazıyorum öyle...afiyet olsun canım
cnm aynen benimde cnm çok sıkılıyor cnm sen çalışıyormuydun
Eki Görüntüle 450695 ​kızlar nehaber nasıl gidiyor hadi sohbet edelim benimde çok canım sıkılıyor rabbim bebişlerimizi tez zamanda versinde şu sıkıntılar geçsin artıkkkkkkkkkkk
evt cnm ya inşallah kızlar bir konu bulunda hadi konuşalımEki Görüntüle 450695 ​kızlar nehaber nasıl gidiyor hadi sohbet edelim benimde çok canım sıkılıyor rabbim bebişlerimizi tez zamanda versinde şu sıkıntılar geçsin artıkkkkkkkkkkk
evet ya artık sabır kalmadı az önce yiğenimle konuştum 11 aylık bi oğlu var izmirde oturuyor davul çalıyormuş kerata canım beni biz hiç görmedik nerdeyse 1 yaşına girecek salı gün geliyor tiğenim kalacak ben tedaviye gidene kadar banada moral olur inşallah ilk defa görücem oluşumu çok heycanlıyıminşallahhh Allah ım bize bebişlerimizi versin sıkılacak vaktimiz olmaz herhaldee
cnm ben ev hanımıyımöğretmenim ben ya sen??
evet ya artık sabır kalmadı az önce yiğenimle konuştum 11 aylık bi oğlu var izmirde oturuyor davul çalıyormuş kerata canım beni biz hiç görmedik nerdeyse 1 yaşına girecek salı gün geliyor tiğenim kalacak ben tedaviye gidene kadar banada moral olur inşallah ilk defa görücem oluşumu çok heycanlıyım
saol tatlım buarada bende ev hanımıyım çalışmıyorum ama evde iğne oyası yapıp satıyorum binevi evde çalışıyorum yani tedaviye katkım olsun diye uğraşıyorumaayyy ne güzell moral olur sana daa.gözün aydın simdideeenn
saol tatlım buarada bende ev hanımıyım çalışmıyorum ama evde iğne oyası yapıp satıyorum binevi evde çalışıyorum yani tedaviye katkım olsun diye uğraşıyorum
evet canım iğne oyası yazma yapıyorum burda çeyizde olmasa olmaz benimde işime geliyor geçen yıl 800 tl lik yaptım iyi para var yani tanesini 25 ila 30 arası satıyorum napim tatlım çok para lazım çokmaşallah harikasın.iğne oyası dantel felan mı yapıyosun canım??çok seviyorum iğne oyasını annemde yapıyor yazma havlu kenarı felan yapıo annecimm
evet canım iğne oyası yazma yapıyorum burda çeyizde olmasa olmaz benimde işime geliyor geçen yıl 800 tl lik yaptım iyi para var yani tanesini 25 ila 30 arası satıyorum napim tatlım çok para lazım çok
zaten şimdi tedaviye odaklandım sıcak havada yapılmıyor az kaldı tedaviye çok tırsıyorum bennnn:18::18::18::18:tabiki lazım ne güzel uğrasıyosun sende helal sana yaawww
ama kendini de çok yorma canım benim
maşallah sana cnm yani biim burda şöyle derler yani iğne ile kuyu kazıyorsun benimde annem biliyor ama ben bilmiyorumevet canım iğne oyası yazma yapıyorum burda çeyizde olmasa olmaz benimde işime geliyor geçen yıl 800 tl lik yaptım iyi para var yani tanesini 25 ila 30 arası satıyorum napim tatlım çok para lazım çok
zaten şimdi tedaviye odaklandım sıcak havada yapılmıyor az kaldı tedaviye çok tırsıyorum bennnn:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?