haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

​kızlar nehaber nasıl gidiyor hadi sohbet edelim benimde çok canım sıkılıyor rabbim bebişlerimizi tez zamanda versinde şu sıkıntılar geçsin artıkkkkkkkkkkk

inşallahhh Allah ım bize bebişlerimizi versin sıkılacak vaktimiz olmaz herhaldee
evet ya artık sabır kalmadı az önce yiğenimle konuştum 11 aylık bi oğlu var izmirde oturuyor davul çalıyormuş kerata canım beni biz hiç görmedik nerdeyse 1 yaşına girecek salı gün geliyor tiğenim kalacak ben tedaviye gidene kadar banada moral olur inşallah ilk defa görücem oluşumu çok heycanlıyım

aayyy ne güzell moral olur sana daa.gözün aydın simdideeenn

saol tatlım buarada bende ev hanımıyım çalışmıyorum ama evde iğne oyası yapıp satıyorum binevi evde çalışıyorum yani tedaviye katkım olsun diye uğraşıyorum

maşallah harikasın.iğne oyası dantel felan mı yapıyosun canım??çok seviyorum iğne oyasını annemde yapıyor yazma havlu kenarı felan yapıo annecimm

maşallah harikasın.iğne oyası dantel felan mı yapıyosun canım??çok seviyorum iğne oyasını annemde yapıyor yazma havlu kenarı felan yapıo annecimm
evet canım iğne oyası yazma yapıyorum burda çeyizde olmasa olmaz benimde işime geliyor geçen yıl 800 tl lik yaptım iyi para var yani tanesini 25 ila 30 arası satıyorum napim tatlım çok para lazım çok

evet canım iğne oyası yazma yapıyorum burda çeyizde olmasa olmaz benimde işime geliyor geçen yıl 800 tl lik yaptım iyi para var yani tanesini 25 ila 30 arası satıyorum napim tatlım çok para lazım çok

tabiki lazım ne güzel uğrasıyosun sende helal sana yaawww
ama kendini de çok yorma canım benim

maşallah sana cnm yani biim burda şöyle derler yani iğne ile kuyu kazıyorsun benimde annem biliyor ama ben bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…