haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

kızlar siz neler yapıyorsunuz nekadarlık evlisiniz benim 15 yıl oldu yaşım 31 çok küçük evlendik biz ben 17 eşim 19 du çocuktuk yavv düşünüyorumda nekadar çabuk geçmiş zaman

kızlar siz neler yapıyorsunuz nekadarlık evlisiniz benim 15 yıl oldu yaşım 31 çok küçük evlendik biz ben 17 eşim 19 du çocuktuk yavv düşünüyorumda nekadar çabuk geçmiş zaman

vaaayy beee:)))) bende 2 yıl olacak 26 yasındayım.elazığda yasıyorum su an.giresunluyum aslen.tayinimiz çıktı giresuna 1-2 aya kadar tasınıcaz nasipse..

Bende küçücük evlenenlerdenim. Ben 18 eşim 25 yaşındaydı.
Şimdi 29 yaşındayım. 11 yıllık evliyim.
Aslen ankaralıyım şu an iş için samsunda yaşıyoruz

kızlarr bişey soracağım alakasız ama maden suyu içmemde bir sakınca var mıdır sizce? havalar sıcak içimden nasıl içmek geliyor..

ben22 eşim28 idi evlendiğimizde şuan13 yılın içindeyim 35yaşındayım aslen eşim ve ben mersinliyim ve halende mersin tarsus ilçesinde oturuyorum

ben22 eşim28 idi evlendiğimizde şuan13 yılın içindeyim 35yaşındayım aslen eşim ve ben mersinliyim ve halende mersin tarsus ilçesinde oturuyorum
hımmmmmmm sende baya uzun yıllardır evlisin bende enuzun benim sanıyordum rabbim gönlünün muradını versin en kısa zamanda canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…