- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.861
maşallah sana cnm yani biim burda şöyle derler yani iğne ile kuyu kazıyorsun benimde annem biliyor ama ben bilmiyorum
kızlar siz neler yapıyorsunuz nekadarlık evlisiniz benim 15 yıl oldu yaşım 31 çok küçük evlendik biz ben 17 eşim 19 du çocuktuk yavv düşünüyorumda nekadar çabuk geçmiş zaman
kızlar siz neler yapıyorsunuz nekadarlık evlisiniz benim 15 yıl oldu yaşım 31 çok küçük evlendik biz ben 17 eşim 19 du çocuktuk yavv düşünüyorumda nekadar çabuk geçmiş zaman
vav ablanım benseninvaaayy beee:)))) bende 2 yıl olacak 26 yasındayım.elazığda yasıyorum su an.giresunluyum aslen.tayinimiz çıktı giresuna 1-2 aya kadar tasınıcaz nasipse..
Bende küçücük evlenenlerdenim. Ben 18 eşim 25 yaşındaydı.
Şimdi 29 yaşındayım. 11 yıllık evliyim.
Aslen ankaralıyım şu an iş için samsunda yaşıyoruz
vav ablanım benseninbende konyadayım aslende konyalıyım eşimle aynı memleketteniz
sevindim canım negüzel insanın ailesiyle olmasıabbllaammm caanııımm abblaammm beniimm
bizim de aileler giresundalar.iş nedeniyle burdaydık çok sükür ailelerimizin kanatları altına gidiyoruzz
ben22 eşim28 idi evlendiğimizde şuan13 yılın içindeyim 35yaşındayım aslen eşim ve ben mersinliyim ve halende mersin tarsus ilçesinde oturuyorumkızlar siz neler yapıyorsunuz nekadarlık evlisiniz benim 15 yıl oldu yaşım 31 çok küçük evlendik biz ben 17 eşim 19 du çocuktuk yavv düşünüyorumda nekadar çabuk geçmiş zaman
kızlarr bişey soracağım alakasız ama maden suyu içmemde bir sakınca var mıdır sizce? havalar sıcak içimden nasıl içmek geliyor..
içme tatlım benim fikrim nede olsa temkinli olmalıyız biliyorum zor ama neyapalım herşeye katlanacağız nezaman senin tahlil gününkızlarr bişey soracağım alakasız ama maden suyu içmemde bir sakınca var mıdır sizce? havalar sıcak içimden nasıl içmek geliyor..
hımmmmmmm sende baya uzun yıllardır evlisin bende enuzun benim sanıyordum rabbim gönlünün muradını versin en kısa zamanda canımben22 eşim28 idi evlendiğimizde şuan13 yılın içindeyim 35yaşındayım aslen eşim ve ben mersinliyim ve halende mersin tarsus ilçesinde oturuyorum
kızlarr bişey soracağım alakasız ama maden suyu içmemde bir sakınca var mıdır sizce? havalar sıcak içimden nasıl içmek geliyor..
evet ya negüzel birbirimizle dertleşmek yaşasın:126:bu neti icat edenlerhepimiz farklı yerlerde yasıyoruz ama burda birbirimizin dertlerine ortak oluyoruz birbirimize dualar ediyoruz ne güzel yaa
yok tatlım bi haber nasıl geçti acaba:26:Kızlar,lichiadan haber var mı? Bu gün transferi vardı yanılmıyorsam.
Kızlar,lichiadan haber var mı? Bu gün transferi vardı yanılmıyorsam.
canım senin kızın kaç yasında???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?