- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.881
dün uğradı diye hatırlıyorum ama bugün ses soluk yok bende merak ettim şimdi:26::26::26::26:yok canım 2 gündür yoktu sanki:26:
canım allah yardımcın lsun umarım herşey güzel gelişir ve bebişlerin seninle olurEvet ben de 2 gündür rastlamadım.Sanırım bir embriyosu vardı c.tesine kadar kalırsa transfer olucam demişti.İnşallah bu güne kadar kalmıştır embriyosu ve transferi başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.
Bu arada bugün embriyolarım pgt ye gitti inşallah sınavı geçer yavrularım :) yarın büyük ihtimalle transferim olur.Bana da dua edin kızlar olur mu...
canım allah yardımcın lsun umarım herşey güzel gelişir ve bebişlerin seninle olur
aaaaaa daha neler yok artık kolamı o zararlı şeyimi içmeyi düşünüyorsun sakın ha en yasak olan şeyYavvv arkadaşlar bende kola hastasıyım içmeden duramıyorum.
Bilmiyorum transferden sonra ne yapıcam.
Arada eşimden gizli içerim herhalde
aaaaaa daha neler yok artık kolamı o zararlı şeyimi içmeyi düşünüyorsun sakın ha en yasak olan şey
Evet ben de 2 gündür rastlamadım.Sanırım bir embriyosu vardı c.tesine kadar kalırsa transfer olucam demişti.İnşallah bu güne kadar kalmıştır embriyosu ve transferi başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.
Bu arada bugün embriyolarım pgt ye gitti inşallah sınavı geçer yavrularım :) yarın büyük ihtimalle transferim olur.Bana da dua edin kızlar olur mu...
içme tatlım benim fikrim nede olsa temkinli olmalıyız biliyorum zor ama neyapalım herşeye katlanacağız nezaman senin tahlil günün
Yavvv arkadaşlar bende kola hastasıyım içmeden duramıyorum.
Bilmiyorum transferden sonra ne yapıcam.
Arada eşimden gizli içerim herhalde
bak kızıyorum ama
30 haziran. sohbetinize katılmak istiyorum lakn eşim yeni geldi eve ilgilenmem lazım.
canım sen şu eşinin numarasını ver bakim söyleyelimde eve kola felan almasın
Canım kızma millet pakat paket sigara içiyor azıcık kola çokmu
tabisi tatlım bekletmeye gelmez koçişlersohbetin en koyu yerindeydik amaa kocişler daha önemli tabikiii
tabisi tatlım bekletmeye gelmez koçişlerbenimkide filme daldı yoksa rahat bırakmaz valla zaten garibim leptabı göremez oldu
bizimkinin maçla alakası yok ama cumartesileri sinama keyfi var şimdi çerez felan yiyor binevi tedaviye hazırlıkaynen benimki degidip gelip ne diyo arkadasların diyor
bizimki de maça bakıyo bunalımda zaten bu aralar:26:
bizimkinin maçla alakası yok ama cumartesileri sinama keyfi var şimdi çerez felan yiyor binevi tedaviye hazırlıkbizdede siperm zayıflığı var belki hareketlenir diye garibim çerez torbasına düştü ama sigarayı bırakmıyor dr içme dedi ama hiç oralı deyil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?