haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Evet ben de 2 gündür rastlamadım.Sanırım bir embriyosu vardı c.tesine kadar kalırsa transfer olucam demişti.İnşallah bu güne kadar kalmıştır embriyosu ve transferi başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir.
Bu arada bugün embriyolarım pgt ye gitti inşallah sınavı geçer yavrularım :) yarın büyük ihtimalle transferim olur.Bana da dua edin kızlar olur mu...

canım allah yardımcın lsun umarım herşey güzel gelişir ve bebişlerin seninle olur

Yavvv arkadaşlar bende kola hastasıyım içmeden duramıyorum.
Bilmiyorum transferden sonra ne yapıcam.
Arada eşimden gizli içerim herhalde

aayy inşallah hayırlısıyla güzel bi sekilde geçer transferin..müsait olduğun ilk fırsatta yazarsın bizleree.kaç embriyo vardı canım???
ya kızlar bende bu tedavilerden sonra unutkanlık basladı fena sekilde.bi sorduğumu tekrar sorarsam kızmayın banaa

aynen benimki de gidip gelip ne diyo arkadasların diyor
bizimki de maça bakıyo bunalımda zaten bu aralar:26:
bizimkinin maçla alakası yok ama cumartesileri sinama keyfi var şimdi çerez felan yiyor binevi tedaviye hazırlıkbizdede siperm zayıflığı var belki hareketlenir diye garibim çerez torbasına düştü ama sigarayı bırakmıyor dr içme dedi ama hiç oralı deyil

Arkadaşlar şu profil resmini bir türlü becerip değiştiremiyorum. Nasıl oluyo bilen varmı.
Birde bir tablo hazırlayalım dedim kimse oralı olmadı.
Çok kalabalığız birbirimizi takip edemiyoruz kim ne yapıyo zamanla unutabiliyoruz.
Tablomuz olsa ordan kolaylıkla takip ederdik bence.
Anlasam yapıcam ama beceremem.
Tablo yapmasını bilen arkadaşlar haydi iş başına
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

erkekler için daha zor tabi sigarayı bırakmak...keçiboynuzu pekmezi de iyi geliyormus canım spermler için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…