haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canım ben tablo beceremiyorum yapan varsa güzel olur tabi bide ben netten avatar indiriyorum farklı kaydet diyorum kendime dosya ayarlıyorum kullanıcı kontrol paneli var oraya gir seçenekleri düzenle var orayı tıkla avatar resimleri var orda avatar seç farklı kaydet ti tıkla deyişiyor umarım anlatabildim

profil resmi için kullanıcı kontrol paneli yazan yere gir sol tarafta avatarı değiştir diyo oradan yapabilirsin
tablo işine gelince topic kurucumuz yapsa daha iyi olur sankii

neler yaptım tatlım ama içmiyor aktardan macun kardırdım bikere ağzına koymadı
cnm bence dr nuzla konuştursanız sperm kalitesinde sigara en buyuk duşman arkadaşımın dediği gibi keçiboynuzu çok önemli ve etkili içirmeye çalış benae

cnm bence dr nuzla konuştursanız sperm kalitesinde sigara en buyuk duşman arkadaşımın dediği gibi keçiboynuzu çok önemli ve etkili içirmeye çalış benae
denicem bakalım var evde keçi boynuzu şu sigarayı bi biraksa ama artık çok geç kaldı şurda 20 gün

canım biraz geç farkettim kusura bakma vitale kadın doğum hastanesi dr ali fuat şengör tıransverde antalya tüpbebek merkezinde olacak nasip olursa sen nerde tedavi oluyorsun canım

canım önemli değil bende geç yazıyorum fırsatım olmayabiliyor bugün eşim evde olunca nete girmek istemedim adamın bi hafta sonu var onuda nette mi geçirelim diyor ben antalya tüp bebek merkezine gidiyorum daha önce ben vitaleye gittim 2 kez yumurta takibi ve 2 kez aşılama geçirdim ali fuat beyde. ali fuat bey cok yoğun yeterince istediğim şeyleri bulamadım ve dr umu değiştirdim murat berkkanoğluyla tanışmam vajinusmus sayesinde olmuştu ve cok memnun kalmıştım sonra aklıma antlaya ıvf geldi ve ordaki dr ların cv sine bakarken murat bey olsun vajinusmus içinde gitmiştim dedim ve karar verdim bugün vitaleyede uğradım öğleden sonra orda emel hanım var bizi görünce sizi özledim nerelerdesiniz dedi ama eski yoğunluk yok vitalede bunu farkettim ben gittiğimde yeni açılmıştı ve ali fuat beyin antalydaki ilk aylarıydı ve cok yoğundu ali fuat beyi antalyada tanımayan yoktur daha önce bucaktaydı ve insanlar akın akın bucağa giderlerdi vitale zaten aşılama ve tüp bebek konusunda yardımını antalya ıvf den alıyor daha önce aşılama içinde eşim orda sperm vermişti sen antalyadamısın yakın bi yerdenmi geliyosun

neyse bakalım rabbim nasip ederde canlanırlar kendiliğinden çift taraflı sorun olunca zor oluyor malesef bizde ikimizdede sorun var
cnm tupbebek zaten bu sorunlar için var önemli olan senin yumurtan olması eşininde spermi bunlar olduktan sonra inşallah her sorunun ustesinden gelirsiniz inşallah sakın ha uzulmek yok

canım ben konyadayım orda tedavi olacağım hayırlısı artık alibeyin methini duydum ama ben 3. düşünmüyordum yiğenim haziran 30 antalyaya gelin gelecek onun nikahına gelmiştim girmişken muane oldum nebilim ilgilendi adam bizle başladık bakalım tıransveri antalya tüp bebek merkezinde yapılacakmış ama dr kim olu bilmiyorum hayırlısı çıktık bi yola bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım

[
QUOTE=h_derya;25218995]canım nasıl atlattın:26: ilişkide biraz rahatım da muayene olamıyorum:18:[
canım biz dr a gittik ve dr um herşeyin beynimde olduğu ve bunu sadece beynimle yeneceğimi söyledi ve yatağa illaki olcak die değil uyumak için girin zamana bırakın demesiyle oldu ve evliliğimin ilk günleri önceleri hep olsun bitsindi ama dr tavsiyesi üzerine rahatca girip uyumaya bıraktık ve zamanla yavaş yavaş oldu ama hala ilk önce bi acı olur dr muayenesinde bende zorlanırım hatta bu yüzden acı olcak die 1 yıldır dr a bile gidemedim allah bizim gibi olanların yardımcısı olsun seni en iyi ben anlarım ilk zamanlar eşime inşallah cocuk olunca jübilemi yaparım falan diyordum anla artık acının durumunu bizde. hatta o lanet acıdan dolayı dr un verdiği ödev günleri çalışıp diğer zamanlar uyuduk ama oda i değilmiş düzenlisi lazımmış dualarımız birbirimiz için olsun allah bizede versin ve bebişlerimiz bize sımsıkı tutunsunlar anneleri ve babaları onları o kadar özledki artık onlar bu hasrete son versinler hayallerimizde değil kucağımızda olsunlar dualarınızda benide unutmayın ben devamlı nese sen encan dileksultan ozo ve adını yazamadığım bi çok kişiyle beraber

teşekkürler canım..simdi tüp bebek tedavisinden dolayı ilişki yasak zaten psikolojik olarak o kadar rahatım ki anlatamam çok zor gerçekten eşlerimiz için de çok zor tabiki inşallah atlatırım bende :26:

kızlar bu vajinismusmu neyse yaşamadım ben hiç ama duydum çevremde çok zor ya allah yardımcınız olsun senelerce beraber olamayanı duydum nebilim ya inşallah yaparsınız jübilenizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…