haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

ne zaman gelicen sen antalyaya tam olarak ne zaman başlıyck tedavin yumurta toplama transferin falan

kızlar bu vajinismusmu neyse yaşamadım ben hiç ama duydum çevremde çok zor ya allah yardımcınız olsun senelerce beraber olamayanı duydum nebilim ya inşallah yaparsınız jübilenizi

ah ahh canım ya allah kimsenin başına vermesin verenede deryanın ki ve benimki koca versin eşim bu konuda cokkkk anlayışlı biz heralde deryayla doğurdukmu bitane tamam jübileyi yapıp bırakırız olmaz heralde sonrası acıycakmı die başlıyorum hep

evet ya çok zor eşlerin anlayışlı olması çok önemli bence beyninden sil acı çekeceğim diye başlama biliyorum çok zor ama nebilim keşke yardım edebilsem sen antalyada nerde oturuyorsun canım

canım işte temmuz adetiyele başlicam sanırım ilk haftalarda olur şu düğünü bi atlatalım belki erken gelir biraz tatil yaparım

encan senle hemen hemen aynı ilerliyoruz hadi şu topikte aynı gün patlatalım bebiş haberini göbek değil bebek var burda die yazalım konyanın neresinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…