- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.921
canım ben konyadayım orda tedavi olacağım hayırlısı artık alibeyin methini duydum ama ben 3. düşünmüyordum yiğenim haziran 30 antalyaya gelin gelecek onun nikahına gelmiştim girmişken muane oldum nebilim ilgilendi adam bizle başladık bakalım tıransveri antalya tüp bebek merkezinde yapılacakmış ama dr kim olu bilmiyorum hayırlısı çıktık bi yola bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım
canım işte temmuz adetiyele başlicam sanırım ilk haftalarda olur şu düğünü bi atlatalım belki erken gelir biraz tatil yaparımne zaman gelicen sen antalyaya tam olarak ne zaman başlıyck tedavin yumurta toplama transferin falan
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinizeeee
kızlar bu vajinismusmu neyse yaşamadım ben hiç ama duydum çevremde çok zor ya allah yardımcınız olsun senelerce beraber olamayanı duydum nebilim ya inşallah yaparsınız jübilenizi
evet ya çok zor eşlerin anlayışlı olması çok önemli bence beyninden sil acı çekeceğim diye başlama biliyorum çok zor ama nebilim keşke yardım edebilsem sen antalyada nerde oturuyorsun canımah ahh canım ya allah kimsenin başına vermesin verenede deryanın ki ve benimki koca versin eşim bu konuda cokkkk anlayışlı biz heralde deryayla doğurdukmu bitane tamam jübileyi yapıp bırakırız olmaz heralde sonrası acıycakmı die başlıyorum hep
canım işte temmuz adetiyele başlicam sanırım ilk haftalarda olur şu düğünü bi atlatalım belki erken gelir biraz tatil yaparım
​akşehir canım sen antalyada nerdesinencan senle hemen hemen aynı ilerliyoruz hadi şu topikte aynı gün patlatalım bebiş haberini göbek değil bebek var burda die yazalım konyanın neresinden
anladım canım yiğenimde dokumada oturacak hastaneye çok yakın tıransver sonrası orda kalacağım
sanırım hani özdilek varya alışveriş merkezleri oraya çok yakın yürüyelek gidiliyorvitale zaten dokumada canım dokumada nerde yiğenin ben dedeman civarındayım biraz uzak bize hastane
sanırım hani özdilek varya alışveriş merkezleri oraya çok yakın yürüyelek gidiliyor
beyenmene sevindim canım sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisinbenim için yaptığın bebişlere bayıldım cok teşekkür ederim bayıldım hemen kocama gösterdim bak bana ne geldi die
istemezmiyim çok mutlu olurum tel numaramızı yazalım özelde görüşsek çok güzel olur:13:biliyorum canım nasip olursa geldğinde görüşelim isterim görüşmek istersen
beyenmene sevindim canım sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin
canım ben 31 yaşındayım ama 15 yıllık evliyim34 yaşındayım canım 2 yılı devirdim 3 adımlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?