- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 68
selam kızlar güzel dilekleriniz ve baş sağlığınız için ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim... bugün 13. 50 de 187.5 dozluk iğnemi vurularak tüpe start verdim Allahtan hayırlısı... perşembe cok zor bir gündü benim için salya sümük geçti. raporumu kabul etmediler başka araştırma diye bir dahaki aya kalsın dediler. ben zaten ağlamaktan konuşamadım eşimde yoktu malum... kardeşten öte dostum yanımda idi o akıl etmiş demiş ki biz para da olsa bu ay yapcağız. sekreter doktora götürmüş tekrar. doktor da ilaç bugün temin edin pazartesi rapor yetişir devam edilir demiş... uzun lafın kısası son aşılamadan elimde kalan ilaçlarla 3. gün iğnelerime başlamış oldum. pazartesi tekrar gideceğim... dua edin lütfen eşim de pek iyi değil bilmiyorum resmen bu zorlu yolda evde tek başıma kaldım... bu sırada görüyorum topik ıssızlaşmış neden acep???
Canım hadi tedavin hayırlı olsun, iyi ki diretmişsiniz valla, ağlamayan bebeğe meme yok :)
inşallah herşey yolunda gider ve hayırlısıyla bebişine kavuşursun, tabii tüm isteyen adaylar gibi bizler de kavuşuruz :)