Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın herkeseeee sinemcim başınsağolsun canım.guldusum bence hiç nette yazanları araştırma durumunu doktorun daha iyi bilir direk ara bence

geçti canım çok şükür ama korktum
off ya her bişeyde bu kadar telaşlanırsam ne olacak.
or geçecek vallahi
Bugün kendimi çok sinirli hissediyorum nedense

Kizlar benimde doktorum idrar yollarim iicn toz monurol diye bi antibiyotik verdi o beni rahatlatti biraz. ayin 15 ine kadar beklicem ins. hastalanmamda bu ay bebisim tutar. artik 2 .asilamam tutarsa hikayemi bastan yazarim size:-) tutmazsa eger 3.asilamayi denemicem tup bebek yapicam esimde oyle istedi ama 1 yada 1.5 sene sonra yapabilirim tabi fikrimiz degismezse:-) kismet artik. idencim sende tup bebek rapor asamalrini anlatirsin bize. bi dw raporu devlette cikarip tup bebegide mi devlette yaptiriyosun ve fiyatlari nedir acaba hic bi fikrim yok cunku. doktorum ozeldw 6000 i buluyor dedi ve bana cok geldi

Sinemcim basiniz sagolsun
Arkadaslar sizce almanyada 1500 euroyami yoksa istanbulda 4000 euroyami tup yaptirsam almanyada yasadigim icin trde zamanim kisitli ama izin alirim nerde yaptirsam yardimci olun cogunluga uyacam artik

Arkadaslar sizce almanyada 1500 euroyami yoksa istanbulda 4000 euroyami tup yaptirsam almanyada yasadigim icin trde zamanim kisitli ama izin alirim nerde yaptirsam yardimci olun cogunluga uyacam artik

canım sen hamılemısın
hamılelık takvımı var ekinde.
turkıye tup konusunda daha ıyı denılıyor.
ımkanın varsa turkıye ama bı arastır

Kizlar benimde doktorum idrar yollarim iicn toz monurol diye bi antibiyotik verdi o beni rahatlatti biraz. ayin 15 ine kadar beklicem ins. hastalanmamda bu ay bebisim tutar. artik 2 .asilamam tutarsa hikayemi bastan yazarim size:-) tutmazsa eger 3.asilamayi denemicem tup bebek yapicam esimde oyle istedi ama 1 yada 1.5 sene sonra yapabilirim tabi fikrimiz degismezse:-) kismet artik. idencim sende tup bebek rapor asamalrini anlatirsin bize. bi dw raporu devlette cikarip tup bebegide mi devlette yaptiriyosun ve fiyatlari nedir acaba hic bi fikrim yok cunku. doktorum ozeldw 6000 i buluyor dedi ve bana cok geldi

kuzum aşamaları yazarım raporla ilgili.. fiyatta devlette yaptırırsan hastane 400 tl alıyo bide kullanacağın ilaçların parası oluyo özelde yaptırırsan raporla beraber 700 tl alıyo hastane ilaç parasıda değişmiyor aynı ilaçlar oluyo... o yüzden ben özelde yaptırcam yani dış heyet raporu alıcam kısmetse..

700 lira iyiymis yaa ilaclarda 2000 falan tutar herhalde. peki hastane rapor vermek icin daha onceki yaptirdigin testleri kabul ediyor mu yokca yeniden mi istiyo. gerci senden ogreniiz asamalari artik

700 lira iyiymis yaa ilaclarda 2000 falan tutar herhalde. peki hastane rapor vermek icin daha onceki yaptirdigin testleri kabul ediyor mu yokca yeniden mi istiyo. gerci senden ogreniiz asamalari artik

hepsini yeniden kendi hastanesinden istiyo .. bir tek rahim filmini kabul ediyo dışardan..bende adetliyken gitcem işte tahlilleri vercem sonra evrak var hazırlaman gereken resim nüfus kayıt örnei evlilik cüzdanı fotokopisi falan filan bunun gibi onlarla beraber kan tahlillerimi rahim filmimi yeniden yaptırcağımız sperm testini smearı birde yine dışardan yaptırcağım amh testi var onun sonucunu götürcem heyete gircek kabul görürlerse tüp bebek raporu vercekler.. he bide benim devlette yapılan iki aşılamama istinaden yazı var elimde onu vercem işte..

Yok canim ben motive olsun diye yaptim asilamadan sonra yarin cuma adet gunum almanyada doktorlara guvenemiyorum trde ya istanbulda aret beye yada memorial semra hanimda yaptirmayi dusunuyorum hani almanyada ucuza geliyor ya bi jere yaptirsammi diyirum ama bosada gitmesinden korkuyorum sanirim trde yaptircam

Yok canim ben motive olsun diye yaptim asilamadan sonra yarin cuma adet gunum almanyada doktorlara guvenemiyorum trde ya istanbulda aret beye yada memorial semra hanimda yaptirmayi dusunuyorum hani almanyada ucuza geliyor ya bi jere yaptirsammi diyirum ama bosada gitmesinden korkuyorum sanirim trde yaptircam

:)Süpersin.
Vallahi canım aklına kim yatıyorsa ona yaptır.
Bu konular birazda şans. allah yardımcın olsun aret bey ıle semra hanmı bende duydum giden baya var.

yavrum hasatmı verdin :D çok alem bi işlem şu tüp bebek ya :) ben eğleniyorum kendimle :1:
Haaha :9::9:Evet canımm bol hasatlı oldu bu dönem:9::9:Öyle kuzum her aşama farklı bu tedavide;)
Canım oncelikle hamilelik takvimin var hamile değilsin sanırım...
istanbul için iyi diyorlar 4000 euro ya ilaçların dahil mi hangi hastane ben hiç 4000 euro fiyat duymadım memorial da yaptırıyorum 1900 euroya ilaçlarda 1500tl civarı...İyi araştır sürekli kontrole gidip gelmek gerekiyor belki Almanyada da iyi merkezler vardır ki muhakkak vardır aklına neresi yatıyorsa orada yaptır ama gideceğin merkezin laboratuvar ı çok önemli bunu unutma..

Kızlar acayip uyku bastırdı öğleden sonra ayy bıraksalar masada uyuyacağım
Ne bu ya gece uyuyamadım iki gündür şimdide uyku :19::19:

Hahah super ya şimdi gördümm bizdemi yapsak yaww :9::9:

Sibel 3400 euro toplam yani bende o cuvari biliyorum duz hesap yapim dedim tam fiyatini bilmiyordum
Tedaviye nezaman basladin ve 1 ay yetermiymis transfere kadar

Sibel 3400 euro toplam yani bende o cuvari biliyorum duz hesap yapim dedim tam fiyatini bilmiyordum
Tedaviye nezaman basladin ve 1 ay yetermiymis transfere kadar

Canım 10 gün oldu bugün tam ve cuma falan opum olacak transfere kadar 20 gün diye düşün ama tabiki fazla fazla hesaplamakta fayda var 1 ay de sen:9: Tedaviye ilk başlarken en fazla 28.gün sonucu öğrenmiş olacaksınız demişlerdi yani 1 ayda herşey tamamlanıyor bebişin geliyor olacak inş;)

kızlar merhaba,
inanın 3 aydır takipteyim forumu. şimdiye kadar neden yazmadın derseniz, forumlara yazma alışkanlığım pek yok ama o kadar sıcak iletişimler var ki dayanamadım yazdım işte.
hatta guldusumun bi cumartesi sabahı kan tahlili sonucunu öğrenmek için 8,30 da kalktım valla. normalde asla o saatte kalkmam, 12 den önce kalkmam ama meraktan saat kurup uyandım öğrenip yattım :)

Back
X