Aşılama Haziran 2013 te aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rica ederim istediğini sorabilirsin.
Ssk'ya hiç gitmedim ama bi sorun olacağını sanmıyorum sonuçta sonuca bakıyorlar. Sen yinede doktoruna sor istersen
Süreçlerde zaman kaybetme

arkadaşım çok sağol sperm testini özelde yaptırcam adetin 2. günü gidicem hastaneye sonra rahim filmi için gün vercekler. ne olacak bakalım bu süreç insanı yoruyor..

canlar nasılsınız çok özledim sizleriiiiii, uzun bir ara vermek zorunda kaldım sebepleri
1) babaannem vefat etti :( (biliyosunuz felç geçirmişti)
2) bayramda istanbuldaydım
3) allahın izniyle bu hafta işe başlıyorum

gelelim size güldüşüm çok çok çok ama çok sevindimmmmmmm hamiş olduğunu duyunca burda olmak isterdim ama bu bile beni heycanlandırdı, şimdi sorularıma geçeyim :) nasıl bir süreçten geçtin hamiş kalınca doktorun yatıcaksın işe gitmemen lazım gibi vs şeyler söyledimi? allah hepimize nasip eder inşallah kaç haftalık oldun çok şey sordum :)))

sibelimmmmmmmm kızz dilim çok şişmiş dört gözle seni bekliyom gittin mi tatile yaptınmı kaçamağını :)) aşılamada sen hangi süreçtesin?

idencimmmm bakıyorum haalaaaaa işkoliksin :)))) tatlım sen hangi süreçtesin?

HİCRANNN sen nasılsın sen hangi süreçtesinnnn?

ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar allah hepimize hayırlısını nasip etsinnnn

canlar nasılsınız çok özledim sizleriiiiii, uzun bir ara vermek zorunda kaldım sebepleri

gelelim size güldüşüm çok çok çok ama çok sevindimmmmmmm hamiş olduğunu duyunca burda olmak isterdim ama bu bile beni heycanlandırdı, şimdi sorularıma geçeyim :) nasıl bir süreçten geçtin hamiş kalınca doktorun yatıcaksın işe gitmemen lazım gibi vs şeyler söyledimi? allah hepimize nasip eder inşallah kaç haftalık oldun çok şey sordum :)))

sibelimmmmmmmm kızz dilim çok şişmiş dört gözle seni bekliyom gittin mi tatile yaptınmı kaçamağını :)) aşılamada sen hangi süreçtesin?

ve ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlar allah hepimize hayırlısını nasip etsinnnn
Canım başın sağolsun:((
Nerelerde deyip duruyorduk artık umudu kestim mi senden tekrar görünce sevindim;)
Huhuuuu:52:Gittim geldimm ohhh denizede girdim güneşlendim dee ama bittiii...Yawruş ne aşılaması ohooooo çoktan geçtik o süreçleri tek tek tüpe başladık:1::1::9:Tüp çocuk yapıyoruz bu hafta cuma falan yumoşlarım toplanacak 20 den fazla yumoşum var :52::52::52:
Sen neler yaptın son aşılamanın sonucunu bile söylemedin bize hiç unutmuyorum enson perşembe tahlil dedin deli gibi hepimiz heycanla bekledik sonra yok olduuun:20::20:

Canım başın sağolsun:((
Nerelerde deyip duruyorduk artık umudu kestim mi senden tekrar görünce sevindim;)
Huhuuuu:52:Gittim geldimm ohhh denizede girdim güneşlendim dee ama bittiii...Yawruş ne aşılaması ohooooo çoktan geçtik o süreçleri tek tek tüpe başladık:1::1::9:Tüp çocuk yapıyoruz bu hafta cuma falan yumoşlarım toplanacak 20 den fazla yumoşum var :52::52::52:
Sen neler yaptın son aşılamanın sonucunu bile söylemedin bize hiç unutmuyorum enson perşembe tahlil dedin deli gibi hepimiz heycanla bekledik sonra yok olduuun:20::20:

canım ben 3. aşılamayı olcam nusefer iğnelisini deneyelim dedi doktorum 1 ay ara vermiştik normalde hasta olmam lazımdı geçikti her zaman ki gibi bekliyorum bu ay son aşılama yaptırcam sonra tüp bebeğe geçicez doktorumuz böyle uygun buldu bende ise bebiş isteksizliği başladı yani yeni işe girdim aman şimdi olmasın 1 sene sonra olsun demeye başladım ama eşim sıkıştırmaya başladı bu seferde ben 2-3 ay ara vereyim diyordumda eşim yok olmaz doktor eylülde gel dedi diye sıkıştırıyor :) bakalım hayırlısı diyorum bende :)

allahım inşallah güldüşümden sonrada sana aygazlı bir çocuk vericek eminim :1::1: güldüşümün bebişine aygaz :nazar: adını taktım sancılı olmuş ya seninkide ipragaz :nazar: olcak :) cuma haberlerini bekliycemmmmmm :1:

canım ben 3. aşılamayı olcam nusefer iğnelisini deneyelim dedi doktorum 1 ay ara vermiştik normalde hasta olmam lazımdı geçikti her zaman ki gibi bekliyorum bu ay son aşılama yaptırcam sonra tüp bebeğe geçicez doktorumuz böyle uygun buldu bende ise bebiş isteksizliği başladı yani yeni işe girdim aman şimdi olmasın 1 sene sonra olsun demeye başladım ama eşim sıkıştırmaya başladı bu seferde ben 2-3 ay ara vereyim diyordumda eşim yok olmaz doktor eylülde gel dedi diye sıkıştırıyor :) bakalım hayırlısı diyorum bende :)

allahım inşallah güldüşümden sonrada sana aygazlı bir çocuk vericek eminim :1::1: güldüşümün bebişine aygaz :nazar: adını taktım sancılı olmuş ya seninkide ipragaz :nazar: olcak :) cuma haberlerini bekliycemmmmmm :1:

Hayırlısı olsun canım ama 3.aşılamaya kadar çok uzamış ya neyse inş hiç tüpe geçmeden aşılama ile gelir bebeğin;))Sorma o isteksizlik tatil sonrası bende de oldu ama tedaviye başlayınca geçti çok şükür:9::9:İşe mi başladın sevindim canım atandın mı yoksa özel mii??Canım ara mara verme zaten istediğimiz zaman olmuyor işte ara vereyim şu zaman yaparız dedik bak 3 senedir beceremek :1::1:
:9::9:Koptum ya delii:9:ınşallah canımm gelecek bebişimizz...

Günaydınn kızlaarr;)
Yine kontrole gidicem birazdan bakalım ne alemdeyiz az kaldı toplanmaya ve ben çook heycanlıyımmm:9::46:

günaydın sblcım :)

sinem kız hoş geldin öncelikle başınsaolsun allah yerinde dinlendirsin babaanneciğini..

beni sorma hala iş koşturması :) cuma günü kısmetse rapor için start veriyorum.. heralde kasım adetinde başlamış olurum tüp bebeğe önümde daha iki ay var yani :)

Günaydın kızlar
Ya sabahtan beri göbek deliğimin 5 parmak altında sanki bıçak saplıorlarmış gibi ara ara ağrı girip duruyor anlamadım.

Günaydın kızlar
Ya sabahtan beri göbek deliğimin 5 parmak altında sanki bıçak saplıorlarmış gibi ara ara ağrı girip duruyor anlamadım.

hayır olsun inşallah ama bi fikir yürütüyorum.. senin hamile olmasan adet günü yaklaşmış olcaktı dimi.. ilk bi kaç ay vücut hamileliğe alışamadığı için sanki adet olcakmış gibi belirtiler gösterirmiş ... bu ağrıda o yüzden olabilir canım.. ama istersen doktoruna sor. ne zamandı kontrolün

hayır olsun inşallah ama bi fikir yürütüyorum.. senin hamile olmasan adet günü yaklaşmış olcaktı dimi.. ilk bi kaç ay vücut hamileliğe alışamadığı için sanki adet olcakmış gibi belirtiler gösterirmiş ... bu ağrıda o yüzden olabilir canım.. ama istersen doktoruna sor. ne zamandı kontrolün

Canım adetı ıkı hafta once olmam lazımdı baya geçtı uzerınden
sımdı nette okudumda çoğu kişide lmuş kanama olmadıgı sürece sorun yok yazıyor
olmazsa öğlen doktoru bi arayıp sorayım.
Kontrolum pazartesi ama ben belki dayanamayıp cumartesi gidebilirim cnm

Canım öncelikle başın sağolsun
Vallahi umudu kesmiştik senden dedik heralde gelmeyecek daha.
Sağoalsın canım benım ama benım baya bı zorlu süreçten geçti su topladım ağrılarım çok oldu
sukur su toplamam bıraz azaldı
dr çalışmama birşey demedi. hatta çalış kafanı dagıt dedi.
ama agır kaldırma ıttırme bıseylerı dedı
geçen hafta dr 4 haftalık gozukuyor dedı ama bana gore 6 haftalık :)
kalp atınında daha net söylerim dedi. :)

onu yazmamış :) bu sene herkes hamile kalıyo çok güzel bi sene inşallah banada gösterir güzelliğini :)

3 aylıkmış canım :)
İnşallah sende göreceksin canım allah büyük
Ama 9 ay nasıl geçer onu bilmiyorum
Psikolojik olarak farklı

Günaydın herkeseeee sinemcim başınsağolsun canım.guldusum bence hiç nette yazanları araştırma durumunu doktorun daha iyi bilir direk ara bence

Back
X