Canım özellere göre sorun yoktu.. kanunide ki doktor tüplerin biri iltihaplı dedi ameliyat etti.. biri iltihaplı diğerinde 1 cm lik kist vardı... sonra klomen denedik olmadı bu ay aşılamaya geçtik.. bakalım hayırlısı
canım isteyen herkese yapmıyolar... önce dışarıda klomen kullandıysan doktordan yazı götürüyosun kullanmadıysan en az 3 kere yada daha fazla klomen kullandırıyolar , tabi bunlardan önce ilk başta bütün gerekli tahlilleri orda da yapıyolar o tahliller olmadan adım bile atmıyolar... en son aşılamaya geçiyolar... onuda en az 3 kere deniyolar olmazsa tüp bebek raporu çıkarabiliyosun...
Ben hep özele gittiğim için olmaz o zaman nasıl ispat edicem onlaraneyse özelden devam o zaman sagol cevabın için canım )
medıcana çamlıca ömer faruk vanlıoglu bu ikinci aşılama önceki 1200tl mal olduhakkıında hayırlısı olsun canım.. hangi doktora gidiyosun sen? özel hastaneyse kaç paraya mal oluyo ?
medıcana çamlıca ömer faruk vanlıoglu bu ikinci aşılama önceki 1200tl mal oldu
bende nisanda ilk aşılamamı olmuştum ama sonuç olumsuz.sonra iki ay ara verdim.geçen ay ilaçsız takip yaptırıp doğal yolla denedim yumurta gelişimim normal olduğu için ilaç kullanmadan bu ay aşılama yapabileceğini söyledi.bende bi problem yok eşimdede sadece morfoloji sorunu var.bugün geldi kırmızılar büyük ihtimal 17 haziranda aşılama olucam herkesin dileği kabul olsun inşallahhh
canım baya pahalıymış yaa bu işlem özellerde... ben 5 tl veriyorum devlete
hakkında hayırlısı oolsun alıyorum listeye senide... sen nerde yaptırıyosun aşılamanı ?
nerde peki bu ucuz yerler ya zaten durumumda cok müsait değil bu aşılamadan sonra yaptıramıcam malesef
Selam herkeseBende bu ay inş ilk aşılamamı yaptırıcam inş diyorum çünkü reglimin 15.günü bugün 12 gün gonalf 900 kullandım ama en büyük yumurtiş 14
mm bugün itibariyleCuma günü tekrar kontrolüm var...Daha önce 5 ay klomen kullandım 2 kimyasal gebeliğim oldu ama sonuç yok,t tahlillerim ve eşiminkilerde temiz çıktı hayırlısı inş aşılama ile hepimizin yüzü güler bu ay Bende inş yaptırabilirim çok endişeliyim kızlar kaçıncı günü çatlatma iğnesi oldunuz?Buarada Hicran bugün yaptıracaktı sabırsızlıkla bekliyorum onu Rabbim hepimizi kavuştursun bebelerine...
canım devlet hastanesi.. İstanbul kanuni sultan süleyman hastanesinde tedavi oluyorum ben... ekstradan hiç para ödemiyosun ilaçların içinde rapor çıkarıyolar indirimli alıyosun bu aşılamanın bana maliyeti 60 tl fln oldu... oda iğne parası yani
canım hakkında hayırlısı olsun o yumurtalar bir anda bile büyüyebiliyo.. benimde aşılamam 17. gün oldu 15. gün çatlatma iğnemi vurundum.. en son randevumda 16 mm di ertesi gün çatlatma iğnesi vurundum belki 18 mm fln oldu öyle çatladı...
hakkımızda hayırlısı olsun.. kısmette ne varsa onu yaşıycaz...
Buarada bende bahçelievler medical park ta yaptırıyorum 850 tl ye ...
İnş canım cumaya kadar büyürler...16mm falan olsa bende bir rahatlasamAmin canım gerçekten öyle herşeyin bir zamanı var bize düşen beklemek...Buarada test nezaman yapıcan sen kaç gün oldu aşılama olalı?
canım bana pahalı geliyo bu tutarlar... devlette bedavaya yapıyolar sonuçta...
ben p.tesi oldum aşılamamı , test tarihini 12 haziran verdiler... normale göre erken bi tarih aslında herkese daha geç tarihler veriyolar test için ama bu böyle oldu anlamadım...
az öncede bi tanıdğımızın ikinci tüp bebek sonucunu aldım pozitifmiş çok sevindim çooookkk
ve.... yine hamile değilimm bhcg 0,633
Devlete hiç gitmedim benimkini de eşimin çalıştığı kurum karşılıyor allahtan 700 tuttu sadece ilaçşimdilik doktorumdan falan memnunum oyüzden...
Ayyyyy allah sağlıkla sıhatle kucaklarına almayı nasip etsin canım ya bende sevindim valla böyle haberler almak heycanlandırıyor beni)
12 hazirana bir hafta var ne zordur beklemek ama inş sende pozitifff haberini vericen bize))
Canımm üzme kendini...Var zamanı bekliyoruz hepimiz allaha şükür sağlığımız yerinde...ve.... yine hamile değilimm bhcg 0,633
Mrb kızlar kandilimiz mübarek oldun rabbim dualarimizi kabul etsin insss
Ben.bugün saat 3te asilamami oldum biraz agrim ve lekelenmem.var onun dışında iyiyim bu gunden itibaren progestan oral kullancam 13gun.sonra test.gunum.ins sonuc.
:
Mrb kızlar kandilimiz mübarek oldun rabbim dualarimizi kabul etsin insss
Ben.bugün saat 3te asilamami oldum biraz agrim ve lekelenmem.var onun dışında iyiyim bu gunden itibaren progestan oral kullancam 13gun.sonra test.gunum.ins sonuc.
:
Canımm üzme kendini...Var zamanı bekliyoruz hepimiz allaha şükür sağlığımız yerinde...
Amin canım senin de kandilin mübarek olsun.
Haydi hayırlısı canım inş senin de güzel haberlerini alıcazz)Yawwww çok heycanlıyım benim de bir belli olsa artık nezaman olacagı !
ben iki defa özelde asılama oldum rapor felan çıkartılardı sadece hastaneye 200 tl ilaçlarada rapor oldugu için cok azdı heralde eşim verdi sormadım şimdi sorum şu eger bu asılamam da tutmazsa kiii sancılarım onu gösterio 3.asılamam da özelde çok mu pahalı olur ilaçları raporsuz alacaz yada devlette yaptırsam 3. ve belkide 4.yü anlaamadım ama belki anlamışsınızdır cevap bekliorum
arkadaşlar bende bugun katıldım sayfanıza 2 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadığım halde hamile kalamadım 3 defa çatlatma iğnesi yaptırdım ama olmadı bu ay bende aşılama yaptıracagım bugun itibari ile klomene başladım haftaya cuma kontrolum var rabbim herkesin gönlündekini verir inş. bende aranızadayım artık :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?