endokrin bölümünede gittim aşılama yada tüp bebk tedavisiyle olur dedi kadındoğuma gittim bnları iç bebeğin olur dedi ama inandırıcı gelmedi bna kadın doğumcunn dediği ben 3 yıldır pco luyum zor anne olmam o yüzden aşılama yaptırm şansımı denemek istiyorm
Dene tabıkı ilk aşılamanı yaptır bakalım inşallah güzel haberler alırız senden de
benım regl gunleri duzensız tatlım bazen 1,5 ayda bazen 2 ayda oluyordum..
Tahlilin ne zaman peki?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla doktor gün vermedi. Reglini bekle dedi. eğer reglim gecikirse 1 hafta sonra, yok regl olursam 2 gün sonra test yaptır dedi. Ama işte benim regl ne zaman olacak onu bilemiyorumburda bazı arkadaşlar hormon kullandığım için eğer regl olacak olursan aşılamadan 15-16 gün sonra regl olursun zaten dediler.
Benim Drum 14 gün dedi. Önceki Drum da reglimi bekletiyordu. 18. Gün olmuştum. İlacın etkisiyle 2-3 gün aksıyordu. Madem öyle sende 14.-15. Gün yaptırırsın kan tahlili
Bakalım valla yaptırır mıyım yoksa bekler miyim :) şu an pek bişi hissetmiyorum da gün yaklaştıkça ne olur bilemedim :)
Az kaldı az 😊 haftaya önümüz cuma 14 ve inş mutlu haberler
Slm shibjiy. Nasılsın? 7. Günü'de bitirdik. Değişikliklerin var mı?
selam canım, iki gün önceki o sancılarla kesin regl oluyorum dedim, ama çok şükür olmadım
başka bir değişiklik yok,hayatımla ilgili değişiklik diyebileceğim şey; ev çok dağınık, fazla ayakta kalmamak için ütü falan yapmıyorum,çamaşırlar üstüste yığıldı
temizlik işinde sıkıntı yok,eşim sağolsun silip süpürme işlerini her zaman halleder. cumartesi ben çalışıyorum, o evde☺️ bendeki ütüyü görsen şaşar kalırdın sağolsun önceki gün annem geldi yaptı. Aşılama günü derin bi temizlik yapmıştım süpürüp sildi sağolsun. Eşimde yardımcı. Çamaşırı biriktirmeden yıka derim ben öyle yapıyorum havalar sıcak hemen kuruyo
temizlik işinde sıkıntı yok,eşim sağolsun silip süpürme işlerini her zaman halleder. cumartesi ben çalışıyorum, o evdeama kabusum ütü oldu yıkıyorum yıkıyorum üstüste bekliyor kısmet bakalım ne zaman ütüleyebilirim sen şanslısın annen varmış yakınında, ben yalnızım, tüm ailem istanbulda, ben eskişehirde
sende ne var ne yok, değişim olarak birşey hissediyormusun
senin 3. denemeydi galiba, Allahım inşallah bu sefer tutar, senin,benim,bekleyen herkezinOturarak yap cnm eşin varken o yerine koysun öylede yapmıştım öncekilerde. Başka türlü zor.
3 gündür hafif ağrılarım var alt karnımdan kasıklarıma inen bi ağrı. Sürekli değil. Perşembe sabahı uyandığımda çoktu kısa sürdü Allah'tan. Hafif göğüslerimde ağrı oluyo dokunınca.
senin 3. denemeydi galiba, Allahım inşallah bu sefer tutar, senin,benim,bekleyen herkezin
sen ne zamandır uğraşıyorsun? ben 4 yıllık evliyim, 1,5 yıldır uğraşıyoruz
3. Aşılama 2 de tüp bebek denemesi var. İlk tuttu ama 9. Haftada. Kalbi atmayınca alındı. Eylül'de 3 yıllık evli olucam cnm. 2 yıla yaklaşıkta istiyoruz.
gerçekten çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun
öncesi ayrı stres, anı yaşamak ayrı, beklemek ayrı, sonrası ayrı
Âmin. Gerçekten her adımı stres korku. Bizlerinde bu dünyadaki sınavı bu inş kazanırız. Ve bir an evvel anne oluruz
Dene tabıkı ilk aşılamanı yaptır bakalım inşallah güzel haberler alırız senden de
inş. cnm hepimiz bigün anne olucaz
inş. cnm hepimiz bigün anne olucaz
İnşallah yaaa ben de istiyooooommmm ben deee
İnşallah yaaa ben de istiyooooommmm ben deee
hepimiz istiyoz cnm allah ne zamn verirse artık kısmet çabalıcaz olana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?