bnde çok korkağım bnde anastezi istiyim ozamn
fiyatı ne kadardı özeldemi çekildin?
bnde çok korkağım bnde anastezi istiyim ozamn
fiyatı ne kadardı özeldemi çekildin?
evet canım özelde çektirdim anesteziyle beraber 400 yada 450ydi sanırım 4 5 ay oldu unuttum valla
canım istanbuldaysan radyomar öneriyorum şişlide..anesteziye gerek duymadan iki dakikada hallediyorlar..ağrısız acısız..bence değer.
baya pahalıymış
değilim malesef kayserideyim
evet çok pahalı canım üni hastaneleri ücretsiz çekiyor sanırım ama anestezisiz
annenlere gidince çektir sende canım ist daha uyguna yapan yerleri araştır bul ona göre çektrrsn
olmazsa öle yaparım ama fazla kalamıcam için
üni has.muayne olman lazım ama orann hastası olman lazım ve 3yada 5 ay atıyolarmış
bence eşini dineleme kal 15 gün seni seviyorsa kaybetmekten korkar ses çıkartamaz kendini ezdirme hatta rahim filmini bahane et ist gidince 10 gün sonra randevu verdiler falan de
evet canm bayağı beklersn üni hastanesini
annesini bnden çok sevip düşünüyo malesef
umrunda değilim ben
kaynanamn babannesi bizde ona bakıyım diye erken çağrıyolar beni sevdiğinden değil yani
kaynananda babaannesine kendi baksın bir zahmet hizmetçimiymşsn sen tamm yaşlı kadın ilgilenirsin ama bütün sorumluluğu senn üzerine atmanın ne alemi var[/QUOTE
kaynanam köye gidiyo ben bakıyorm altına sıçıp işemiyoya diyo bna ama ewde hapis kaldım nefes alamıyom artık
kaynananda babaannesine kendi baksın bir zahmet hizmetçimiymşsn sen tamm yaşlı kadın ilgilenirsin ama bütün sorumluluğu senn üzerine atmanın ne alemi var[/QUOTE
kaynanam köye gidiyo ben bakıyorm altına sıçıp işemiyoya diyo bna ama ewde hapis kaldım nefes alamıyom artık
Allah yardımcın olsun.. Eminim çok zordur. Hayatını zindan ederler...
Ayy maşallah aynı gün ettik mi 3 kişi
Slm arkadaşlar. 3 kişi aynı gün aşılama yaptırmıştık. Ne gibi değişiklikler belirtiler var sizde bugün 7. Günümüz. İnşallah güzel sonuçlar alırız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gerginlik gerginlik..... Aşırı stres sıkıntı var bende :44: ama aşılamayla alakalı değil bu tabi... regl olacak gibiyim tüm belirtiler baş gösterdi. Memeler şiş hassas, ara ara giren kasık sancıları ve hafif bel ağrıları bu kadar... Sen nasılsın?
o bebek bu göbişe gi-re-cek
Rahat olmaya çalış dicem ama zor tabi. Bu benim 3. Olduğu için rahatım 😊 sonucu almadan ağrılara felan bakma sen belirtileri birbirine benziyor diyorlar. İlaç kullanıyor musun peki ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?