Aynı regl döneminde yaşadığım birkaç belirtiyi yaşıyorum şu an. Bir kaç güne kadar da baş ağrım başlarsa tamamdır regl olacağımsenin her aşılamanda herhangi bir ağrın sızın oldu mu peki? Ben vajinal jel ve folik plus kullanıyorum sadece. Başka bir şey vermedi doktor..
Allah yardımcın olsun.. Eminim çok zordur. Hayatını zindan ederler...
aynen cnm zor valla biyere gidemiyosn bırakıpda
İlkinden sonra olmuştu baya. O zaman için Drum tutunamadı dedi. Ikincide o kadar değil. Şimdide 2 gündür ara ara tuhaf ağrım oluyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen cnm zor valla biyere gidemiyosn bırakıpda
Allah sabır versin valla çok zor
İlk 2 sinde progestan ve bemiks-c kullandım. 3. De Drum farklı bunda hiç ilacım yok[QU OTE=chinarose;35818085]Herhangi bir ilaç kullanıyor musun?
Allah sabır versin valla çok zor
amin cnm amin
aşılamamı yaptırdn cnm sen?
İlk 2 sinde progestan ve bemiks-c kullandım. 3. De Drum farklı bunda hiç ilacım yok
aa iimiş, inşallah bu değişik yöntemle güzel haberlerini alırız
İnş canım. İlkinde 12. Gün 2. De 13. Gün yapılmıştı aşılamam. Ve hap kullanmıştım. 3. De 15. Gün ve gonal-f kullanarak oldu
amin cnm amin
aşılamamı yaptırdn cnm sen?
Evet şu an bekleyenlerdenimgeçen hafta Cuma günü yapılmıştı..
Valla bak şu an birden içime doğdu garip bir şey. Senden biz iyi haberler alacağız valla yaa inanıyoruum
Evet şu an bekleyenlerdenimgeçen hafta Cuma günü yapılmıştı..
inş. tutarda bebişin gelir cnm :)
bende doktora gittim ınofolic ve glucophage verdi bnları kullan dedi bna ama temmuz ortası gidip aşılama yaptrmak istiyorm bnde
.
inş. tutarda bebişin gelir cnm :)
bende doktora gittim ınofolic ve glucophage verdi bnları kullan dedi bna ama temmuz ortası gidip aşılama yaptrmak istiyorm bnde
Amin canım inşallah. Hayırlısı neyse o olsun bakalım :) senin ilaçla olacak yani değil mi? İnşallah hakkında hayırlısı olsun.
Olacak olacak Allah ın hakkı üçtürbu da sana denk gelmiş
Senin ilk tedavin mi bu?
Amin canım inşallah. Hayırlısı neyse o olsun bakalım :) senin ilaçla olacak yani değil mi? İnşallah hakkında hayırlısı olsun.
endokrin bölümünede gittim aşılama yada tüp bebk tedavisiyle olur dedi kadındoğuma gittim bnları iç bebeğin olur dedi ama inandırıcı gelmedi bna kadın doğumcunn dediği ben 3 yıldır pco luyum zor anne olmam o yüzden aşılama yaptırm şansımı denemek istiyorm
Evet tatlım ilk denemem :)
Hadi bakalım seninde tutar inş. Hapimizin tutar. Regl günün ne zaman peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?