hepimiz istiyoz cnm allah ne zamn verirse artık kısmet çabalıcaz olana kadar
Ben dün aşılama oldum. Bugün biraz akıntım var. Normal mi ki ????
selamlar , ben de dün saat 16 itibari ile ilk aşılamamı yaptırmış bulunuyorum. sol tarafımda iki mumurtam vardı 17.7milim ve 20.4 milim. bugün de sol tarafımda böyle afedersiniz gazz sıkıntısı varmış gibi bir ağrı var. inşallah olumlu olur. dualarda buluşalım :)
1 kaç gün akıntı lekelenme hatta az miktarda kanama olabilir diyorlar canım kendini kasma biliyorum çok zor ama stres olumsuz etkiler hiç aşılama olmamışsın gibi davran unut bbiliyorm zor ama unutmaya çalış bende çok takıyorum aşılama olduktan sonra 15 gün çatlarım herhalde beklemekten
1 kaç gün akıntı lekelenme hatta az miktarda kanama olabilir diyorlar canım kendini kasma biliyorum çok zor ama stres olumsuz etkiler hiç aşılama olmamışsın gibi davran unut bbiliyorm zor ama unutmaya çalış bende çok takıyorum aşılama olduktan sonra 15 gün çatlarım herhalde beklemekten
Ya sol tarafım enteresan. Asılama da Acımıyor hiç merak etme. Hatta hissetmiyosun bile. Sonra bir saat yatırıp gönderiyorlar. Ben klomen ve pregnil kullandım. İlk asılamam inşallah tutarrrr Ya Rabbimmmmmm
Ya sol tarafım enteresan. Asılama da Acımıyor hiç merak etme. Hatta hissetmiyosun bile. Sonra bir saat yatırıp gönderiyorlar. Ben klomen ve pregnil kullandım. İlk asılamam inşallah tutarrrr Ya Rabbimmmmmm
inşllh tutmuştur ben çok korkuyorum oyüzden anestezili olacak rahmim sola dönük belki oyüzden acırmış çok acıyor diyenlerde var hiç acımıyor diyende riske giremiyorum oyüzdennn
kaç yıldır istiyorsun benimde ilk aşılamam olacak aama klomen bende işe yaramadığı için iğneye kullanacağız bizzz bende pcos var sizde sorun nedir
içimden bir his aşılaman tuttu diyorrr sol tarafındaki his ondandır belki ama yinede çok beklenti içine girme yıkımı kötü olur olumsuz bir durumda allah korusun
hayırlısı olsun be canımm anlıyorum seniii ama yapacak bişey yok pes etme 2. de şans daha yüksek diyolar
goncaaa beni anlatmışsınnn
geçen aralıktan beri korunmuyoruz bizde 1,5 yıldır bende hsg çektirdim 4 ay önce hatta 2 ay içinde olur dedi dr. ama yokk ondan çok umutluydum oda olmadı
aşılamadamı acı oldu :18: bende 2 aydır niyetlendim çünkü dr bekle dedi ama olmuyo işte niye beklim artık yapalım dedim aşaılamyı
bu kezde yum. zamanına eşim olmadı burda kaldı bu ayda ben yokum yine ertelendi artık temmuzda kesin diyorum
bende kaç defa kan verdim hele klomen le tutmadığında yıkıldım ama napalım zamanı değil demekki herkes o kadar kolay kalırken biz her yolu deneyip neden kalamıyoruz düşünmeden edemiyorum
eşin sperm testi verdimiiii
normal diyorlar cnm aklını ona takma aşılama olmamışsn gibi davranmalısn zor ama yapmak zorndasn olumsuz düşnme inş. tutarda bebişin gelir
normal diyorlar cnm aklını ona takma aşılama olmamışsn gibi davranmalısn zor ama yapmak zorndasn olumsuz düşnme inş. tutarda bebişin gelir
Çook olumlu düşünüyorum. Yatıp dinleniyorum normal hayata devsm. Önceden tatil olsun da yatsam derdim simdi diyom ki bir an önce pazartesi olsun da mesai başlasın yoksa vakit geçmez :)))
inşllh tutmuştur ben çok korkuyorum oyüzden anestezili olacak rahmim sola dönük belki oyüzden acırmış çok acıyor diyenlerde var hiç acımıyor diyende riske giremiyorum oyüzdennn
kaç yıldır istiyorsun benimde ilk aşılamam olacak aama klomen bende işe yaramadığı için iğneye kullanacağız bizzz bende pcos var sizde sorun nedir
içimden bir his aşılaman tuttu diyorrr sol tarafındaki his ondandır belki ama yinede çok beklenti içine girme yıkımı kötü olur olumsuz bir durumda allah korusun
Canım benimmm hiiiç korkma rahat ol oraya girince kendini salıver ve kucağına bebeğini alacağını düşün. Zahmetsiz rahmet olmaz :) bizim varikosel ameliyatımız vardı olduk. Ben beklemek istemedim ve asılama yaptırmak istedim. Valla inşallsh içine doğan his doğrudur :)) cümle müslümanın çocuğuna içinde de bize nasip etsin inşallah Rabbim anne olmayı :)) aaaaamiiiiiiiiiiinnnn :)
ben hasta oldum tutmadı yineeşimin spermleri çok yüksek hatta yıkanmış hali bile 95 milyon kısmet biraz ara vericem tedaviye çok yıprandım şöyle güzel bi tatil yapıcam hatta bugune kadar aldığım ufak tefek bütün bebek eşyalarını kaldırıp çöpe attım nası bi ağlama krizine girdiğimi düşün artık sokakta bebek görsem ağlıyorum bunalımdan çıkmam lazım önce
Bi de canım bibuçuk yıldır istiyoz
Canım benimmm hiiiç korkma rahat ol oraya girince kendini salıver ve kucağına bebeğini alacağını düşün. Zahmetsiz rahmet olmaz :) bizim varikosel ameliyatımız vardı olduk. Ben beklemek istemedim ve asılama yaptırmak istedim. Valla inşallsh içine doğan his doğrudur :)) cümle müslümanın çocuğuna içinde de bize nasip etsin inşallah Rabbim anne olmayı :)) aaaaamiiiiiiiiiiinnnn :)
amin canım inşallhhhhhhh
Çook olumlu düşünüyorum. Yatıp dinleniyorum normal hayata devsm. Önceden tatil olsun da yatsam derdim simdi diyom ki bir an önce pazartesi olsun da mesai başlasın yoksa vakit geçmez :)))
aynen öle ew ortamı bi dönmden snra sıkıcı geliyo insana kendinide fazla yorma cnm
Kızlar 2 gecedir acayip bir kasık ağrısıyla uyanıyorum. Sanki biri sağ ve sol kasıklarımı büzüştürüp geri bırakıyoniye böyle oluyor anlamadım. Tuhaf bir acı veriyor bu durum ve uykumdan uyandırıyor. Yardımınıza ihtiyacım var
İnş bebiştendir tatlım ama strestende olabilir. Kafana takıyor musun çok ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah bir sıkıntı yoktur mrak etme. Belki de hamişsindir inşallah tabi :)Yok tatlım hatta ilk denemem tutmayabilir olmazsa da denemiş olurum diye gayet rahatım aslında, hatta olmazsa olmaz gözüyle baktım hep. Aslında sıkıntım 2 gündür olması, başka bişimi oldu acaba diye şüphelendim. Regl dönemlerim çok iyi geçer benim öyle çok ağrı sızı çekmem. 2 gecedir bu olayı yaşayınca korktum niye böyle oluyor diye düşünmeden edemedim. Başka bi sıkıntım mı var acaba :44::44::44::44:
İnşallah bir sıkıntı yoktur mrak etme. Belki de hamişsindir inşallah tabi :)
Hayırlısı olsun bakalım. Umarım bu gece aynı şey olmaz :44:
İnşallah. Benim de sol tarafımda böle sanki bi yumruk var. Sağ tarafımı farklı sol tarfımı farklı hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?