Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşllh tuttmuştur canım aşılaman bende pazartesi günü gideceğim iğnelere başlayacağız önümüzdeki 10 gün içinde aşılama olacağım herhangi bir problem olmazsa inşllh aşılama nasıl zor bir işlemmi

ben hasta oldum tutmadı yine eşimin spermleri çok yüksek hatta yıkanmış hali bile 95 milyon kısmet biraz ara vericem tedaviye çok yıprandım şöyle güzel bi tatil yapıcam hatta bugune kadar aldığım ufak tefek bütün bebek eşyalarını kaldırıp çöpe attım nası bi ağlama krizine girdiğimi düşün artık sokakta bebek görsem ağlıyorum bunalımdan çıkmam lazım önce

Sevgili arkadaşım, Allahım inşallah hakkınızda hayırlı olacak zamanda (inşallah o zaman çooook yakındır) bebişinizi yollar. Güzelce tatilini yap ve kafanı boşalt hem bakarsın misafirin o zaman gelir :) her şey güzel olacakkkkkkk inşallahhhhh :))

Kızlar 2 gecedir acayip bir kasık ağrısıyla uyanıyorum. Sanki biri sağ ve sol kasıklarımı büzüştürüp geri bırakıyo niye böyle oluyor anlamadım. Tuhaf bir acı veriyor bu durum ve uykumdan uyandırıyor. Yardımınıza ihtiyacım var

İnş bebiştendir tatlım ama strestende olabilir. Kafana takıyor musun çok ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş bebiştendir tatlım ama strestende olabilir. Kafana takıyor musun çok ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok tatlım hatta ilk denemem tutmayabilir olmazsa da denemiş olurum diye gayet rahatım aslında, hatta olmazsa olmaz gözüyle baktım hep. Aslında sıkıntım 2 gündür olması, başka bişimi oldu acaba diye şüphelendim. Regl dönemlerim çok iyi geçer benim öyle çok ağrı sızı çekmem. 2 gecedir bu olayı yaşayınca korktum niye böyle oluyor diye düşünmeden edemedim. Başka bi sıkıntım mı var acaba :44::44::44::44:

İnşallah bir sıkıntı yoktur mrak etme. Belki de hamişsindir inşallah tabi :)

Hayırlısı olsun bakalım. Umarım bu gece aynı şey olmaz :44:

İnşallah. Benim de sol tarafımda böle sanki bi yumruk var. Sağ tarafımı farklı sol tarfımı farklı hissediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…