Bende öyle bir akıntı olmadı smeardan sonra, ama rahim filminden sonra olmuştu doktor birikmiş kan olduğunu onun atıldığını ve sorun olmayacağını söylemişti. Aşılama evet uzun bir süreç malesef ama inşaallah sonu hayırlı olur.kızlar selam..bugün aşılama için progesteron ve 2 tane başka tahlil için kan verdim..ayrıca smear örneği verdim.1 ay sonra sınucunu alacağım..benim merak ettiğim bişey var semar testini daha öncede yaptırdım hiç bi sorun yaşamadım..bu sabah smear örneğinden sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı..sizlerde de böyle bişey oldu mu?
ayrıca aşılama bayaüa uzun bi süreçmiş bütün testlerden sonra bakılacakmış uygun mu değil mi diye..
ben de haziran ilk haftasında yaptırım sanırım olmadı .. adet kanına benzer kanamam başladı 14. günde
Merhaba bende 12 haziranda yaptirdim perşembe tahlil günüm bende bel agrisi gögüslerde sızlama oluyor sizde ne belirtiler var
dün idrar testi yaptım çıkmadıama karnım ağrıyor normal adet beirtileri yani, eşim bir iki dün bekleyelim öyle yaptıralım dedi acaba adet olup hamile kalanlar var mı?
evet haklısın bir gün daha bekleyip tam adet mi oldum anlamam lazım, adet olursam gerek kalır mı ?
slm kızlar benımde bugun aşılamam yapıldı dualrınızı bekliyorum
benım gıbı bekleyenlere rabbm sabır versın ınsallahh aşılamalarımız tutar ve bızde bu ay bebıslerımıze kavuşuruz
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
aminnnnn teşekkür edıyorum
İnşallah güzel haberler alırız. Benzer ağrılar bende de oluyor.
İnşallah benim 29 mayıstaydı son adetin 12 mayista asilama yapildi 15 gün sonra adet olmazsan test yapalim dedi Dr 26 haziranda 15 gün oluyor yarin yapsam evde testi çikarmi acaba merak ediyorum varmi yokmu
İçini rahatlatmak istiyorsan evde deneyebilirsin ama iyi ya da kötü sonuca hazırlıklı olup kan testinide ne olursa olsun yapmanı öneririm. Bende dayanabilirsem ve reglim gecikirse 1 hafta sonra deneyeceğim. Yani 24. gün falan oluyor. Tabi regl olmazsam :)
Test yaptigim gün gelir genelde senin kaç günün kaldı geçmek bilmiyor zaman
Benim düzenli bir regl günüm yok maalesef :44: kafasına ne zaman eserse geliyor..
Asilaman ne zaman yapildi
13 Haziran Cuma yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?