Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende öyle bir akıntı olmadı smeardan sonra, ama rahim filminden sonra olmuştu doktor birikmiş kan olduğunu onun atıldığını ve sorun olmayacağını söylemişti. Aşılama evet uzun bir süreç malesef ama inşaallah sonu hayırlı olur.

Merhaba bende 12 haziranda yaptirdim perşembe tahlil günüm bende bel agrisi gögüslerde sızlama oluyor sizde ne belirtiler var

evet haklısın bir gün daha bekleyip tam adet mi oldum anlamam lazım, adet olursam gerek kalır mı ?

Mesela benim doktorum şu gün test yap demedi. 14. gün ya da 15. gün demedi. Regl olmayı bekle dedi. Eğer regl olmazsan 1 hafta sonra test yap dedi. Yok regl olursa reglinin 2. ya da 3. günü test yap dedi. Bana da bu şekilde söyledi yani.. Bende beklicem test yapmıcam inşallah :)

slm kızlar benımde bugun aşılamam yapıldı dualrınızı bekliyorum
benım gıbı bekleyenlere rabbm sabır versın ınsallahh aşılamalarımız tutar ve bızde bu ay bebıslerımıze kavuşuruz

İnşallah güzel haberler alırız. Benzer ağrılar bende de oluyor.

İnşallah benim 29 mayıstaydı son adetin 12 mayista asilama yapildi 15 gün sonra adet olmazsan test yapalim dedi Dr 26 haziranda 15 gün oluyor yarin yapsam evde testi çikarmi acaba merak ediyorum varmi yokmu

İnşallah benim 29 mayıstaydı son adetin 12 mayista asilama yapildi 15 gün sonra adet olmazsan test yapalim dedi Dr 26 haziranda 15 gün oluyor yarin yapsam evde testi çikarmi acaba merak ediyorum varmi yokmu

İçini rahatlatmak istiyorsan evde deneyebilirsin ama iyi ya da kötü sonuca hazırlıklı olup kan testinide ne olursa olsun yapmanı öneririm. Bende dayanabilirsem ve reglim gecikirse 1 hafta sonra deneyeceğim. Yani 24. gün falan oluyor. Tabi regl olmazsam :)

Test yaptigim gün gelir genelde senin kaç günün kaldı geçmek bilmiyor zaman

13 Haziran Cuma yapıldı.

Benden bir gün sonra kaç yumurtan vardi asilamadan sonra benim kasigim agridi 5. 6 gün sonra yine solkasigimda şişkinlik sanki orda bisey varnis gibi oldu son 6 gündür bisey hissetmiyordum ama dün ve bugün belim agriyor göğslerim sizliyor sivilcem cikti korkuyorum tutmadimi ki sendeki değişiklikler nelerdi benim ilk asilamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…