Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya ne bileyim hastahaneyede umutla gidip negatif almak daha çok zer gibi geliyor,bilmiyorum kararsızım

şu an senin adına ben de kararsızım cnm, ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum da test yapardım sabah gitmeden, orası kesin

ya ne bileyim hastahaneyede umutla gidip negatif almak daha çok zer gibi geliyor,bilmiyorum kararsızım

Bence bekle. benim ki negatif çıktı evde. Sonra kendimi avuttum idrarda yanlıştır diye. Ümitlendirdim kendimi belki de. Ama direk hastanede öğrenseydim belki kendimi o kadar çok ümitlendirmeyecektim. birde tam tersini düşün. Eğer pozitif sonuç alır hastanede negatif olduğunu öğrenseydim daha da çok üzülecektim. Bilmiyorum yani. İnşallah pozitif sonucunu alacak ve bizi de mutlu edeceksin. Ama bekle hastaneyi olur mu?

sen nerdesin kaçakkk

bugün dayak günü buralardayım kığıızz, aşılama olamadığımdan bişey yazmıyom. paylaşamıyorum çünkü heyecanlarınızı hislerinizi, ne hevesliydim oysa.. ama burdayım yani okuyom hep gelişmeleri

14 gün say gel dedi işte, cuma gideceğim, perşembe akşamı kendim yapsam mı diyorum, yoksa boş umutla gitmeyeyim hastahaneye diye bilmiyorum kararsızım :18::18::18:

Bende kan testi yaptırmadan birgün önce idrara bakmak istiyorum.

inşallah canım bende çok sıcak değilim teste ama, yinede merak işte

ya ne demek o, sende bir dahaki ay olacaksın,bende senin heyecanını paylaşmıcam görürsün

kızlar selam..bugün aşılama için progesteron ve 2 tane başka tahlil için kan verdim..ayrıca smear örneği verdim.1 ay sonra sınucunu alacağım..benim merak ettiğim bişey var semar testini daha öncede yaptırdım hiç bi sorun yaşamadım..bu sabah smear örneğinden sonra kahverengi akıntım gelmeye başladı..sizlerde de böyle bişey oldu mu?

ayrıca aşılama bayaüa uzun bi süreçmiş bütün testlerden sonra bakılacakmış uygun mu değil mi diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…