14 gün say gel dedi işte, cuma gideceğim, perşembe akşamı kendim yapsam mı diyorum, yoksa boş umutla gitmeyeyim hastahaneye diye bilmiyorum kararsızım :18::18::18:
ya ne bileyim hastahaneyede umutla gidip negatif almak daha çok zer gibi geliyor,bilmiyorum kararsızımSakın kendin evde yapma. ben o hataya düştüm. Sen bekle cumayı
14 gün say gel dedi işte, cuma gideceğim, perşembe akşamı kendim yapsam mı diyorum, yoksa boş umutla gitmeyeyim hastahaneye diye bilmiyorum kararsızım :18::18::18:
ya ne bileyim hastahaneyede umutla gidip negatif almak daha çok zer gibi geliyor,bilmiyorum kararsızım
sizleri de böyle görünce dahada heyecanlandım :)
şu an senin adına ben de kararsızım cnm, ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum da test yapardım sabah gitmeden, orası kesin
ya ne bileyim hastahaneyede umutla gidip negatif almak daha çok zer gibi geliyor,bilmiyorum kararsızım
sende mi aşılama yaptırdın?
sen nerdesin kaçakkk
Çok sağol canım benim. Moral oldu valla
Bence bekle. benim ki negatif çıktı evde. Sonra kendimi avuttum idrarda yanlıştır diye. Ümitlendirdim kendimi belki de. Ama direk hastanede öğrenseydim belki kendimi o kadar çok ümitlendirmeyecektim. birde tam tersini düşün. Eğer pozitif sonuç alır hastanede negatif olduğunu öğrenseydim daha da çok üzülecektim. Bilmiyorum yani. İnşallah pozitif sonucunu alacak ve bizi de mutlu edeceksin. Ama bekle hastaneyi olur mu?
evet bende 13.de yaptırdım.
bende test yaptırır mıyım yoksa bekler miyim(regl) kararsızım.
ya ne demek o, sende bir dahaki ay olacaksın,bende senin heyecanını paylaşmıcam görürsünbugün dayak günüburalardayım kığıızz, aşılama olamadığımdan bişey yazmıyom. paylaşamıyorum çünkü heyecanlarınızı hislerinizi, ne hevesliydim oysa.. ama burdayım yani okuyom hep gelişmeleri
bu konuda çok kararsızımBende kan testi yaptırmadan birgün önce idrara bakmak istiyorum.
ya ne demek o, sende bir dahaki ay olacaksın,bende senin heyecanını paylaşmıcam görürsün
Allah hayırlı, sağlıklı versin birgün bizimde olacak inş. hemde bir kaç gün sonra alıcaz haberlerimizi :)
Teşekkür ederimm hepimizin ki inşaallah hayırlı olur:)Şimdiden hayırlı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?