Benden bir gün sonra kaç yumurtan vardi asilamadan sonra benim kasigim agridi 5. 6 gün sonra yine solkasigimda şişkinlik sanki orda bisey varnis gibi oldu son 6 gündür bisey hissetmiyordum ama dün ve bugün belim agriyor göğslerim sizliyor sivilcem cikti korkuyorum tutmadimi ki sendeki değişiklikler nelerdi benim ilk asilamam
Kaç yumurtam olduğunu bilmiyorum ama bir tanesi 19 mm ydi galiba. Diğerleri ne haldeydi bilmiyorum. Yumurtalarımın olgunlaşmasıda bayağı zaman aldı zatenaşılama sonrası hiç bişi hissetmedim. 5 gün sonraydı sanırım hafif kasıklarımda sızılar oldu. Birde 2 gece üst üste uykumdan uyandıracak şekilde sağ ve sol kasıkta acılar hissettim ve çok korktum. Uykumdan uyandırıyor olması pek hayra alamet değil gibiydi. Ama geçti sonra bidaha bi acı cekmedim. Tabi gögüs şişliği hep oldu. İğne vurulurken başlamıştı bende.. Benimde ilk aşılamam.
bugün benimde 7. günüm zaman durdu sanki inşallah hayırlı sonuçlar alırız :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım. İlk mi?
yok canım 2. aşılamam ilki özelde klomenle yapıldı 2. si ise araştırma hastanesi iğneyle bugün 7. günüm heyacanla bekliyorum. belim falan ağrıyor,kasıklarım da batmalar oluyor neyin alameti bilmiyorum. peki ya sen?
bende 18 haziranda oldum çok heyecanlıyım. senin belli olması gerek aslında ne zaman yapacaksın tahlil..Benim ilk, iğneyle yumurta geliştirdik. İşte 13 Haziran da da aşılamam yapıldı. Aynı belirtiler bende de oldu ve regl sancısımı diye düşünmeden edemiyorum :44:
bende 18 haziranda oldum çok heyecanlıyım. senin belli olması gerek aslında ne zaman yapacaksın tahlil..
Kızlar bana da doktor tarih vermedi regl zamanını bekle hasta olmaZsan bir hafta geçtikten sonra test yap dedi. Benim saat gibi maşşallah bi gün şaşmaz
Bekliyicem artıkın ama bir taraftan da diyom ki asılamadan sonraki 10.gün çıkar varsa da çıkar. Kantesti git yptır 10.gün diyo bi tarafım
bende 18 haziranda oldum çok heyecanlıyım. senin belli olması gerek aslında ne zaman yapacaksın tahlil..
Kızlar bana da doktor tarih vermedi regl zamanını bekle hasta olmaZsan bir hafta geçtikten sonra test yap dedi. Benim saat gibi maşşallah bi gün şaşmaz
Bekliyicem artıkın ama bir taraftan da diyom ki asılamadan sonraki 10.gün çıkar varsa da çıkar. Kantesti git yptır 10.gün diyo bi tarafım
Evet şimdi gitsem büyük ihtimal çıkar. Ama biraz daha bekleyeyim diyorum. Sanki ne kadar geç gidersem o kadar olurmuş gibi
Merhaba Kızlar
Ben de 20 Haziranda aşılama oldum.İlk aşılamamdı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok zor beklemek günler geçmek bilmiyor:18:
vaay kızlarr hepimiz test gününü bekliyoruz demek, çok heyecanlıııı:18::18::18:
vaay kızlarr hepimiz test gününü bekliyoruz demek, çok heyecanlıııı:18::18::18:
kalan 9 gün nasıl geçecek bilmiyorum sanırım aranızda en geç tarihli aşılama olan benim
geçeeerr, takma kafana, rahat ol, bol bol dinlen
bende çalışıyorum tatlımne yazıkki dinlenme şansım yok çalışıyorum
sorma :18::18: nasıl hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?