Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama en son kimysaldan sonra 10 ay geçti klomen+ovitrelle kullandım hala bişy yok bu ayda yne kloemn +ovitrelle kullancam olmazsa haziranda aşılama olcak....

hayırlısı olsun canım...kafadan atınca oluyor diyolar ama atmak mümkün değil ki..

eee haziranda başka aşılama yaptıracak olan kimse yok mu???

Merhaba arkadaşlar bende haziranda aşılama yaptırcam inşallah.. göbekten iğneye başladım bugün 3.cüsünü yaptım bakalım hayırlısı artık inşallah tez zamanda rabbim bizede annelik duygusunu tatdırır

Bende aşılama yaptıracağım bu 2. Olacak ilki Nisan'da yaptık ama olmadı.puregon iğne kullanıyorum. .62,5 verdi dozajı inş ikizciklerim olur

inşallah haziran hepimize uğurlu gelir....

Merhaba kızlar
En son baktığımda bu konu açılmamıştı, tekrar bakayım da açılmamışsa ben açayım derken gördüm ki xyzxyz başlatmış sohbeti
Biz de Haziran ayında ilk kez aşılama denemeyi düşünüyoruz. Aslında bu ay istedik, araştırma hastanesine gittik, muayene, kan, tahlil, test, kontrol vs.. derken, 10 Mayısta hsg de olunca tabi gelecek aya kaldı aşılama.
Şimdi adet tarihimi bekliyoruz.. en geç 5 haziranda olurum sanırım. 2. günü gidip muayenemi olup, klomenimi alır gelirim kanımca
Herkese bol şans.. Hakkımızda hayırlısı olsun. Miraç kandilimiz hayırlara vesile olsun..

Son düzenleme:
selam kızlar ben de 3 senelik evliyim.gecen ay yumurta takibine başladık.çatlatma iğnesi vs.olmadı.bu ay göbekten iğne oluyorum 6.günüm.tahminimce 1 haziranda aşılama yaparlar.artık hayırlısı.Allahım isteyen herkese hayırlı evlat ve hayırlı anne oluşu nasip etsin.bu mübarek günde bebek isteyen herkes için dua edelim.unutmayalım :)

Son düzenleme:

merhaba bende 14 aydır bekliyorum testler iyi çıktı hsg,yumurta takibi,spermiogram... ama olmuyor işte. Tüp bebek için gittik merkeze Zeynep kamile önce aşılama deneyelim dedi Dr. kan aldılar adetimin üçüncü günü gitmiştim. 15 gün sonraya randevu aldım,tekrar kan alınacak en erken ne zaman olur aşılama?? hazirana yetişir mi 14-15 haziran gibi adet olucam..

Arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun.topikteki arkadaşlarımın rabbim ne muratları varsa tez zamanda nasib etsin.bende adet olmayı bekliyorum hala.hepimizin Allahım yardımcısı olsun:

rapor aldın mı canım?

rapor aldın mı canım?

rapor almadım kan testi sonra nüfus kaydı filan istediler.sanırım sonra rapor çıkarılır.rapor çıkarsa ne kadar ödeniyor hiç bilmiyorum süreç nasıl,fiyatlar nasıl ,ilk kez gidiyoruz devlet hastanesine kan,hsg,spermiogram,yumurta takibi tetkiklerimi özelde yaptırmıştım

o zaman sanıyorum raporlar tamamsa heyete göndeririler.2 hafta da rapor çıkar.ondan sonra iğne veya hap hangi tedaviyi uygulayacaklarsa karar verirler.adetin 2,3 veya 4üncü günü gidersin yumurtalık takibin ve ilaçların için..tahmini 15 gün sonrada aşılaman yapılır

o zaman aşılama haziran sonu oluyor canım eğer raporu,ilaçlarımı filan yetiştirirlerse.. bende ev taşıycam bu arada sakıncası olur mu acaba aşılamadan sonra kaç gün dinlenmek gerekir

o zaman aşılama haziran sonu oluyor canım eğer raporu,ilaçlarımı filan yetiştirirlerse.. bende ev taşıycam bu arada sakıncası olur mu acaba aşılamadan sonra kaç gün dinlenmek gerekir

ben 3 gün izin almıştım iş yerinden.pazar günüde girdi araya 4 gün dinlendim.zaten ikinci gün hayatına devam et dediler bana ama sadece eğilme bişi kaldırma dmişlerdi.ev taşımak riskli..gerçi benim olmadı ama.olsun belli olmaz bu işler.Rabbim hayırlısını versin

hepimiz mutlu haberi alırız inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur.. arkadaşımda benim gibi her regl oluşunda ağlıyordu bu ay da olmadı diye, evde test yapınca ikinci çizgiyi görmüş ve inanamamış eşi sevinçten ağlamış.. moralimizi yüksek tutalım arkadaşlar Allahım bizlere de nasip etsin sağlıklı güzel bebekler

amin cnm hayırlısıyla...

rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

amin canım arkadaşlarım.bu arada benim adetimi bir miktar geçti.her ay iki gün öne geliyordu.24- 26 sında olmam gerekti ama hala olmadım.idrar testi negatif gösteriyor ama geç yumurtladım sanırım.inşallah gelir bu ay bebişler

Belli olmaz bakarsın bir süpriz oluverir ve hamilesindir bence kan testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…