canim ben devlete gitmiyorum...bahsettigin rapor hakkinda pek bilgim yok maalesef canim...peki sen asilama filan denedin mi tup bebege gecmek istiyorsun???
arkadaşlar benim bu ay da olmadı..dün han tahlili yaptırdım..şüpheli ilişkinin üzerinden 8 gün geçti.çıkmadı...ama halen adette olmadım.geçen ay 28 nisanda adet oldum en son..Geç yumurtalmışta olabilirim ama belki artık ramazan sonraya bırakıcam bu işi... üzgünüm.
bizde 11 aydır dniyoruz bat 7 haziran olmazsa aşılamayı denicez gerek kalmaz inşallah
hayırlısı olsun canım sıkma canını her şerde vardır bi hayır..bende dün ilk aşılamamı oldum hayırlısı bakalım..
biraz bahseder misin nasıl geçti? önümüzdeki günlerde bende aşılama yaptıracağım ve yaklaşık 10 gündür uyku uyuyamıyorum
canım muayeneden pek farklı değil sen bişey anlamıyosun zaten o yüzden hiç stres yapma.. :) sabah erken saatte eşinden sperm örneği alcaklar onu hazırlıcaklar bi kaç saat sonrada aşılaman olur ..çok stres yapma yoksa yumurtaların stresten etkilenir kafanı dağıtmaya çalış
bir türlü kendimi telkin edemiyorum,düşünme diyorum ama çıkmıyor aklımdanzaten ilk kür gonal f yeterli gelmedi büyüme için, ikinci kürü kullanıyorum şuan. hepimiz için hayırlısı olsun umarım seninde aşılaman tutar, güzel haberlere ihtiyacımız var
Allah razı olsun canım rabbim hepimizide sevindirsin inşallahbak ben aşılama yapılacağı gün bir duş aldım kalktım namazımı kaldım zemzem ve hurma vardı onları yedim içtim Allah ıma çok dua ettim öyle gittim o zaman öyle rahatladım ki zaten bizim elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyo sen de öyle yap canım çok dua et kendini Allah a teslim et o zaman inan ki çok rahatlarsın :) Aklına hiç negatif şeyler getirme hep pozitif düşün pozitif olsun
huzur verdin, çok sağol
canım muayeneden pek farklı değil sen bişey anlamıyosun zaten o yüzden hiç stres yapma.. :) sabah erken saatte eşinden sperm örneği alcaklar onu hazırlıcaklar bi kaç saat sonrada aşılaman olur ..çok stres yapma yoksa yumurtaların stresten etkilenir kafanı dağıtmaya çalış
test günü ne zmn cnm? hakkında hayırlısı olsun. benim adetimin 3. günü yarın, randevum öğleden sonra. eksik belge falan deyip gelecek aya atmaya kalkmazlar inşallah
amin canım inşallah13 haziranda ama ben 12. günümdede test yaptırcam değer artıyomu takip etmek için sen nerde yaptırcaksın devlettemi özeldemi ? inşallah bi aksilik çıkmaz yaa hemencecik olsun bitsin sonra gelsin bebişler
aa, senin aşılama ne zmn olmuştu ki cnm 13 haziran geç değil mi? :44: ben devlete başladım ki birkaç başarısız müdahale olursa tüp bebek için de rapor çıkartabileyim.
30 mayısta yapıldı aşılamam heycanlı bekleme içindeyim bende :) valla doktor bana 2 hafta sonra test yap dedi :) ayy ben devlette bi aşılama safhasına gelememiştim her ay bişe çıkardılar en sonunda sinirlendim gittim özele
valla daha başlamadan niyetimi de moralimi de bozmayayım diyorum ama daha akşam yemeğinde eşimle konuştuk, dedim şu eksik bu hatalı bilmem ne derlerse "hayatta başarılar" deyip çıkar gelirim özele giderizhayırlısı bakalım yarın ola hayrola
cnm 30 mayısta olduysan 12. gün yapabilirsin test işte sen hesapla10 haziran mı oluyo
hahaha aynen sende benim kafadansınevet 10 yada 11 haziranda bi test yaptırcam birde 13 ünde yaptırcam bakalım inşallahh hayırlı sonuç alırız yaa çok istiyorum artık pozitif olsun inşallah senide oyalamazlar bi terslik çıkarmazlar
Selam hanımlar bende yarın sabah 10 da ilk defa aşılmam olucak dua edin banada lütfen 18 aydır sebepsiz infertilite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?