2-3 gün daha bekleyelim yaptıracağım...inşallaaahh tedaviye gerek kalmadan gelmiştir bebeğim.Belli olmaz bakarsın bir süpriz oluverir ve hamilesindir bence kan testi yaptır
2-3 gün daha bekleyelim yaptıracağım...inşallaaahh tedaviye gerek kalmadan gelmiştir bebeğim.
inşallah canım sonucu yaz buraya ama :)
İnşallah sevincimi paylaşırım.hep hüzünümü paylaştım ama bu sefer çok değişik hissediyorum.sanki geç yumurtladığım için testte negatif çıksada inanasım gelmiyor..kendimi gerçekten hamile hissediyorum...Allahım hiçbirimize aratmadan versin inşallah.
aminnn canım :) inşallah hamilesindir rabbim yüzüne bakmıştır inşallah :) benimde yakında aşılamam olcak çok heycanlıyım eğer hamileysen benim içinde çok dua et hamilelerin duası kabul olurmuş
Aşılaman ilkinde hemen tutuversin inşallah uğraşmadan hemen hamile kalırsın rabbim dualarımızı kabul etsin.
rapor aldın mı canım?
rapor almadım kan testi sonra nüfus kaydı filan istediler.sanırım sonra rapor çıkarılır.rapor çıkarsa ne kadar ödeniyor hiç bilmiyorum süreç nasıl,fiyatlar nasıl ,ilk kez gidiyoruz devlet hastanesine kan,hsg,spermiogram,yumurta takibi tetkiklerimi özelde yaptırmıştım
merhaba kızlar, aşılama raporundan bahsediyorsunuz sanırım, bana da bilgi verir misiniz?
evet canım...devlet hastanesine gidiyorsan öncelikle infertilite bölümünden randevu alıyosun.çeşitli tahliller istiyolar onları yaptırıyosun.bunun sonucuna göre aşılama yda tüp bebeğe karar veriyorlar.sonra raporunu bölümüne götürtüp ilaçlarını yazdırıyosun.
arkadaşlar benim bu ay da olmadı..dün han tahlili yaptırdım..şüpheli ilişkinin üzerinden 8 gün geçti.çıkmadı...ama halen adette olmadım.geçen ay 28 nisanda adet oldum en son..Geç yumurtalmışta olabilirim ama belki artık ramazan sonraya bırakıcam bu işi... üzgünüm.
elimde 1 tane ovülasyon testi vardı 21.gün yaptım ve çizgi koyuya yakın çıktı.geçen salı değerlendirdik ama dün kan testim sıfır çıktı.malesefsat'ına göre test yaptın sanırım ama şüpheli ilişki diyosun. ne zmn yumurtladın peki biliyor musun?
elimde 1 tane ovülasyon testi vardı 21.gün yaptım ve çizgi koyuya yakın çıktı.geçen salı değerlendirdik ama dün kan testim sıfır çıktı.malesef
21. gün çok geç değil mi? hep böyle geç mi yumurtlarsın? eğer öyleyse şimdiden üzülmenin anlamı yok ki
genellikle geç yumurtluyorum ben..tembellik varda yumurtalıklarda..ama adetlerim son 8 ay düzenli oldu.28 günde bir.şimdi normal olmam gereken tarihi 26sıydı.ama hala olmadım.iki ihtimal var..ya geç döllenme oldu yada aadet düzenim yine bozuldu
evet canım kendiğinden düzen girmişti.cevabın için teşekkür ediyorum.içime bir nebze olsun su serptin.kendiliğinden mi düzene girdi 8 aydır. ve 21. koyuya yakın bile çıkması ilginç. dediğin gibi gecikme olması muhtemel o zmn. hakkında hayırlısı olsun cnm. dua edip beklemeye devam
merhaba hanimlar,
bende bu ay tekrar asilama olucam Rabbim kismet ettiyse..bundan once 2 asilamam husran..subat ve mayista...bu ayda olursa 3 olacak..Allahin hakki 3 tur, 3 olsun sunnet olsun diyerek basliycaz...insaAllah bu ay Rabbim yuzlerimizi guldurur..hayirlica sagliklica gebe kaliriz...kullandigim ilac klomen...
merhaba hoşgeldin. sen şu tüp bebek raporu hakkında ne biliyorsun tontriko? ben dün bir başlık açtım bu konuyla ilgili ama doyurucu ve net bilgiye ulaşamadım henüz. devlet hastanesine mi gidiyorsun aşılama için? tüp bebek için rapor çıkartmayı düşünüyor musun? evetse hastanenin şartları nedir bu konudaki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?