Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sen de aşılamadan sonra ne oldu ağrı sızı olarak arkadaşım

Aşılamadam sonra bacaklarımı çok kastığım için iki gün bacaklarım agrıdı. O çatalda bebek doğurmak için değilde tedavi için olmak agır bir imtihandı. O yuzden baya sıkmıştom kendimi ama asılamamda ne kanama oldu ne bişey. Asılamadan sonra akıntım arttı. Başka da bişey yok

Amiiinn :).c.tesı teste gidecem demişsin vücüdun da agrı sızı olarak ne var arkadaşım bilgi sahibi olalım benim bacaklarım çok ağrıyo arar da kasıklarım daha ikinci gün bitti

Hafif kasık ağrıları ve gögüste hassasiyet oldu bende (iğneden beri vardı ama). Birkaç gece de uykumdan uyandıran kasık ağrılarım oldu. Ben sanırım regl olcam yaaa bel ağrım başladı, baş ağrım başladı.... Ve dün akşamda durup dururken ağladım (regl olacağım zaman hep beni ağlama tutar) Bi gerginlik bi sinir durumları içindeyim. Bu tutmadı gibi....

Hm anladım camm saol teşekkür ederim mevlamhahayırlısı ile nasip etsin inş

Bunlar hamilelik de de olan şeyler canm inş tutmuştur az kaldı c.tesi ye

Ayyyy benimde asılamadan sonrali iki gün basım felaketti yaaaa

canm sen aşılama yaptırdın ozman? birde tutmama ihtimali var her ay güçte yetmez nasıl olucak bilmiyorm klomenle dahı hamıle kalabılıyordum (düşük yapsamda) gözüm korktu valla çok kararsızım umudumda kalmadı olması ayrı dert olduktan sonra düşme korkusu bir baska dert allahım hepimize yardım etsin

Regl oldum ben bu sabah 😔 3. Aşılamamda hüsran...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi yaaaa ((( üzülme arkadasım eminim nasibin bir yerde bekliyordur seni

Amin inşallah yardım eder Mevla

İnş cnm 4 ayda 3 aşılama yoruldum biraz. Bi yandanda olsun istiyorum

Olucak olucak. Ama bizi biraccık yora yora olucak :) ümitsizlik yoookkk :)
tüp e mi geçicwksin şimdi bi planın var mı arkadasım

Olucak olucak. Ama bizi biraccık yora yora olucak :) ümitsizlik yoookkk :)
tüp e mi geçicwksin şimdi bi planın var mı arkadasım

Ewet cnm biraz dinlenip tüp bebek düşünüyorum. İki defada tüp yaptırmıştım ben. 5 tedavi olunca 2 senede üzülüyor insan.

Ewet cnm biraz dinlenip tüp bebek düşünüyorum. İki defada tüp yaptırmıştım ben. 5 tedavi olunca 2 senede üzülüyor insan.

Evet emin ol anlıyorum seni. Ama zahmet olacak ki rahmet olsun de mi.
Peki arkadasım, nedir sıkıntı doktorlar ne diyor problemden ötürü.

Evet emin ol anlıyorum seni. Ama zahmet olacak ki rahmet olsun de mi.
Peki arkadasım, nedir sıkıntı doktorlar ne diyor problemden ötürü.

Eşimden kaynaklı cnm. Varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl önce. Aşılama değerine yükseldi ama 3 kez yaptırdık tutmadı. Imtihan işte inş kazanırız. Sen ne zaman yaptırdın cnm?

Yaaa bizde varikoselden ameliyat olduk. Değerlerimiz yükseldi ama simdi sende böyle diyosun offf morfoloji falan nasıl sizde?? Aşılamada değerleriniz nasıldı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…