Eşimin izin sorunu vardı sabahtan sperm verdi ve gitti ben de öğleden sonra annem babam ve kuzenimle gittim işlemden sonra odaya kimseyi almıyorlardı tek başıma yattım orda
canım yaazaten o çatala yatmak bi dert,kalakmak bi dert, aman be kadın olmak başlı başına dert zaten :78::78::78:
ne yazıkki dinlenme şansım yok çalışıyorum
larvaay kızlarr hepimiz test gününü bekliyoruz demek, çok heyecanlıııı:18::18::18:
lar
ayyy hadi inşallah hepimiz hayırlı sonuç alırız. hepiniz test yapın
ca bildirin burdan.
Ya benimde o jel dökülmeye başladı. Önceden hiç çıkmazdı. Şimdi döküntü şeklinde parça parça gelmeye başladı niye acaba??? :44::44::44: Senden gelen leke normal bişey olabilir. Regl olacak mıyım diye şüphelenme.
Crinone jel mi? O geliyo normal merak etme. İnş yerleşme için bi lekelenmedir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haziranın 18 bugün 8. günüm beklemek zor. inşallah beklediğimize değer sonuçlar alırız hayırlısıyla bol bol dua edelim. rabbim hayırlısını nasip eder inşallah..senin ne zaman oldu aşılaman
Evet canım crinone. İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Cuma sende yaptırıyor musun?
haziranın 18 bugün 8. Günüm beklemek zor. Inşallah beklediğimize değer sonuçlar alırız hayırlısıyla bol bol dua edelim. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah..
Leke devam etmezse regl olmazsam cuma ilk işim tahlile gitmek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin inşallah
2 gün var aramızda nerde yaptırdın
adana ç ü tıp fa
kültesinde yaptırdım peki ya sen???
hadi hayırlısı diyelim.istanbul zeynep kamil
hadi hayırlısı diyelim.sonucu iyi olur inşallah. seninde belinde ve kasıklarında sancılar oluyormu. benim çok
fazla oluyor bazen regl olacakmışım gibi kasıklarım sızlıyor. korkuyorum işte o zaman acaba tutmadımı diye.
Merhaba Kızlar
Ben de 20 Haziranda aşılama oldum.İlk aşılamamdı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok zor beklemek günler geçmek bilmiyor:18:
canım yaazaten o çatala yatmak bi dert,kalakmak bi dert, aman be kadın olmak başlı başına dert zaten :78::78::78:
Selam aynı gün aşılama olmuşuz. Benimde ilk ve benim için de beklemek zor. Benden yoğun beyaz sarı akıntı geliyor. Acaba gebelik belirtisi olur mu bu
evet tatlım cuma gideceğim hastahaneye :18::18:aynen öyle yaaa senin sonuç cuma mı belli olacak şimdi
evet tatlım cuma gideceğim hastahaneye :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?