Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eşimin izin sorunu vardı sabahtan sperm verdi ve gitti ben de öğleden sonra annem babam ve kuzenimle gittim işlemden sonra odaya kimseyi almıyorlardı tek başıma yattım orda

canım yaa zaten o çatala yatmak bi dert,kalakmak bi dert, aman be kadın olmak başlı başına dert zaten :78::78::78:

Crinone jel mi? O geliyo normal merak etme. İnş yerleşme için bi lekelenmedir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Crinone jel mi? O geliyo normal merak etme. İnş yerleşme için bi lekelenmedir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım crinone. İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Cuma sende yaptırıyor musun?

haziranın 18 bugün 8. Günüm beklemek zor. Inşallah beklediğimize değer sonuçlar alırız hayırlısıyla bol bol dua edelim. Rabbim hayırlısını nasip eder inşallah..

amin inşallah
2 gün var aramızda nerde yaptırdın

istanbul zeynep kamil
hadi hayırlısı diyelim. sonucu iyi olur inşallah. seninde belinde ve kasıklarında sancılar oluyormu. benim çok
fazla oluyor bazen regl olacakmışım gibi kasıklarım sızlıyor. korkuyorum işte o zaman acaba tutmadımı diye.

belimde yok ama kasıklarıma ara ara ince sancılar giriyor

Merhaba Kızlar
Ben de 20 Haziranda aşılama oldum.İlk aşılamamdı nasıl bekleyeceğim bilmiyorum çok zor beklemek günler geçmek bilmiyor:18:

Selam aynı gün aşılama olmuşuz. Benimde ilk ve benim için de beklemek zor. Benden yoğun beyaz sarı akıntı geliyor. Acaba gebelik belirtisi olur mu bu

canım yaa zaten o çatala yatmak bi dert,kalakmak bi dert, aman be kadın olmak başlı başına dert zaten :78::78::78:

Kesinikle katılıyorum. Ona çıkınca aman Allahım vazgeçtim ben bebekten falan diye düşünmeye başlamıstım :))

Selam aynı gün aşılama olmuşuz. Benimde ilk ve benim için de beklemek zor. Benden yoğun beyaz sarı akıntı geliyor. Acaba gebelik belirtisi olur mu bu

Sanmıyorum canım çok erken çünkü sen nerde oldun aşılamayı

Rize özel şar da. Umarım gebelik belirtisidir yaaa :)) ne olmuş ki yani belirti olsa da sonra bende buraya hamişim diye yazsam da sonra herkesin hamiş haberini alsam da mutlu olsam :)) çok şey istemiyom sanırsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…