lar
ayyy hadi inşallah hepimiz hayırlı sonuç alırız. hepiniz test yapın
ca bildirin burdan.
Kesinikle katılıyorum. Ona çıkınca aman Allahım vazgeçtim ben bebekten falan diye düşünmeye başlamıstım :))
Hiç farklı birşey hissetmiyorum, sadece dün gece sol kasığımda biraz ağrı oldu,başka birşey yokooo çok az kalmış :)
belirti var mı hiç peki
vaay kızlarr hepimiz test gününü bekliyoruz demek, çok heyecanlıııı:18::18::18:
Hiç farklı birşey hissetmiyorum, sadece dün gece sol kasığımda biraz ağrı oldu,başka birşey yok
kızlar merhabalar bende bu ay aşılama yaptırıcaktım ama yumurtam gelişmedi klomenle her ay en azından 1 yumurta elde edıyordum aşılamay yaptırıcam dıye ıgneye gectım 10gun oluyo puregon a baslayalı yumurtalarım 7gundur 1ml dahı artmadı 7mlde kaldı doktorm dozu artırıcak ama tekrardan ıgne alıcam malesef hatta 1 degıl 2 ıgne alabılırmısım ben ıgneyı uygun almama ragmen 3 defa alırsam en az 750tl yapıcak artı aşılamaa ya bu tüp bebekten pahalıya gelıcek her ay 1250tl asılamaya vermek cok para bakıyorm defalrca deneyen arkdaslar var nasıl masraflarına yetısıyolar anlamadım ben devlet memuruyum ama ilk asılamada gozum korktu
Merhabaaa
Bizde nasipse yarin ilk aşılama tecrübemizi yaşiycaz😁😁😁
Dün 11. Gün kontrolülmde tam 1 kutu gunde 75ml dan gonal iğne bitirmiş olarak gttim ve dr ortam musait dedi rahim iç dokusu gelişmiş ve hazır yumurtamda 18mm olmuş. Dun Aksam hmn bir catlatma ignesi yaptirdi yrnda nasipse aşılama😀 dualariniza benide ekleyin nolur, Allah isteyen herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inş
Benim perşembe günü test olacaktı gerek kalmadı salı gece 12 sen sonra geldi sizlerden güzel sonuçlar bekliyorum 2 ikinci asilamayi deneyecegiz bu son olur inşallah
Merhabaaa
Bizde nasipse yarin ilk aşılama tecrübemizi yaşiycaz😁😁😁
Dün 11. Gün kontrolülmde tam 1 kutu gunde 75ml dan gonal iğne bitirmiş olarak gttim ve dr ortam musait dedi rahim iç dokusu gelişmiş ve hazır yumurtamda 18mm olmuş. Dun Aksam hmn bir catlatma ignesi yaptirdi yrnda nasipse aşılama😀 dualariniza benide ekleyin nolur, Allah isteyen herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inş
Benim perşembe günü test olacaktı gerek kalmadı salı gece 12 sen sonra geldi sizlerden güzel sonuçlar bekliyorum 2 ikinci asilamayi deneyecegiz bu son olur inşallah
Canım çok üzüldüm hayırlısıyla diğer aşılamandan güzel haberler alırız inşallah. Ama benim doktorum ne olursa olsun regl olursan bile 2 gün sonra kan testi yaptır demişti. Sen de bi denesen mi acaba :44::44:
Şuanda Dr sıra bekliyorum tekrar başlayacak aynı serüven sende regl olmayı bekleme asılamadan 15 gün sonra yaptır kana çıkar beklemek çok zor
Bende takip ediyorum sizleri gizli gizli:))) salı günü aşılamam oldu benimde. Mübarek Ramazan ayı hürmetine mevlam isteyen herkese ve bana da nasip etsin :)))
Bende takip ediyorum sizleri gizli gizli:))) salı günü aşılamam oldu benimde. Mübarek Ramazan ayı hürmetine mevlam isteyen herkese ve bana da nasip etsin :)))
Amiiinnnn inşallah canımcümlemize nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?