Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hiç farklı birşey hissetmiyorum, sadece dün gece sol kasığımda biraz ağrı oldu,başka birşey yok

Selam sanırım yarın test günün hayırlısı ile hamile olduğunu öğrenirsin inşallah. Belirtin var mı??

kızlar merhabalar bende bu ay aşılama yaptırıcaktım ama yumurtam gelişmedi klomenle her ay en azından 1 yumurta elde edıyordum aşılamay yaptırıcam dıye ıgneye gectım 10gun oluyo puregon a baslayalı yumurtalarım 7gundur 1ml dahı artmadı 7mlde kaldı doktorm dozu artırıcak ama tekrardan ıgne alıcam malesef hatta 1 degıl 2 ıgne alabılırmısım ben ıgneyı uygun almama ragmen 3 defa alırsam en az 750tl yapıcak artı aşılamaa ya bu tüp bebekten pahalıya gelıcek her ay 1250tl asılamaya vermek cok para bakıyorm defalrca deneyen arkdaslar var nasıl masraflarına yetısıyolar anlamadım ben devlet memuruyum ama ilk asılamada gozum korktu

Canım merhaba,
Bende 3 kutu gonal-f le anca yumurta geliştirebildim. 20 gün sürdü benimkide. Pahalıya patladı; ama bakalım sonucumuz ne olacak :44::44::44:
Çok masraflı çookk. Bide aşılama sonrası kullandığın ilaçlar ve jellerde cabası...

Merhabaaa
Bizde nasipse yarin ilk aşılama tecrübemizi yaşiycaz😁😁😁
Dün 11. Gün kontrolülmde tam 1 kutu gunde 75ml dan gonal iğne bitirmiş olarak gttim ve dr ortam musait dedi rahim iç dokusu gelişmiş ve hazır yumurtamda 18mm olmuş. Dun Aksam hmn bir catlatma ignesi yaptirdi yrnda nasipse aşılama😀 dualariniza benide ekleyin nolur, Allah isteyen herkese tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin inş

Benim perşembe günü test olacaktı gerek kalmadı salı gece 12 sen sonra geldi sizlerden güzel sonuçlar bekliyorum 2 ikinci asilamayi deneyecegiz bu son olur inşallah

Amiin canım. İnşallah aşılaman iyi geçer ve güzel haberler alırız senden

Benim perşembe günü test olacaktı gerek kalmadı salı gece 12 sen sonra geldi sizlerden güzel sonuçlar bekliyorum 2 ikinci asilamayi deneyecegiz bu son olur inşallah

Canım çok üzüldüm hayırlısıyla diğer aşılamandan güzel haberler alırız inşallah. Ama benim doktorum ne olursa olsun regl olursan bile 2 gün sonra kan testi yaptır demişti. Sen de bi denesen mi acaba :44::44:

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah ikincide olur üzülme arkadasım

Şuanda Dr sıra bekliyorum tekrar başlayacak aynı serüven sende regl olmayı bekleme asılamadan 15 gün sonra yaptır kana çıkar beklemek çok zor

Şuanda Dr sıra bekliyorum tekrar başlayacak aynı serüven sende regl olmayı bekleme asılamadan 15 gün sonra yaptır kana çıkar beklemek çok zor

Haklısın canım. İnşallah c.tesi teste gidicem regl olmazsam. Ara vermeden tekrar başlıyorsun öyle mi çok sevindim canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Bende takip ediyorum sizleri gizli gizli:))) salı günü aşılamam oldu benimde. Mübarek Ramazan ayı hürmetine mevlam isteyen herkese ve bana da nasip etsin :)))

Asılamadan sonraki 7. Günümdeyim ve ne olacak ne nitecek biran önce nbelli olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…