Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaaa bizde varikoselden ameliyat olduk. Değerlerimiz yükseldi ama simdi sende böyle diyosun offf morfoloji falan nasıl sizde?? Aşılamada değerleriniz nasıldı??

Ondada var problem tabi. İlk 2 sinde 8 milyon ileri hareketli %100 dü. 3. De 7 milyon %100 ileri hareketti. Sizin kaç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ondada var problem tabi. İlk 2 sinde 8 milyon ileri hareketli %100 dü. 3. De 7 milyon %100 ileri hareketti. Sizin kaç

Ooo senin %100 harekette tutmamış. bizim değerler şöyle. morfoloji ameliyat öncesi 2 idi ameliyat sonrası ilk testte 11 çıktı. Ameliyat öncesi %1,5 olan ileri hareket ameliyat sonrası %40 oldu ama bu seferde asılama yaptıracagımız zaman bi baktım yıkama öncesi ileri hareket hiç yok yıkama sonrası %15 olmuş. Uroloğumuza sorduk yıkamada baska işlemler yapılıyor ondan öyle çıkmış dedi. Üzülmeyin sıkıntı yoktur demişti ama şimdi gördüğüm kadarıyla bizim sansımız hiç yok

Selam sanırım yarın test günün hayırlısı ile hamile olduğunu öğrenirsin inşallah. Belirtin var mı??

Valla birşey hissetmiyorum, bu akşam test alıp yapacağım zaten,eğer yoksa boş umutla hastahanede beklemek istyemiyorm,olmadığını bilerek giderim daha iyi

Valla birşey hissetmiyorum, bu akşam test alıp yapacağım zaten,eğer yoksa boş umutla hastahanede beklemek istyemiyorm,olmadığını bilerek giderim daha iyi

Hakkındda hayırlısı olsun inşallahh. Test sonucunu buraya da yazar mısın

Öyle düşünme. Hiç problem olmadan çocuk sahibi olamayanlar var. Sadece herşeyin vakti ve saati var ama biz kullar acele ediyoruz. Yıpratıcı gerçekten 5 tedavi geçirmiş biri olarak söylüyorum bunu. Rabbim ol diyecek ve bizler anne baba olacağız

Sayı 50 milyon arkadaşm

Yok arkadasım yaaa bizim şansımız hiç yok belli. Çok ümitli olmayın da demişti zaten baska bir doktor ama işte insan ister istemez ümit ediyo

Yok arkadasım yaaa bizim şansımız hiç yok belli. Çok ümitli olmayın da demişti zaten baska bir doktor ama işte insan ister istemez ümit ediyo

Hayırlısı inş Rabbim sevindirir inş hepimizi. Kaçıncı günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…