Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizimde dün ilk aşılamamız yapıldı. Yalnız rahim girişi çok darmış. Spermleri çok ileriye bırakamadığını söyledi doktor.
Neyse hayırlısı inşallah tutar

Bizimde dün ilk aşılamamız yapıldı. Yalnız rahim girişi çok darmış. Spermleri çok ileriye bırakamadığını söyledi doktor.
Neyse hayırlısı inşallah tutar

hayırlısı olsun, inşallah güzel haberlerini alırız
aşılama sonrasında şunu yap bunu yapma, sürekli yat falan gibi bir şey söyledi mi doktorun? :44:

ne var ne yok, son durum nedir?

ama ne yazıkki olmadı haziran da tekrar yaptırcyla ama ben hayladet grmedim bennim doktorum aşılamadan on gn sonra kan testi istedi şimdi ne yapcagımı bilmiyorum sonuç hüsran ne olur destek bekliyorum

ben ilk aşılamamı yaptırdım ama olmadı şimdi ikinciyi düşünüyorum ve cok korkuyorum ne olur

yardımcı olun

ne diyebilirim bilmiyorum, benimde sanırım bu ay içinde ilk defa aşılamam olacak.. neler olacağını bende bilmediğim için, korkma diyemeyeceğim. ben yapamıyorum ama, tavsiyem sakin olmaya çalışmandır.
Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza inşallah

ne var ne yok, son durum nedir?

selam.valla benim yumurtalıklarda enteresan şeyler yaşandı bu ay önce birden foliküller büyüdü sonra düşmüş büyüyen 12 ml lik. dün kontrolde 5 tane daha oluşmuş.boyutları küçük bu sefer.iğne de bitti .doktorda çarşamba tekrar bakacak hayırlısı artık bi terslik olmazsa hafta sonu aşılamam olabilir.. olsun evelallah yani

peki sende kaç folikül var olcakmı bu günlerde aşılama ??

23 mayısta gonal f 450 kullanmaya başladım, 30 mayısta kontrolüm oldu,12 mm olmuş, 18-20 arası olması gerekiyor dedi, tekrar iğne verdi gonal f 300 olarak devam ettim. yarın yine kontrolüm olacak. kısmet bakalım, eğer uygun büyüklüğe gelirse 1 hafta içinde aşılama olur sanırım.

kontrollerimiz aynı güne denk geliyor galiba, benimde çarşamba, yani yarın..
sen hangi şehirdesin?
ilk aşılaman mı?

Kızlar dün bende aşılama yaptırdım.2. Oldu, ben dün yumurtlama testi yaptım. Çift çizgi çıktı güzel ama bugün öğlende yaptım, gene çift yumurtlamış görünüyorum. Sizce ne demek? Çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı mı, yumurtlama pozitif çıktı

öncelikle hayırlısı olsun, inşallah tutar aşılaman
ama diğer konularla ilgili yorum yapamayacağım, bana ilk defa aşılama yapılacak, daha bahsettiğin o aşamalara geçmedik biz. :26:

hayırlısı olsun, inşallah güzel haberlerini alırız
aşılama sonrasında şunu yap bunu yapma, sürekli yat falan gibi bir şey söyledi mi doktorun? :44:
hayır canım herhangi bir şey söylemedi. Yalnızca aşılamadan sonra 30 dakika kadar muayene masasında 1.5 saat kadar da başka bir yatakta dinlenmemi istediler.
adetin kaçıncı günü yapıldı
adetin 13. gününe denk geldi canım benim ama tabi yumurtanın büyüklüğüne göre değişiyor.

Rahim girişi darlığı diye bir şey duydunuz mu kızlar? hamileliğe engel mi acaba?

anladım.ben 20sinde başladım iğneye 2 tane 450lik gonal f. 75 ml dan 12 günde bitti.normalde ayın 1inde aşılama olabilirdim ama anlattığım gibi ilk hafta hızlı büyüdü bir büyük yumoş düştü.şimdi de iğne de bitti ağırdan gidiyoruz bakalım.hakkımızda hayırlısı

bnm de olcak inşallah ilk ve son olur korkacak bişi yok kızlar sakin olun

cnm evet çatlatma iğnesi dediğin şey LH zaten ve ovü.testi tam da o hormonu yakalıyor önümüzdeki 10 güne kadar hepsinde çift çizgi göreceksindir bu arada aşılaman hayırlı uğurlu olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…