saol cnm inşallahyazarsın sonucunu, sonra ben geliyorum arkadan patlatırım haberi inş.
inşallah canımyazarım tabi hele o gün bi gelseydi vakitte geçmiyo
Bizimde dün ilk aşılamamız yapıldı. Yalnız rahim girişi çok darmış. Spermleri çok ileriye bırakamadığını söyledi doktor.
Neyse hayırlısı inşallah tutar
selam kızlar ben de 3 senelik evliyim.gecen ay yumurta takibine başladık.çatlatma iğnesi vs.olmadı.bu ay göbekten iğne oluyorum 6.günüm.tahminimce 1 haziranda aşılama yaparlar.artık hayırlısı.Allahım isteyen herkese hayırlı evlat ve hayırlı anne oluşu nasip etsin.bu mübarek günde bebek isteyen herkes için dua edelim.unutmayalım :)
Bizimde dün ilk aşılamamız yapıldı. Yalnız rahim girişi çok darmış. Spermleri çok ileriye bırakamadığını söyledi doktor.
Neyse hayırlısı inşallah tutar
ne var ne yok, son durum nedir?
ben ilk aşılamamı yaptırdım ama olmadı şimdi ikinciyi düşünüyorum ve cok korkuyorum ne olur
yardımcı olun
peki sende kaç folikül var olcakmı bu günlerde aşılama ??
selam.valla benim yumurtalıklarda enteresan şeyler yaşandı bu ayönce birden foliküller büyüdü sonra düşmüş büyüyen 12 ml lik. dün kontrolde 5 tane daha oluşmuş.boyutları küçük bu sefer.iğne de bitti .doktorda çarşamba tekrar bakacak hayırlısı artık bi terslik olmazsa hafta sonu aşılamam olabilir.. olsun evelallah yani
Kızlar dün bende aşılama yaptırdım.2. Oldu, ben dün yumurtlama testi yaptım. Çift çizgi çıktı güzel ama bugün öğlende yaptım, gene çift yumurtlamış görünüyorum. Sizce ne demek? Çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı mı, yumurtlama pozitif çıktı
hayır canım herhangi bir şey söylemedi. Yalnızca aşılamadan sonra 30 dakika kadar muayene masasında 1.5 saat kadar da başka bir yatakta dinlenmemi istediler.hayırlısı olsun, inşallah güzel haberlerini alırız
aşılama sonrasında şunu yap bunu yapma, sürekli yat falan gibi bir şey söyledi mi doktorun? :44:
adetin 13. gününe denk geldi canım benim ama tabi yumurtanın büyüklüğüne göre değişiyor.adetin kaçıncı günü yapıldı
kontrollerimiz aynı güne denk geliyor galiba, benimde çarşamba, yani yarın..
sen hangi şehirdesin?
ilk aşılaman mı?
23 mayısta gonal f 450 kullanmaya başladım, 30 mayısta kontrolüm oldu,12 mm olmuş, 18-20 arası olması gerekiyor dedi, tekrar iğne verdi gonal f 300 olarak devam ettim. yarın yine kontrolüm olacak. kısmet bakalım, eğer uygun büyüklüğe gelirse 1 hafta içinde aşılama olur sanırım.
ne diyebilirim bilmiyorum, benimde sanırım bu ay içinde ilk defa aşılamam olacak.. neler olacağını bende bilmediğim için, korkma diyemeyeceğim. ben yapamıyorum ama, tavsiyem sakin olmaya çalışmandır.
Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza inşallah
Kızlar dün bende aşılama yaptırdım.2. Oldu, ben dün yumurtlama testi yaptım. Çift çizgi çıktı güzel ama bugün öğlende yaptım, gene çift yumurtlamış görünüyorum. Sizce ne demek? Çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı mı, yumurtlama pozitif çıktı
erzurum üni. hastanesine kontrole gidiyorum. ya sen?
bnm de olcak inşallah ilk ve son olurkorkacak bişi yok kızlar sakin olun
inşallaaahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?