Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim klomen kullanıp yumurtamın gelişmediği ay olmadı masallah klomenle her ay en az 1 yumurtam oluyordu aşılamada doktor ıgne önerdi daha iyi dedi ama ıgnenın tanesı 400tl ve suan 2.kutum bıttı bugun ıtıbarıyle ve hıcbır ılerleme yok 7mlde beklıyor ne artıyoo ne azalıyo öyle kala kaldım doktorm cok sasırdı klomenın cevap verdıgı tedavıye ıgne nasıl cevap vermez kesın ıgne bozulmusturd edı eczanede yada bız evde acaba derecesınımı ayarlayamadık

Kızlar ben özelde yaptırdım aşılamamı rapor çıkardılar 4 kutu gonal f 450 1 kutu ovitrelle 1 kutu progestana toplam 380 tl verdim ayrıca iki kere aşılama oldum ikinsindede rapor çıkardılar hep bu fiyata aldım ilaçlarımı

Son düzenleme:

bence çöfek otu bal tarçın kürüde kullan yumurtayı çok iyi geliştiriyor ben geçen ay kullandım ama galiba hesaplayamadım bu ay ovulasyon testi ile hasaplayacağım inşallah olur

ama bazıları baştan salma yapıyor ben kadın doğum hastanesine gittim 4-5 ay hep çatlatma iğnesi klomen grophene falan veriyordu adetlerim düzensizleşti kist oluştu yumurtalarım tembelleşti sonra bırak tım bitkisel kürlerle çok şükür düzene giri bayramdan sonra aşılama düşünüyorum mersin de olmayı düşünüyorum doktoru çok övüyorlar

sarıçiçek kaçıncı günündesin bak chinanında büyümedi 20. gün oldu aşılaması birden büyür belki strese girme

bu arada rapor nasıl alınıyor yaa:44:
benim dr. 2 iğne kullanırız sana yeter dedi 400*2 iğneler hastaneyede 400 vericeksin muayene çatlatma iğnesi filan 1500 ü bulcak işte
yeterki tutsun

doktorlara göre ne bende nede eşimde bir şey yok aetlerim düzensizdi kür kullandım şimdi düzgün ama yinede olmuyor 3 yıldır

bende 4 yıllık evliyim nasıl pişmanım niye korundum hemen düşünmedim diye
aylar geçtikçe stres artıyor
en kötüsüde sorun yokken olmaması

bende 4 yıllık evliyim nasıl pişmanım niye korundum hemen düşünmedim diye
aylar geçtikçe stres artıyor
en kötüsüde sorun yokken olmaması

sadece bir yıl korunum valla bende çok pişmanım keşke zaman geri dönse ben evlendim ablamın 1 çocuğu vardı şimdi 3 çocuğu var bu adalet değil ama

Hiç üzülme bende çok paralamıştım kendimi nasıl büyümez nasıl olmaz diye... Ama son hafta işte yavaş yavaş büyüyünce oh be dedim :) yumurta büyüdü de aşılama tutmadı işte :44:

sadece bir yıl korunum valla bende çok pişmanım keşke zaman geri dönse ben evlendim ablamın 1 çocuğu vardı şimdi 3 çocuğu var bu adalet değil ama

hiç sorma benim en yakın arkadaşımda benden sonra evlendi ve benden 3 yaş küçük o hamile kaldığında dedimki acelen ne yaparız yaaaa
bebişi doğdu bana bi istek geldi onu görünce korunmayı bıraktım hemen olur sandım şimdi kızı 2 yaşında resimlerini gördükçe hüzünlenip diyorum onada en doğrusunu yaptın bana bak oda üzülüyo tabi öle diyince

Tatlım raporu gittiğin hastane çıkarıyor. Yani doktorun sekretere talimat veriyor raporu yazdırtıyor. Özelde böyle yaptırdım ben.

Tatlım raporu gittiğin hastane çıkarıyor. Yani doktorun sekretere talimat veriyor raporu yazdırtıyor. Özelde böyle yaptırdım ben.

hadi yaaa bana niye sölemedikiii hayret bişey ya 400 tanesi 2 tane yaparız 800 diye hesap yaptı masraflı biraz bekle istersen dedi
insan uyarır yaa
hatta bana ilaç filan yazıncada hep öle yazıp veriyordu normalde sgk girmesi lazım ya var bi anormallik ama

offf 20 gün sürerse arefeye filan geliyo benim aşılama oda pazar günü kafam karıştı ben napıcam
cuma yola çıkacağız çok riskli yaa

hesaplamak ıcın ovulasyon testleri var ve yuzde yuz dogru cok denedım cok kullandım tavsıe ederm
bence çöfek otu bal tarçın kürüde kullan yumurtayı çok iyi geliştiriyor ben geçen ay kullandım ama galiba hesaplayamadım bu ay ovulasyon testi ile hasaplayacağım inşallah olur

hayırlısı cnm en azından bir umudun olmustur benmde aşılamadan umudum yoktu zaten ama yumurtamın gelısmemesı cok kötüü etkiledi beni en azından klomende cebımden para cıkmıyordu cnm sen 4.kutudamı basardın 4.kutuya kadar senınkıde yerındemı sayıyordu benm 7ml de kaldı 3.iğneyı yarın alıcam allah ızın verırse senınde allahım yuzunu guldurur ınsallah bıran önce cok zormus ya bukdar zor oldugunu bılmıyodm
Hiç üzülme bende çok paralamıştım kendimi nasıl büyümez nasıl olmaz diye... Ama son hafta işte yavaş yavaş büyüyünce oh be dedim :) yumurta büyüdü de aşılama tutmadı işte :44:

20 günden once olur belki nerden biliyosun dur bi sakin ol :) daha başlamadın mı iğnelere? Bu arada özelemi gidiyosun devletemi?

Bende aşılama öncesi 7 ay tedavi oldum cnm klomen serophene progestan fln en sonunda bu doktorumu buldum valla ben ankaradayım doktorumdan çok menunum çokta seviyorum özel ama para canlısı değil çok ilgili ultrasona giriyorum bana çeviriyo şurda şu var burda bu var sanki öğrencisine ders anlatır gibi anlatıyo ankarada olanlara tavsiye edebilirim özelden yazarlarsa

15.gunum cnm bugun acaba chinanda benmkı gıbı yerınde saydımı ve son hafta bırdenmı buyudu ay umut oldu bunları okuyunca benm 7mlde kaldı hıc ılerlemıyo 4 tane yumurta var ama en buyugu 7ml ılk 4 gunden bu yana aynı

evet canım 4. kutuya geçtiğimde büyümeye başladı. Her 3-4 günde bir kontrole gidiyordum. Bu seferde olmadı bu seferde olmadı diyip duruyorduk. Ben çok az dozajdan başladım yani doktor oyle istedi. 35 ml den en son 150 ye geldik o zaman gelişti işte. 19mm yumrtam olmuştu en son kontrolde. Aşılama yapılırken kaç mm olmuştu bilmiyorum. Bir de 1 tane yumurta vardı bende galiba. Kaç tane olduğunuda bilmiyordum.

cnm senın son haftaya kadar kac ml di yumurta boyu benm doktorm hergun ölcüyo 7ml de kaldı 1cm i gecse zaten umutlanıcam dıyr 1cm olması ıcın 10ml olması gerekıyo cok moralm bozuk yaa ben memurum ama bu ay maasımın tamamı ıgneye gıdıcek gıbı bı kosede paramda yok karttan cektırıyorm ıgneyı

Hangi hastane canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…